at lisas place

bruds

Igår så var jag hemma hos Lisa på tjejmiddag med brudarna i klassen :) vi åt taccos och tittade på systrar i jeans som är så bra! jag tror att alla var på väg att fälla en tår medans mickan stortjöt den lilla sötisen.
Självklart blev det lite tjejsnack och så knäppte vi en hel del kort, och det var en ruskigt trevlig kväll ;)

Idag blir det förhoppningsvis bio i huvudstaden med mina systrar, linas kvällsbok :)
men nu är det nog dags för duschen.

Ps. det kanske blir lite knas på min blogg men den är under uppbyggnad och jag testar lite olika saker med designen samtidigt som jag lever mitt lliv , byeee byeee

hos aaaangelica

Fick skjuts av pappa runt 19 tiden så jag kom hem till min söta vän ungefär 20.30 :) Vi gjorde inte så mycket, satt vid datorn och pratade lite.. sen stekte vi äpplen med kanel som vi åt med glass och tittade på flicka, en helt okej fim!  Sen satte vi oss vid datorn igen, fixade min snygga design här på blogg.se ;) och så snokade vi såklart runt lite.  Tog lite kort och smörjde in oss med brunutansol innan vi la oss.

Först blev det som vanligt en stund vid datorn på morgonen sen frulle och sen började vi med våran skönhetsmorgon :) duschade, sen stylade angelica mig och så tog vi lite pictures ;)
Efter det blev det film igen, när mörkret faller och den var riktigt bra så den rekomenderar jag er att se! Och sen vid 16 tiden så kom pappsen och hämtade mig :)  åkte hem där jag hamnade framför datorn tills mamma kom och hämtade mig och sara vid 20.00. Väl hemma hos mammsen så tog vi en fika och sen kom Johanna och vi pratade lite om livet och sen tittade vi på mästerdetektiven kalle blomkvist lever farligt med min lillebror. Sen blev det natti natti (S)



hjärtat

tog lite kort imorse :)  lekte lite modeller , dream about it every minute!
hun
angelica S-F
69049-89
Louise F


so long, dream on!

summer

summer
angelica, jag älskar dig <3


Jag vill ge dig det bästa som jag äger

TILL MIN BÄSTASTE LOUISE

kortet

Det var en gång en liten laimgulgås som var en liten skrutt och bodde i nykvarn

En dag när hon och hennes vän var ute och gick träffade dem på en liten näbbgädda vid namn Louise.

Det var nog så det hela började.

Det tog inte många år innan dem här två nördarna började samma fotbollslag.

Då såg framtiden bara ljus ut. De lärde känna varandra och blev fort bra kompisar.

De levde sitt underbara liv på hökmossvägen. Där spenderade dem sommrarna med sina vänner och spela fotboll, sov i tält, lekte med kaniner, busa med gåsens syster.

Och massa mer.

Och de här två tjejerna är Angelica och Louise, som idag är 16 år båda två och är än i dag jätte bra vänner. Dem är som syskon.

Så mycket dem gjort tillsammans finns det nog inga som har. De har varit överallt och gjort de mest knasiga sakerna två tjejer kan göra.

Ta till exempel när dem åkte surfingbräda i nykenån och Angelica bajsa vid en brygga och skitet flöt upp. Och som när de klättrade på ballen!

Grisslehamn, åland och ännuuuu mer. Helt magiskt underbart.


Nu sitter jag här idag och bara tänker tillbaka på tiderna tillsammans med dig.

Jag vill bara sväva tillbaka. Jag älskar dig Louise.

Jaaaag vill bara gråta ut min glädje, att veta att jag fått uppleva syskonkärlek med dig är mäktigt.

En stark röst inom mig säger att det alltid kommer förbli så. Och I REMEBER LOVE i evighet.


Det är bara början mitt hjärta, vi har det bästa framför oss.


Känns som brevet aldrig kan ta slut. För en sån underbar människa med sånt stort hjärta kräver mer än små ord.

Jaaag vill förmedla min kärlek till våran vänskap.

Men jag hoppas av hela mitt hjärta att de små orden kan hjälpa dig på vägen att försöka förstå hur mycket

glädje och styrka vi har tillsammans. LOOOOUISE


JAG FÖRBLIR DIN KÄRLEK/ angelica swanström fridlund.


brist på mongo?

Nej det skulle jag verkligen inte tro!
looouioes
here i am
mongo
and again
mongo1
as a mongo
mongo2
hon är också ett mongo
mongoange
hon är min bästa mongokompis<3
mongolider

jag älskar dig även som mongo <3

get the taste!

some pictures
partyyyy
and that´s the way it is
vi bara kör
hey ho, let´s go
loveyougilrs
i want summer, now now and nooooooow!

kika gärna i min
bilddagbok.

me und ciggen

me und ciggen
den där bilden är förjävla skön alltså!

melodifestivalen

sanna nielsen
Sanna Nielsen - Vågar du, vågar jag
Jag fastnade för låten och tyckte att den var riktigt bra men det jag fastnade mest för var hennes vackra hår :)  det där är min nya frisyr innan skolan börjar får jag hoppas för den var riktigt läcker, grrrr!

sarah dawn finer
Sarah Dawn Finer - I Remember Love
Sarah sjöng rakt in i mitt hjärta, texten var grym och hennes röst är skrämmande fin! Jag kan inte beskriva hur den riktigt tog tag i mig och jag rös genom hela låten.

Sen undrar jag om jag är knäpp eller var det så att angelicas pappa johan var där i publiken :P? jadu, det är en mycket bra fråga men om det var han så är jag en jävel på att se bra ^^
Ikväll har det bara varit en mysig hemma kväll men det kan ju vara skönt det också ibland och så har jag faktiskt inte haft någon större ork för att hitta på något heller.. Vill bara ta det lugnt och få ording på livet så den här helgen fick gå till uppladding inför lovet för det kan nog behövas ;)

byebye, louise!

det är så det är

skööööööön
Idag kom farmor, min fater och hennes man för att fira mig. Jag fick pengar och det är verkligen vad jag behöver så jag är super nöjd :) Fick även pengar av pappa och så får jag presenter av släkten på mammas sida nästa vecka och jag chansar på att det blir lite pengar där också, sen får jag se när jag frå av min söta syster som för tillfället har damp på mig för att jag kastade hennes bodylotion som var slut :O aja, smällar man får ta (A)  Får se vad som händer ikväll men hoppas på något skoj annars ska jag titta på melodifestivalen! kanske ta och ringa angelica också, <3

Bilden togs för en vecka sen när vi anlände till nyköping ;)
från vänster: ciggis, lowlow, johanna

fuck off looooooosers!

försovning

Försov mig imorse så jag missade första lektionen som är kommunikation , bad Janne skicka jourbussen men näääedå så jag fick ju sitta på cp centralen 1 timme och vänta på nästa buss som gick 20 i 10 =/. Nu är jag iaf i skolan och svenskan börjar om en kvart sen är det svenska i 3 timmar och sen slutar vi runt 2 tiden :)
Tittade ju på den nyaste Beck igår också, riktigt bra!
men nu ska jag kila, so long bitches!


torsdag

Idag hade vi prov i livsmedelshygien och det gick verkligen inte bra, hoppas på ett G iaf men jag är riktigt tveksam =/ menmen, sen blev det lång rast innan våran 3 timmars engelska lektion började. så himla jobbigt med 3 timmar engelska på torsdagar och 3 timmar svenska på fredagar men man kan inte göra mer än att gilla läget. Kom hem runt 5 och då käkade jag lite sen åkte jag, pappa och bror upp till heron för att titta på "en natt på museet" och den var bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Sen nu ikväll har jag bara tagit det lugnt ska titta på nya BECK - advokaten med pappa nu :) 
Ledsen för dålig bloggning på sista tiden men jag har verkligen inte haft tid, ska skriva mer om veckan när jag har tid.

7 months of lies! 
dagens låt: tomas ledin - en del av mitt hjärta

see you bitches!


dagens

Dagens låt: as usual - hallelujah

Dagens frisyr: utsläppt med sidbena
Dagens smink: nadas
Dagens händelse: lugn skoldag
Dagens planer: plugga, titta på oc, topmodel and lustgården ^^
Dagens vill ha: mina presenter som kommer till helgen :)
Dagens saknad: Sandra!
Dagens drog: min Mp3, not whitout it!
Dagens tråkigaste: plugg
Dagens finaste: mina kissekatter, tjockis och bajsen <3
Dagens måste: plugga till livsmedelshygien provet imorgon och städa mitt rum
Dagens dricka: coke
Dagens köp: absolut ingenting
Dagens mat: fisk och potatis
Dagens sjuka: förkylning som aldrig försvinner :/
Dagens kärlek: Janine, i love you!
Dagens mående: helt okej, men det kunde varit bättre

i´m so fucking boerd, och nu blir det ännu tråkigare för jag måste plugga till provet imorgon "livsmedelshygien" och jag kan inte påstå att det är så himla kul  =/ aja.
bye, slyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynor!


today

16 år idag!

o8

hey ho, let´s go!

Igår så åkte jag johanna och ciggis till nyköping och träffade anton, zillen, viktor och många många fler :) det var riktigt trevligt och det blev ett jävla hålligång med dans och annat som tillhör - nämner inget mer än "lammkött". De flesta drog runt 12-1 men vafan natten är ung så vi som var kvar fortsatte parta till 3-4 sen började vi tänka på att gå och lägga oss och jag och linus som fyller år på samma dag som mig hamnade på någon jävla madrass inlåsta på toan, haha :D vi låg och snackade ett tag sen gick vi upp och käkade lite mackor runt 4-5 någon gång, sedan tillbaka till toan där vi fortsatte att prata sen halvsomnade vi väl runt 7-8 på morgonen men jag har blivit sjuk igen så hostan höll mig vaken =/ aja, gick väl upp 9 halv 10 sen chillade vi tills det var dags att åka hemmåt.

tyckte iaf att det var lite coolt att jag träffade linus som är 91a och fyller år på samma dag som mig, 20 feb!
tog lite bilder också, kommer upp på
bilddagboken senare idag.
bye, slyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynor!


god morgon

hoppas att ni har haft en trevlig helg för det har jag :) är i nyköping nu så jag skriver mer om helgen när jag kommer hem.. 
bye slyyyyyyyynor!

just love it

o8Det här var en av de lugnaste fredagarna på länge, har bara slappat och laddat upp inför morgondagen ;)
det ska bli riktigt skoj att träffa boysen i nyköping faktiskt för nu är det ungefär 3 veckor sen sist.. hoppas på en super lördag/söndag och det blir jag johanna och ciggis som tar ärslet ur vagen och drar dit ^^   det här är lika efterlängtat som patriks fest var så det ska bli så jävla kul helt enkelt :D

från en sak till en helt annan - när jag ser den här bilden tänker jag tillbaka på sommaren 2006 och allt kul som hände, det var en av de bästa tiderna någosin!

* gröna lund, skolavslutningen
* dalecarlia cup
* tältningarna i sundsvik
* öland
* ung08 (då togs bilden)
* allsång, konsert
* alla soliga dagar
- sen hände det lite andra små saker som jag sent kommer glömma, men sommaren 2006 är helt klart en av de bästa hittills (Y)  hoppas på att 2007 blir ett lika bra år om inte bättre, det vore suveränt! 
men nu ska jag fixa lite stuffs, bye bitches <3


skolinnebandy

Dagen började med sovis till 8, sen åkte jag in till södertälje där jag träffade janne och tisse :) vi åkte vidare till igelsta där vi skulle spela våran första match i skolinnebandyn, det är ju ganska självklart att vi mötte igelsta och vi var verkligen iställda på en förlust med 20 mål i baken haha! först tittade vi på killarnas match och vacksta vann med 7-3, good work boys :) sen var det då vår tur och det började bra för vi fick in första målet sen blev det lite fram och tillbaka men matchen slutade förvånandsvärt bra, 4-2 till oss :) det kändes riktigt bra så det är bara hoppas på att nästa match går lika bra.
sedan åkte vi tillbaka till södertälje och jag åkte till moraberg för att köpa dator med mamma till min lillebror men innan dom kom så kilade jag iväg till pappas jobb och pratade lite :) sen kikade jag lite på mobiltelefoner och jag har hittat den perfekta för mig, hoppas bara att den blir min också ;)
nu ska jag titta färdigt på föräldrafällan som jag somnade till igårkväll.
bye, slyyyyyyyyynor

old pictures

har man ingenting bättre för sig så kan man ju alltid titta på gamla bilder och jag hittade två från förra året och jag är mig inte lik, tycker inte jag iaf (A)  idag var det temadag och den handlade om miljö och inte fan var det roligt men vi tittade på film efter lunchen och då tog jag mig en tupplur ;)  Nu ikväll har jag ingenting planerat så det lär väl bli att sitta hemma framför tv:n haha - jag har blivit en sån tv nörd :D

gammal, 2006
old
gammal, 2006
gammal
ny, 2007
loooowlow
ny, 2007
kamerakåt
vad tycker ni, någon skillnad? (A)

nu är det fika-dags, bye slyyyynor <3

14 februari och

det betyder allhjärtansdag men inte för att det berör mig särskilt mycket eftersom att jag inte har haft någon sötnos att mysa med idag :(  men hoppas att alla ni med partner har haft en mysig dag :)

Har iallafall haft en lugn dag idag, slutade tidigt och åkte hem och bara softade sen var det träning och det gick helt ok! Sen kom mamma och hämtade mig, då blev det ett klartecken till nyköping på lördag :D Tittade på OC men min fuckade syrra störde mig så jag blir nog tvungen att se reprisen =/ men det blev topmodel och lustgården också, riktigt bra program de där 3! me likes.

loooowlow
time to sleep, bye slynoooor

rest in peace

lindawallander, johanna sällströmAlla känner väl igen henne? Johanna Sällström från "Wallander" filmerna. Hon hittades död i sin lägenhet i Tisdags kväll runt klcokan 23.00, hon blev 32 år gammal och har under den tiden medverkat i både filmer och serier..
TV i urval:
Tre kronor (1994)
Paragraf 9 (2003)
Bekännelsen (2001)
Insider (1999)
Anna Holt (1996)
Filmer i urval:
Hans och Hennes (2001)
Sökarna 2 – Rebelz (2001)
Under Ytan (1997)
Petri Tårar (1995)


30/4.1974 - 13/2.2007 R.I.P

läs mer här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=617644

jag bara...

... älskar dom här tjejerna
loveyougilrs
ung 08 2006

   

GODNATT

lovers

nu är det så..

.. att louise ska sova för att sedan gå upp och åka till skolan! 
inga låtar slår:
to be with you
hallelujah
bed of roses   , bye slynor
 

skola

Sitter i skolan och väntar på att sluta :D  hejsvejs

det var så...

... att min blgg dampade varje gång jag försäkte logga in så jag inte har kunnat uppdaterat sen i onsdags :/ not good i know, men nu ska ni få er en blick av hur min helg såg ut :)

fredag.
Skola som vanligt förstås, sen åkte jag hem och bara tog det lugnt och åt god mat och sen kom johanna och antonia och vi bara softade framför t:vn vilket var trevligt för det kan behövas ibland.
Iallafall så tittade vi på let´s dance och rocky and i just love it.

lördag.
Gick faktikst upp hyffsat tidigt för att vara mig och lördagmorgon, kvart över 10 :) de ni. På dagen tog jag det bara lugnt och var hemma med familjen sen var det äntligen dags för den efterlängtade festen som det har pratats om i några veckor.. Sarah och Josefin kom hem till mig sen skjutsade pappa oss till mamma där jag fixade i ording mig, sen kom Johanna och vi tog oss hem till Patrik! Det var redan en hel del folk där men som vanligt så var det jag och Johanna som drog igång dansgolvet och de flesta hängde på ;)
Det blev en riktigt lyckad fest med röj och sånt gillar vi :)  Men det var ju inte slut där för sen blev vi bjuda på efterfest hos en som bodde några hus därifrån så vi hängde på dit och kvällen slutade bra! Började röra mig hemåt vid hal 2 och sen blev det csi och en apelsin and after that i fell a sleep.

söndag.
Gick upp bara en kvart senare än gårdagen och jag känner mig riktigt stolt med tanke på att jag inte har sovit bort halva helgen :)  Jag käkade frukost med familjen sen tittade jag lite på tv innan det var dags för reklamutdelning med fotbollslaget. Jag och Towe åkte runt med Christina och vi hade superkul i bilen, en usa:are sitter ju aldrig fel ^^, Väl hemma runt fyra tiden blev det mat och sen tog jag det bara lugnt för söndagar är bakisdar, right? Sen kom syster hem och vi tittade på den ofrivillige golfaren den är lika rolig varje gång man ser den "ska jag hämta dig imorgon? nej, jag tar firmabilen"  om ni tittar på den så förstår ni det roliga ;) Det var väl ungefär det som hände den här helgen, helt perfekt i min smak!

måndag.
Dagen började med att pappa kommer ner och väcker mig en timme för tidigt och sånt gillar vi inte på måndagar så jag somnade om (A) Sen var det en skoldag med halvtråkig gymnastik, basket.. och jag råkade ge adam en lårkaka, sorry! Sen kom pappa och hämtade mig och då var det dags att dela ut lite mer reklam, usch usch. Och så smart som jag är så tappar jag mig mobil mitt i alltihopa men som tur var så hittade en kille den och ringde till pappa så jag fick tillbaka den :) Skyndade sedan iväg till träningen som var riktigt slapp, eller alla var så okoncentrerade så det var sorgligt menmen det är sånt man får ta.. Sen så hämtade mamma mig halv 8, vi åkte hem och jag käkade och sen blev det efterrätt - fruktsallad till shrek där den underbara låten hallelujah är med. Alla minnen bara snurrar runt i huvet när jag hör den låten, men nu ska jag ta en apelsin innan jag tittar på navy cis .   

bye bitches

tralalalala

loversFortfarande sjuk och fortfarande hemma från skolan, idag sov jag lika länge som igår även fast jag vet att jag borde ha pallrat mig upp ett par timmar tidigare menmen.. Tittade som vanligt på nya tider  vid halv 2 tiden och det är så himla bra :) det blir tungt sen när jag ska börja gå till skolan igen för då kommer jag missa det - inte bra inte bra! Igårkväll innan jag hamnade framför tv:n så bakade jag och syster hallongråttor och sockerkaka, mums! Hallongråttorna blev en aning misslyckade men var supergoda ändå ;)  Efter det så hamnade jag ju då i soffan framför tv:n och somnade runt kvart över 9 men vaknade 1 timme senare, tittade på navy cis innan jag gick ner och fixade lite på rummet.
Idag ska vi åka till farmor i gnesta och äta mat, love it.

, louise

6 februari 2007

Jag är såklart fortfarande sjuk =/ vill verkligen bli frisk nu men jag kan inte göra så mycket åt saken.   Igår kom jag hem till pappa och det hände inte något speciellt direkt, jag kilade ner till träningen och det kan inte vara kul för dom som tränar för det var 6 stycken där så shape up nu brudar!  är ni sjuka kan ni iaf komma och titta, jaja efter träningen kilade jag hem igen och slängde mig i soffan framför tv:n :) där blev jag kvar hela kvällen och skönt var det.. Idag tog jag en lång sovmorgon till klockan 1 när jag könde att det var dags att gå upp så jag hann käka frulle innan nya tider började ;)  Sen hamnade jag här och har nu lagt över lite bilder på en skiva. Ska väl ta och städa lite på rummet innan pappsen kommer också.

louise, antonia, johanna
over and out, louise!

the weekend

fredag.
Det började med sovmorgon hemma hos pappa, mys! Sen fixade jag lite med angelicas present, kilade hem till mamma och fixade iordning mig för tjejkvällen. Tog bussen in till södertälje klockan 5 och strosade runt lite på stan för att sedan åka hem till angelica som hade tjejmiddag :) Vi åt taccopaj, sjöng singstar, spelade buzz och hade trevligt. Senare så tog vi oss en sväng in till stan för att dra på fest men det var verkligen tummen ner!  Tog oss tillbaka hem till angelica där vi pratade lite innan vi somnade.

lördag.
Vaknade runt 9 och klev upp då också, jag är riktigt stolt över mig med tanke på att det var lördag morgon och jag somnade runt 4 tiden på kvällen.. Vi käkade frukost och sen så spelade jag, angelica, johanna och jennifer buzz och fyfan va jag sög! men kul var det ;)  Tog bussen in till stan klockan 2 där vi tittade runt lite men hade ingen energi att lägga  ner på shopping med tanke på att jag nästan är pank :( Istället så åkte vi hem med kvart i 3 bussen och så hade jag en mysdag hemma för jag kände inte att hänga på brudsen in till stan på fest. Nej istället blev det melodifestivalen med mamma :) Tommy Nilsson och Anna Book var helt klart bäst så det var tur att dom gick vidare! Sen så ringde antonia och frågade om jag ville komma hem till alfred (grannen) så jag kilade över dit, men där var det dött som i graven haha. Jag hade riktigt stor lust att knalla hem men jag ville ju stanna till tolvslaget så jag kunde sjunga med de andra för mathilda som fyller 16 år idag, grattis gumman <3 väl hemma satte jag på mästerdetektiven kalle blomkvist lever farligt för att somna till den men när den var slut fick jag ett oväntat samtal, ja ett riktigt oväntat samtal från Robin i Växjö :) Det var riktigt länge sen och det var kul att höra din röst igen.

söndag.
Ojojoj vilken sovmorgon det blev idag, jag vaknade halv 3 och det är helt sjukt att sova bort hela dagen men det spelar ju inte så stor roll när man är sjuk, right?  Iallafall så fick det bli en hemmadag framför tv:n och det fanns massa skoj att titta på faktiskt :) 

* Animal planet - något om apor (det handlade om en jätte söt apa som hette Charlie)
* Top model - Sverige (repris, men jag hade inte sett finalen så det var kul)
* Sing a long - repris av första programmet som jag också hade sett.
* Playa del sol - det är helt i min smak, men alldeles för kort.
* I en annan del av köping - så gulliga männsikor!
* Sen avslutade jag kvällen med filmen dirty dancing - sjukt bra!

Och så var det förkylningen, visst har det blivit bättre med halsen men har jag verkligen blivit bättre? Jag tror faktiskt inte det för det lutar mot att jag har lunginflamation och det är det sista jag vill ha nu när jag redan har varit sjuk en hel vecka! Men jag kan inte göra mycket mer än att ta det lugnt och inte vara ute så mycket.  Hoppas på att bli frisk snart iallafall :)

dagens låt: carola - sanna vänner!

snyggingar!
have it your way / louise!


saknar er

Är fortfarande sjuk och inte lär det bli någon skola imorgon heller, vill inte riksera att få lunginflamation vilket risken är stor att jag kan få om jag går ut :(  Men imorgon så ska jag iallafall hem till Angelica på tjemiddag, hoppas på en trevlig kväll med tjejerna.


love
saknar inte skolan, men er så jag dör <3

jag har så tråkigt..

så jag piggar upp mig med en lista ;)

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.(på sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (när jag var liten.)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt. jag hann till toan!
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[/] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

gör den du också!