Lördag.

idag sov jag till halv 1, mycket skönt :) men jobbigt att tänka på att man har soit bort hela dagen :( men iaf, åkte ut på sjön med mamma och dom =) mysigt förutom att det blåste så mkt att det blev kallt =/  nu väntar jag på att towe ska komma sen ska vi kolla på fotbollsmatchen mellan SVERIGE-TYSKLAND, hoppas att Sverige vinner för det blir en svår match.  puuuuss  ps. saknar christoffer <3

midsommar =)

Idag är det midsommar men vi har inte så fint väder direkt men det får väl gå bra ändå ;)  jag ska hem till mammsen om ett tag sen ska jag fixa iordning mig och sen efter det så ska vi till nåra vi känner här i Nykvarn. Det sa bli trevligt, tråkigt bara att jag inte kunde följa med till familjen Öhle´n för det är nämligen tradition i vår familij =) men jag kommer nästa år ;)   skriver ikväll om hur dagen var för nu ska jag packa sakerna jag sa ha med till mamma :D  puss och glad midsommar!


trevligt =)

Lite halvkul träning idag då, inte så skojiga övningar men det var kul att hjälpa till i f 96/97 laget där jag nu har blivit hjälptränare :D  ska bli riktigt skoj när deras träningar kommer igång till hösten igen!  men men nu sitter jag och johannis här och väntar på towe the mupp lindholm seom är väldigt seeeeeeeeeeeg av sig =/ haha.  vad vi ska göra har vi ingen aning om kanske vara med killarna, isåfall mycket trevligt (CHRISTOFFER<3)  men nu har mina fötter somnat så nu skiter jag i det här :O Puuuuuuuuuuuuuuus!


onsdag.

äntligen dags för match igen :D  har längtat sen matchen mot Nyköping vi spelade i helgen.  Idag möter vi Torshälla och vi har samling om 45 minuter, ska åka buss dit tillsammans med damlaget. Hoppas på att det blir en forwards  position för min del, och att man kan få göra ngt mål också =)   men nu måste jag göra iordning mig.

måndag/tisdag.

Igår var vi ute i Sundsvik och skulle tälta för andra gången på somarlovet. det började bra, tältet kom upp snabbt till skillnad från sist då det tog oss tre timmar :O + att det hände endel annat skoj som fick mig och nåra av mina kompisar på mycket bra humör :D  men senare ble vdet KAAAAAOS, ni som var där vet ju varför, men som tur var så löste sig ju allt tillslut ändå! skönt tycker jag.
Och så idag, kom hem mycket tidigt på morgonen : 7.30 då jag tog lite frukost och en dusch men sen så ble vdet genast sängen =) sov i ca. 4 timmar till halv 1 sen gick jag upp och tittade på tv.  senare så hjälpte jag pappa och morfar med ngt som inte var så speciellet kul men hade inget bättre för mig och tillsist så kom höjdpunkten på dagen, SVERIGE-ENGLAND matchen i fotbolls-vm som slutade 2-2. första målet gjordes av allbäck vilket var ett fint mål och sedan när det återstår ungefär 7 minuter av matchen så gör ENGLAND mål, det står 2-1 till dom och det ser ut som att det kommer bli en förlust för SVERIGE. Men det blir det inte för när det är ungefär 2 minuter kvar så lyckas HENRIK LARSSON sparka in bollen i mål och mnatchen slutar 2-2    =)