Gott nytt år!

Hoppas att ni får en bra nyårsafton för det ska jag ha :) 

/ louise!

orkar inte

haha, jag har inte riktigt orken för att blogg längre :/ men hoppas att det blir bättre om ett tag,

love / louise!

GOD JUL <3

Orkar inte berätta hur hela dagen har varit men först var jag hos mamma och fick paket där sen åkte jag hem till pappa och där har jag varit hela dagen. 

jag fick, parfym, pengar, digitalkamera, platt tång, smink, hörlurar till mp3n, tröjor, filmer, singstar spel, playstation 2, och lite annat :)   

god jul / louise <3


fredag, lördag

Jaa, vad ska man säga om gårdagen? först julavslutning i skolan sen hem och tog det lugnt, johanna kom och sen drog vi till mange som hade party :)  det började bra men sen så hände det en hel del, men jag hade iaf skoj!  Sen gick jag och emil hem till mig och sov. Vaknade halv 8 för att den nörden skulle på träning kvart över :P haha.  Idag så har jag inte gjort mycket alls - packat varor på ICA MAXI med bandylaget och det var skit tråkigt men vi hade ju inget val.. Sen bar det av in till centrum där jag och mathilda träffade mamma som vi åkte hem med, väl hemma tog jag det lugnt ett tag sen la jag mig på soffan och somnade :) Sov typ 1,5 h sen väckte mamma mig för att vi skulle äta men kunde fan inte äta för att jag hade så jävla ont i magen och mådde illa =/  Sen tog jag en promenad med vovvsingen, det var rätt skönt att komma ut en säng faktiskt. Nu sitter jag här och tar det lugnt får se vad jag hittar på ikväll, inte för att jag tror att jag kommer göra mer än att bara vara hemma och slappa för det är ju trots allt dagen före julafton =).           

/ Louise!  

Torsdag, 1 dag kvar (Y)

Idag hände inte mycket i skolan, det var precis som vanligt med lektioner och arbete.. Men fick tillbaka en svenska uppgift som vi gjorde förra vekan och jag fick VG :), riktigt nöjd!  När jag skulle ta bussen så träffade jag Gustaf, Magnus, Emil och Jessica så jag satt och pratade med dom hela vägen hem :)  När jag kom hem så packade jag iordning minsa saker jag skulle ha med mig hem till mamma och sen kom hon och hämtade mig.  Gjorde inte så mycket när jag kom dit, åt och fikade sen så tittade vi på film - tomten är far till alla barnen :D så jävla bra, såg den i söndags också men kan se den hundra gånger om för den är lika bra iaf..   Har pratat lite med Johanna om morgondagen och det kommer nog att bli riktigt kul hemma hos mange! Men nu ska jag sooova för jag måste orka med sista dagen i skolan, haha.

Godnatt / louise <3

Onsdag, längtar =)

Idag hände inte mycket alls, var i skolan som vanligt. Kung som jag är så vann jag över Jonas i biljard 3 gånger ^^  kändes riktigt bra det!  Efter skolan köpte jag lite julklappar och efter det tillbaka i Nykvarn så tittade jag på Lillhagas julshow, det var skojigt :)   Och precis när jag var på väg till träningen så fick jag reda på att den var inställd så det var tur att jag itne hann gå :P istället så åkte jag med pappa in till södertälje och handlade..  Nu sitter jag här och chillar och tänker på hur perfekt helgen kommer bli - längtar som fan.

Fredag: Slutar skolan, förkrök med tjejerna för sen är det partyyyy hos mange :) och så kanske emil ska sova hos mig.

Lördag: Vara med kompisarna antar jag, sen ladda inför julafton ;)

Söndag: Julafton ffs =)

Har köpt kläder till nyårsafton, då blir det partaj (Y)

tralalallaal
see you / louise <3

SNÖÖÖÖ!

Först i lördags när jag och emil var på väg hem till mig runt 2 efter en kväll i södertälje så såg vi snön falla från himlen :D jag blev skit glad och han brydde sig knappt haha!  Men iallafall det blev ju inte något speciellt mcyket med den snön men sen idag när vi satt på bussen på väg från Vacksta till Södertälje så ser jag hur det snöar för fullt när dörrarna öppnas på "silverstigen" :D skrek till alla i bussen att det snöade och de flesta blev aaas glada :D fan va kul det var!  Känns skönt att det kommer snö till jilafton, jag har verkligen längtat efter den :).

Idag så har jag varit i skolan, försov mig ett litet tag så jag missade bussen =/ men tog nästa så jag hann iallafall vara med på halva dansen och då visade vi upp våran gruppdans som vi har kommit på under några vekor, var skit nervös men det gick jätte bra (Y).  Sen efter skolan så åkte jag, sara och pappa till IKEA och tittade på lite saker och till en annan affär där vi köpte en julklapp till min bror.. Sen när jag kom hem så kom Emil och vi tittade på Ugly Betty men hängde typ inte med bara för att den tönten inte tycker om det programmet så då blev det bajs! :O HAHA. 

Imorgon ska jag till skolan men ska ta 12 bussen hem tror jag, för jag ska till björlesta och cheka in julspexet som lärarna gör varje år för det är så roligt :D  Speciellt holgers rap ;)

Kom att tänka på att jag ska hem till en kompis på party på fredag också, fan va kul det ska bli! :D  SHEJKA hela natten lång (Y).   - partypingla (D)

LOLLLLO
sov gott/ louise<3

lista

varit gravid?: nej
några ärr?: en hel del.
gjort något olagligt?: inte så farliga saker ^^
gillat take that?: dont know
färgat håret blont?: nej jag är blond
fått din mamma o gråta?: Ja, tyvärr :( <3
blivit polisnamäld?: nej jag har klarat mig (A)
akloholhaltig favoritdricka?: en dagens eller vad säger du Mathilda :D ?
hur ofta loggar du in på skunk?: har aldrig gjort..
gillar du dokumentärer?: jaa, de kan vara intressant.
något som jag stör mig då?: ojojoj, det kan man nog säga du..
rumpstorlek?: inte så stor, men fast ;) haha!
gillar du kalles kaviar?: helt okej
är du kär?: yes, i emil :)
har du fin handstil?: den duger,
hur är din relation till galgar?: dom är bra att ha, snälla är dom också :D
två låtar du skulle kunna tänka dig att ha på din begravning?: tears in heaven, ingen annan!
chips eller chokladbollar?: båda ;)
vad har du för bakgrund med hästar?: jag red i typ 2-3 år och det var kul men länge sen nu :P
citera en rolig film?: "-Jag behöver en ny grogg! - Vad är det för fel på den du har? - (personen somfrågar efter groggen dricker upp den) och säger - Den är slut! , ur : Tomten är far till alla barnen. Så jävla kul, fan va vi garva :D
några sista ord?: JAG ÄR RIKTIGT KÄR OCH PARTY SUGEN :D (Y)

/ louise <3


what should i do?

Helgen har varit helt perfekt, eller fredagen var ganska trög och halvtråkig men det gjorde inte så mycket, för lördagen var super trevlig :)   först in till södertälje och sen en promenad hem till angelica i viksberg och sen taxi till ritorp och sen promenad från ritorp till brunnsäng centrum där jag och antonia träffade jonas och joakim och sen gick vi halvvägs tillbaka till ritorp hem till en som kallas hallon för där var det party!  det var riktigt trevligt och sen kom det massa fler männsikor bland annat emil, tove, mathilda, jessica, veronica och sen massa fler ;)  Det hände en hel del saker, både bra och dåliga men det slutade iaf bra vilket känns bra.    Jag shakeade som fan, med massa folk och med mig själv, haha ^^  sen när vi kom till nykvarn gick jag och emil hem till mig och somnade, men sen vaknade vi igen.. Sen gick sötnosen hem halv 5 <3     

Förlåt om jag har ställt till det för er två, hoppas verkligen att allt löser sig!

69049-41
alla vet vem du är, men jag känner knappt mig själv ,-
/ louise!

tired as hell =/

Det är inte likt mig att sova runt klockan 10 som jag har gjort i tre dagar nu och det är därför det inte har blivit något bloggandes :(  men nu så ska jag skärpa till mig med det (Y)  Det har inte hänt så mycket mer än det vanliga, skola, tränat och tagit det lugnt.. Fast idag så julpysslade jag och min syster, det var riktigt kul faktiskt :) och så lyssnade vi på julmusik från 2004 - vilken härlig julkänsla man får av musiken =)

Sen så tänkte jag berätta att vi hade prov i Arbetssätt och Lärande idag och jag hade inte pluggat någonting men ändå så gick det helt okej, det känns bra!   Men nu ska jag ta och slå en plinfg till Chrille.

see you, louise!

en lista, vem är förvånad?

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
föreställningen att de egentligen inte riktigt kan sitt
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
ingenting
3. Vad var det senaste du såg på TV?
lite av en film
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22:55  den var : 22:53
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Jewel - Yes you can!
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
hjälpte pappa att bära in vår nya tv
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
annawii´s blogg
8. Vad har du på dig?
underkläder, Joakims mjukisar, två linnen och en tjocktröja
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Nej inget jag minns iaf, haha :P
10. När skrattade du senast?
Idag efter bandyträningen tillsammans med Johanna <3
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Jadu, en massa saker..
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Haha, om det är konstigt med cigaretter i adventsljusstaken så, JAAA! hahaha
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Helt okej, men lite för kort för min del  ;)
14. Vilken var den senaste film du såg?
air force one - riktigt bra film det!
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
en massa behövande och onödiga saker
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
att jag skäms för den jag är !?
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
ta bort alla sjukdomar
18. Tycker du om att dansa?
yesbox, i love it :)
19. George Bush?
en gubbe
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Ebba, Wilma, Christoffer, Lukas, Sebastian - söta?
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
kanske, men tacka nej skulle man väl inte göra ;)
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Äntligen är min ängel här  ;)

Jag tror faktiskt att jag har gjort den här listan förut och det är absolut inte den roligaste jag gjort, men den dög om jag säger så! 

, louise!

söndag ,-

Den här helgen blev inte alls som jag hade tänkt mig men den var underbar ändå :)  nu orkar jag inte skriva mer för jag ska hem till pappsen så jag skriver mer om hur helgen slutade när jag kommer dit! 

love, louise!

Uppdaterat. 00:08

Ja i Fredags så var det ju tänkt att jag skulle vara med tove först och sen träffa emil och sy kläder men så här slutade fredagen :  Jag var hemma och tog det lungt med mamma efter skolan sen vid halv 7 så åkte jag och Johanna in till Scaniarinken och tittade på killarnas träning, mycket roligt :). Sen så åkte vi tillbaka till Nykvarn där vi träffade Magnus, Emil och Joakim som fäljde med hem till mig. Vi lärde dom MAJA och satt och spelade det ett tag och faaaaan va kul det var! Sen gick alla hem utom Emil som stannade och pratade med mig ett tag <3 

Igår var det tänkt att jag, Tove och Johanna skulle kolla på killarnas match i Scaniarinken och sen efter det så skulle vi på bio på heron men Lördagen slutade så här : Jag tog en halv lång sovis till halv 11 sen så gick jag upp och åt frukost men var så jäkla trött så jag gick och la mig igen, gick upp halv 2 igen =/  inte bra att sova bort hela dagen men skönt var det!  Sen så gick jag upp igen och duschade och tog det lungt tills Johanna kom för då spelade vi MAJA :D det var jätte roligt och sen kom Magnus så då gick vi ut och mötte Jocke och Bergie ;)  Sen så blev det kebab tallrik på GOGGOS för Magnus del och efter det vidare till macken för att Magnus ville dit, sen vidare hem till min pappa där vi satte oss och fortsatte spela MAJA!!!  Emil sög som vanligt men ingen var förvånad däremot så var Jocke nästan lika bra som i fredags men bara första omgången ^^   Medans vi spelade så tittade vi lite på americas funniest homevideos och då kom jag på en jätte rolig sak som jag och Johanna skrattade åt så vi grät :O :D :D :D så jäävla kul, men kvällen var inte slut för sen kom det mer folk - Antonia, Sofia, Gustaf och Sebastin men då var det inte lika kul längre för då blev det tv tittandes =/  Men som asgt kvällen var inte slut då, vi gick ut och halva gänget försvann efter macken men då kom Mathilda också så Jag, Johanna, Joakim, Magnus och Emil gick hem till henne där det blev poker =) jag hade ingen aning om hur man körde men ändå så vann jag, är man bäst eller är man bäst? ;)   OCH det roligaste av allt var när Mathilda gick på toa och jag tog hälften av hennes cigg och satte i adventsljusstaken. Kunde verkligen inte sluta skratta och tårarna rann än en gång och alla tyckte att jag skrattade så fult så dom skrattade åt mig :P HAHA! sen när klockan äntligen blev 12 och vi bad Mathilda tända ljusstaken så hade jag redan garvat så mycket att det inte var lika kul längre =/  men vilken kväll det var, seriöst!

Idag så var det inget planerat men så här blev min söndag den 10 December 2006: Till en början så blev det sovmorgon till halv 11, gick upp och bakade lussebullar och pepparkakor med mamsen :)  Efter det käkade jag frukost och sen drog jag till Mathilda med Johanna. Där fortsatte Jag, Johanna, Mathilda och Veronica att baka lussebullar =) degen var as dålig först men sen så fixade vi till den så den blev den bästa lussebullsdegen! :D Efter lussebullarna var färdiga så tittade vi på dirty dancing 2 och den var aaaaas bra, (fast inte lika bra som ettan) men den var tillräckligt bra för att vi skulle börja gråta till den ;). Efter en lång dag hemma hos Ciggis så gick jag hem och hemma så tog jag lite och åt sen satte jag mig vid datorn eftersom att jag är en noerd ^^ Och sen kom Tovie men vi gjorde inte så mycket och sen lackade hon på mig så hon drog =/  Jag satt så själv i ungefär en timme men sen så packade jag ihop mina saker och gick hem till pappsen och nu sitter jag här efter att ha tittat klart på air force one, skit bra film det också (Y) 

Så tre ord för att beskriva den här helgen: ROLIG   MYSIG   OFÖRGLÖMLIG!


meeeee
jag saknar dig <3 / louise!

MAJA IS THE SHIET!

Fyfan va kul det var att spela maja igår, det var jätte länge sen faktiskt! Och roligaste var ju helt klart när jag och johanna fick maja tre gånger i rad ;) och när emil bluffade ut sig själv helt i onödan ;) haha och magnus han kunde knappt bluffa han så det var jätte kul det också, och joakim ägde typ sönder oss =/ men det var bara nybörjar tur´. Nu om ett tag så ska nog jag och kolla på deras hockeymatch i södertälje :) ska fråga om tovie bovie vill följa med mig :) <3  och sen kanske johanna följer med också!   Efter det så blir det bio på heron =)
  
lalalala
puss sötnosar, louise!

fredag, helg :)

Äntligen fredag och äntligen helg, fyfan va skönt :) idag har jag inte så mycket planerat, ska vara med tove snart och vi får väl se vad vi hittar på, något kul blir det alltid med den bruden ;) senare ikväll ska jag nog träffa emil en sväng också <3  Imorgon kanske det blir bio om jag får med mig några upp till heron :D

nu ska jag sätta igång och sy om lite kläder, see you!

saknar dig <3

meeeee
jag saknar dig, hoppas vi träffas imorgon <3
nu ska jag sleepa, louise!

skola och lista

Sitter i skolan och har datakunskap nu, inte så jävla kul men det funkar.. när jag kommer hem ska jag träna och vara med tove :)  här kommer en lista!

lista.

namn: Louise Irene Marielle Fäldt
födelsedag: 20 Februari
födelseort: Södertälje
uppvuxen i: Nykvarn
bor: I nykvarn såklart :)
ögonfärg: Blå
hårfärg: Blond och het, jo tack jag vet!
längd: 163.5 cm sist jag mätte mig

FAVORIT
färg: Svart
plats: Sängen
bok: Systrar i jeans
spel: Monopoly eftersom att jag är bäst på det!
drog: Alkohol
fordon: Flygplan
affär: H&M funkar alltid
CD: någon jag gjort själv ;)
artist: no idea
aktivitet: fotboll & innebandy

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln: many times
gnälla: yesbox
skrika: det händer
sova: det är väl något alla gör?
klä dig i svart: yesyesyes
gå till kyrkan: om det är något speciellt, begravning - brölopp - dop!
röka: det har hänt men nej
ljuga: vita lögner
hata folk: ibland så
lita på folk: sällan men jag har några jag litar på! <3

NÄR
läste du en bok senast: det minns jag inte!
var du på konsert senast: 7 augusti!
köpte du något senast: i fredags, två tröjor och present till min syster!
svor du senast: nu!
sjöng du senast: idag på bussen!
klagade du senast: igår på dansen!


VEM
saknar du: Mammsen <3
vill du slå: Hampus
kramade du sist: Sandra, Janine <3
vill du vara som: jag är mig själv
sårade dig sist: R
vill du bli galet full med: Mina polare, vi har alltid roligt
gjorde dig riktigt glad senast: Emil
fick du sms från senast: Emil
ringde dig senast: Tove
är vackrast på jorden: jag såklart ;)  haha nej men det finns många.

HAR DU
förföljelsemani: ja
tvångstankar: ja
färgat håret: ja
brutit några ben någon gång: nej
några piercings: ja
egen dator: ja
gjort bort dig rejält: ja
bra självförtroende: ja
komplex: nja
kysst någon: ja ♥
varit/är kär: ja
rymt hemifrån: nej
tuttat eld på nåt: ja

HUR
går du: normalt
svarar du i telefonen: A louise
mycket pengar har du: inte mycket alls just för tllfället
ofta bäddar du sängen: olika
ofta städar du: olika
många stör du dig på: alldeles för många

TROR DU
att du kommer bli något: jag är redan något
på gud: nej
att det finns nått efter döden: det vet jag inte
på rymdvarelser: kanske, kanske inte
att folk tycker om dig: i hope so
på ett liv efter detta: tveksam

so long suckers / louise

list again

*Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Ja absolut! men får se om det inträffar..
*Vilken årstid tycker du bäst om? sommar och sol
*Brukar du sjunga i duschen? ofcourse ;)
*Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? hockey, fotboll
*Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, kanske det :P
*Vad är viktigast för dig? min familj, vännerna <3
*Laddar du hem musik och film från internet? nej, har inget nerladdningsprogram
*Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? shoppa som en galning, resa till mina drömresemål, spara det mesta och helt enkelt njuta av dom!
*Vad är det bästa med julafton? att man får julklappar (A) och stämningen :)
*Tänker du mycket på ditt utseende? jämfört med många, nej!
*Vad får dig att slappna av? en härlig sommardag då man kan slöa och slappa =)
*Vilken sida av sängen sover du på? jag sover över hela ;)
*Är du mörkrädd? yes, i´m so scared of the dark :O
*Bär du glasögon eller kontaktlinser? solisar på sommaren..
*Vilken färg är snyggast? black beaty, passar till allt!
*Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? ibland men vill ha kläder som sitter snyggt!
*Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? pengar
*När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 12 kanske :P
*På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? min syster
*Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? nej det tycker jag inte
*Hur många gånger har du fuskat på ett prov? haha, sa jag behöva räkna upp alla? ;)
*Bor du utomlands? nopie, men skulle gärna flytta till något varmt ställe ett tag.
*Hur länge varade ditt längsta förhållande? det minns jag inte.
*Har du piercing? öronen, naveln
*Bråkar du och dina syskon ofta? jappsi!
*Läser du ofta böcker? neppsi
*Vad föredrar du för sorts filmer? thriller, komedi och skräck
*Vill du ha barn? ja, om ca 10 år
*Är du bra på att laga mat? helt okej!
*Var badar du helst? Utomlands i havet :)
*Vilka djur är du mest rädd för? ormar, spindlar  - USCH!
*Vilken musikstil tycker du bäst om? jadu, en balndning av allt är bra :)
*Vilka språk kan du? swedish, englisch and a little bit france ;)
*Har du någon gång skadat dig allvarligt? nej, inte så värst
*Gillar du att dansa? ja, fyfan va kul det är
*Vad har du för klädstil? det som jag tycker om :)
*Är du flygrädd? lite kanske
*Vad tycker du om rökförbudet på krogen? so good
*Hur vig är du? tillräckligt ;)
*Vad dricker du helst när du är törstig? iskall apelsinjuice
*Vilken är din favoritglass? alla glassar är ju goda, men magnum och solero (Y)
*Vilket kaffe sörplar du helst? latte :)
*Vilket mobilmärke föredrar du? Nokia!
*Vill du gå ner i vikt? nej, trivs bra som jag är
*Vad har du för personlighet? flörtig och resten får du ta reda på själv..
*Har du varit deprimerad? om jag har..
*Tycker du om sushi? har bara ätit det en gång, men det var gott
*Tror du på livslång kärlek? kanske, kanske inte
*Vad äter du helst när du ser på film? godis från videon
*Lever dina föräldrar tillsammans? tyvärr inte :/
*Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? maby baby
*Är du en morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska in i döden
*Hur ofta motionerar du? varje dag
*Hur ofta har du sex: är singel, och jag satsar på sex i förhållanden!

ska sjunga singstar med syster nu, pussinuss <3, / louise!

lista

Bästa köpet: mina två nya tröjor från i fredags
Roligaste festen: oj oj oj, svårt att välja men jag står nog fast vid att min första roliga fest var den hos mathilda <3
Höstens låt: Gloria Gaynor - I will survive
Roligaste resemålet: Tenneriffa med familjen, och språkresan till Tyskland!
Bästa bio: den bästa vet jag inte , men NARNIA var grymt bra!
Höstens foto: tar så mycket kort, men ett fint på mig från toves tjejmiddag i går och ett på jonas och emil från chrilles fest, det är nog höstens partykort  ;)
Höstens flirt: Jag antar att der är Mr. B ;)
Bästa dagen: 1 december var en bra kväll, allt förändrades!
Jag har lärt mig: att
Frisyren: Blont halvlångt och uppklippt.
Väskan: det är nog min bruna med gröna blommor från åhléns som tar priset just nu.
Plagget: mitt nya svarta linne
Musiken: allt möjligt, lyssnar på så mcyket blandad musik att det finns inte ;)
Höstläsning: jag ska läsa en bok som jag har tänkt börjat på ett par veckor men det blir aldrig av :/
Beautyprodukten: no idea
Smycket: mitt korshalsband jag har fått av farmor!
Tesort: Earl Grey går alltid hem :)
Skorna: syrrans stövlar för tllfället, de passar till allt (Y)

måste även skriva här att du har förändrat en hel del, tack! <3  / louise

sötnöt :)

Det är så jag blir galen, vill träffa dig nu nu nu nu nu nu!! Men jag får väl vänta tills någon dag i veckan om jag har tur annars måste jag vänta ända tills helgen :(   Tänker inte skriva ut alla detaljer men jag saknar dig, och du är min sötnöt gubben! <3
Tack för att du har fått mig på bättre tankar för det har verkligen varit en svår tid och jag har gått igenom mycket jobbiga saker, det här var precis vad jag behövde, någon som förstår och det betyder!
godnatt / louise!


Trasdockor


janne, mickan, jag!
Mikaela, Louise & Janine

louise as trasdocka
Jag as trasdocka ;)

Så såg vi ut på nattinnebandyn och jag ska lägga upp ännu fler bilder från matcherna men har inte fått dom av någon än. 

Nattinnebandy och helgen.

Nattinnebandyn var skit skoj :) vi vann alla matcher utom en som gjorde att vi inte vann, allt var helt fel för vi skulle inte ha mött det laget då.. menmen skit samma, vi hade skit kul och vi vann priset för bästa utklädnad ;) vi skulle ju ha varit luftens hjältar men allt blev så knasigt så vi bestämde oss under dagen att vi skulle vara trasdockorna istället. Det blev kanon och jag ska lägga upp lite bilder sen men har dom inte inne på datorn än :P

Igår så var vi påväg in till  Södertälje för att ha lite skoj men jag och tove bestämmade oss som vanligt för att åka tillbaka till nykvarn, det börjar faktiskt bli en traditionsgrej på fredagar! ;)  I nykvarn så var vi med Erik, LInus, Miche och Belle ett tag för sen hittade vi en fest som vi drog in på.. det var väl rätt dött där men trevligt ändå =) 

Idag så har jag tagit en sovmorgon till 11, träffat släkten, varit på tjejmiddag och spelat match. Med andra ord så har jag hunnit med riktigt mycket idag - STOOOLT  :D  Först hemma hos Tove så käkade vi brudar och satt och snackade, sen var det dags för match för mig, antonia & johanna och jag måste bara tilllägga att jag var taggad som fan ^^ men det hjälpte ju inte så mycket med tanke på att vi förlorade med 6-3? Jag gjorde iallafall 1 mål och det känns ju lite skönt iallafall! Efter matchen tog vi oss tillbaka till tove och fortsatte kvällen med karaoke, tjejsnack och en promenad för att möta bergman, mange och jocke vi gick en liten promenad i Nykvarn och sen he mtill Tove igen, där blev det straffpoker fast inte så seriöst! =/ :P  Men som jag brukar säga så ska man ju ta sig hem någon gång också, det blev runt två ikväll! 

Nu ska jag kila upp och ta mig en macka för jag ör hungrig som en gris, godnatt muppar <3
louise is the shiet