Mösspåtagning

Valborg eller sista april? Kalla det vad ni vill.
Men nu är det dags att dra till jobbet och köra hårt några timmar sen jääävlar blir det fullt ös.
En riktigt rolig förfest väntar & sedan utgång.

dags att börja kröka nu, vacksta vacksta
dags att börja krööööööööka nuuuuuu!


Ett steg närmre

Jaha det känns väl i alla fall bra att jag har gått handledarkursen för korkortet nu ;) bättre sent än aldrig eller vad är det man brukar säga ;)?
Nu ska jag bara få ett godkännande sen jävlar möter ni mig ute på vägarna, :-)!

Nu är det Anne Franks Dagbok som gäller eftersom att jag somnade igår när jag läste, kuuul liksom!
Har typ 250 sidor kvar, bara börja?

8 dagar kvar

Morgoninlägg

Ojojoj, det är inte ofta jag bloggar så här tidigt på dygnet men vafaaan, någon gång så ;)!
Idag trodde jag att jag började tjugo i nio men nejnej, sovis till halv 1 vilket inte är dåligt för då kanske jag hinner läsa ut min bok nuuuuu. Hoppas Hoppas Hoppas (A). Annars dödar Karin typ meeejjjjjj.

Puss


jag blir rörd när jag tänker på er


Okej, 27 skoldagar kvar!

Nu gäller det, jag har stört mycket plugg och det är endast 27 dagar kvar till studenten för min del.
Om 9 dagar åker jag till Kreta och blir borta i 8 vilket innebär att det är dags att sätta fart nu Louise Fäldt!
Och kul att jag jobbar hela helgfaaaan, det får väl bli att sätta fart ikväll och sen plugga järnet imorgon kanske?
Det är ju min enda lediga dag, inte ens valborg har jag ledigt =( så haveee fun my friends, jag joinar runt 9 tiden.
Hoppas att jag är välkommen som en nykter alkokärring vid den tiden.

Nu är det Anne Franks Dagbok som gäller, klart till imorrn!
Jag vill skratta åt mig själv för det lär bli min nattsyssla.
/ L

Åh underbart

Först och främst så måste jag börja med att säga att jag har varit grymt hurtig idag! Jag cyklade till & från skolan som blir ungefär 1,5 mil lite längre.. Sen cyklade jag hem till mamma, sen har jag gått till centrum och tillbaka till mamma, cyklat till centrum och hem hit till pappa igen. Det kallar jag hurtigt!
I alla fall, idag åkte jag och mamma in till Södertälje och bokade resan
:-) det blev Kreta och vi drar nästa Torsdag, så unerbart!


inte helt fel


Måndag och skola igen

Igår fick jag för mig att kolla på sista minuten resor & till min förvåning så hittade jag två grymt bra alternativ.
Ett till mallorca & ett till kreta :-)!

Idag spelade vi golf på vidbynäs med klassen och än en gång blev jag förvånad, vafan jag var ju rätt bra på det där.. Nästa vecka kör vi hårt igen ;) och dessutom fick jag reda på vad det blir för betyg i 3 kurser, jag kan inte vara annat än nöjd.

Efter skolan kom mamma hit och vi tittade lite på resorna, nu gäller det bara att mami får semester för i så fall drar vi nästa vecka :-) woohoooo!


Helgens bravader

I fredags styrde hallon, 18 års fest med mycket folk & mycket dans.
Han fick en bil i present och så blev det catfight så det stod härliga till, herregud!
Det slutade i alla fall med taxi hem tjugo i fyra. kul kväll.
Lördagen bjöd på riktigt härligt väder så jag & Johanna gick en sväng i Nykvarn & köpte bakispizza som vi käkade i solen hemma hos henne. Stekte lite, bara lite fakitskt innan jag åkte hem och fixade mig för Jessicas 18 års fest.. Halv sex mötte jag upp Johanna och vi sprang till bussen och jaa tillslut så var vi hemma hos Jäääässssi där det bjöds på grillat. Sjukt gott, tack älskling. Runt 9 tiden så droppade folket in och efter nån timme så var det fullt med olika gäng i huset. Nya lekar, bra musik, bra väder, god dricka & härligt folk gjorde den kvällen perfekt.
Söndagen var som vanligt en slappardag.. myste lite i solen tills jag somnade (A) sen åkte vi hem till farmor och fikade lite. Ja mer än så var det väl kanske inte?

uppdaterar ikväll

MEN NU MÅSTE JAG BARA SÄGA ATT DET ÄR 2 FUCKING JÄVLA MÅNADER KVAR TILL AYYYYIIIIIIIAAAA TJEJER
♥ / L

Eh vafan jag får skriva seeeen

För nu hinns det inte med, ikväll styr JÄÄÄÄÄÄSSSSi & det är helt perfekt väder för en härlig partynatt.

Vi ses i dimman folket

alltid bra hos hallon

Nu kom vi hem & jAG ska sova så skiver om kvällen imorgon.
gond natt folket :-)

TACK GUD FÖR VÄDRET

Just det, ingen har väl missat att det är 19 jäääävla grader ute?????
helt lovely

Förlåt Marika

Egentligen borde jag åkt till skolan idag för att skriva prov men nejnej, jag hade inga papper till det så jag stannade hemma istället. Om du läser det här Marika så LOVAR jag att göra det nästa vecka :)!
Tog i alla fall sovmorgon till halv 11 sen har jag tittat på CSI och bara slöat tills för ett tag sen då jag hoppade in i duschen. Klockan fem väntar jobbet på mig men innan det ska jag köpa present till en viss hallon som styr ikväll, lär bli galet. Det är fan inte okej att jag jobbar till klockan 10 men vafan ska man göra? money money money.

Nej nu ska jág fixa mig lite & sen cykla till ica
Puss

Gårdagens kväll.

Hur fan ska jag kunna skriva om hela kvällen utan att ni blir uttråkade, det hände ju så mycket!
Men i all fall.
Första vinglaset hälldes upp här hemma i min ensamhet halv 12.00 och så fixade jag mig lite halvt för att sedan åka vidare hem till Sandra med 14.00 bussen. Mötte upp tjejerna & sen hemma hos Sandra så förkrökade vi, tequila rose shottar, bussen & ett försök på femton gjorde det hela mycket roligare.

18.30 tog vi tåget till Stockholm - Hirschenkeller för att äta middag med alla treorna på skolan men först minglades det lite.. Bordsplacering och vi hade ju i alla fall kul med våra sånger Janine ;)
Det blev någon slags lax till förrätt, kalv & potatisgratäng till varmrätt & till efterrätt så blev det någon kladdkaka med jordgubbar. Så det var en helt okej meny.

Efter middagen drog dem i gång musiken och klockan 22.00 började annat folk släppas in & runt 00.00 var det grymt drag, dem flesta på dansgolvet så det var skitkul. Fyfan vad jag dansade, "dansade brallorna" av folket, hahahaha!

02.40 lämnade vi lokalen för att gå & ta nattbussen hem till Slöddertälje men jag & Sandra gick vilse =( alla andra var vid bussen men nej inte vi, vi sprang runt och irrade kring centralen? hur kan man gå fel när man aldrig annars gör det? Aja, tillslut så hittade vi dit & där stod alla kvar eftersom att bussen inte ens hade stannat för den var för full.

Jag, Sarah, Jessica & Max tog en taxi till Moraberg och där sprang vi in och köpte mat på donken & jevlar vad fint det satt! Sen kom pappa och hämtade oss där runt 03.30.
Då var det raka vägen hem & in i duschen och sen sängeeeeen. Somnade väl runt 04:30.

Ärligt talat så dansade jag så mycket i mina höga klackar att jag har satans ont i fötterna & en förjävlig träningsvärk i vaderna. Men det var det fan värt.

Tack alla för en sjukt kul kväll & bilder kommer på facebook sen
/ L

STUDENTSKIVA IKVÄLL!

Kom hem från skolan för en halvimme sen och nu är det första vinglaset upphällt, dags att börja göra sig iordning inför kvällen. Sandra styr förkröket så det blir till att ta 3 tåget dit. Sen kommer mina nykvarnstjejer & Simone ikväll också, det här kan inte bli annat än super!

Nu jävlar ses vi i dimman kära vänner
♥ / L


alllttttssssåå nu taggas det




Nu kan inget gå fel ;)

Hemkommen från skolan

Jahaja, nu ska jag väl kanske äta lite mellis & titta på CSi, eller vadå kanske. jag ska fan göra det!

Imorgon smäller det, våran skiva & det lär bli grymt :-)

Sådärja

Efter lite research har jag nu fått reda på att vi kom på delad sjunde plats så nu vet alla att jag inte har ljugit :-) det var dogge som ljög för mig!

Hahahahaha

I förra inlägget skrev jag att vi kom fyra men nu vet jag fan inte längre.. Dogge har tydligen ljugit för mig om det hela, fyyyyfaan! aja hoppas att vi inte åkte ner allt för långt ;) måste nog ta reda på det där så jag itne går & ljuger för folk att vi var bättre än vad vi var.

Skola idag då, endast golfintruduktion så det var rätt chill. samma imorgon + matlagning.
tjalalala vackstanäs tjalalalala, vackstanäs, tjalalalalala

nu blir det grillning med papi, muums!

Femkamp

Ja herregud vart ska jag börja?
Allt började med lottdragning, tjejerna drog varsin kille som då bildade ett team & jag drog Dogge.
Första grenen som var äggkastning klarade vi galant, med ett avstånd på 15:85 meter säkrade vi andra platsen.
Gren nummer två var öldrickande & citronätning så dogge fick dricka en öl med sugrör vilket han klarade på 20 sek & jag fick äta en hel citron som jag klarade på 26 sek, inte så bra gjort av oss menmen..
Gren nummer tre hade också två deltävlingar, dogge fick möta sara på stången & det var ju  bra för oss eftersom att han slog ner henne i mattan på andra slaget. Jag däremot var riktigt kass på att få ner tre petflaskor med ett par strumpbyxor nerdragna över huvudet med två tennisbollar i fötterna på dem.
Gren nummer fyra var pargång, ett par skidor som båda satt fast på och för första paret gick det helt okej.. andra paret var jag & dogge och det tog oss en fjärdedel av banan innan vi knäckte den ena skidan, tyvärr!
Den sista grenen var helt klart den värsta! Dogge som började sprang ner för en lerbacke, körde norsk fylla (10 varv), sprang över ån på två frigolitbitar, tog en shot, staplade tre ölburkar på varandra, sprang tillbaka och upp för backen där jag stod och slängde mig ner för backen, hämtade vatten i en hink som var full av hål, sprang upp för backen och försökte fylla en kanna med vatten. Tyvärr var jag tvungen att bryta efter att ha kämpat på bra med tanke på att jag har töjt ut mitt ledband igen. Och jag måste tillläga att både jag & dogge badade i den sista grenen, fyyfaan det fanns inget stopp.. många var fan i och tog sig ett ofrivilligt dopp alltså.

Av femton par så kom vi fyra så det var fan bra jobbat av oss.
En medlem som var pissfull & en medlem som var halvt handikappad
det kallar jag kämparinsats.


Alla var fulla & glada så kvällen fortsatte hemma hos familjen Törnqvist där vi tillslut satt 5, 6 stycken kvar & rostade mackor. Sen hämtade papi mig vid tretiden.

Bilder kommer på facebook / L

Mc Lovis

Igår sjöng & spelade Veronica på Mc Lovis så det kunde vi inte missa, förkrök hos sis och sen 9 bussen till Södertälje.
Det var skit bra, reallllyn kul kväll måste jag säga.

/ L

Fint väder igen

Och är det såhär fint väder finns det inte tid till att blogga.
Jag kommer tillbaka när tiden finns eller när solen försvinner.

Puss

Första skoldagen

Jahapp då var man tillbaka till eländet, vilket i det här fallet är skolan!
Lovet var urkul &  nu har hela Södertälje lov, kul att vi går i skolan då..
Men första dagen var rätt så skön för det som stod på schemat var 3 timmar kost så vi fick någon uppgift som vi gjorde och sen slutade vi halv 12. Pappa hämtade upp mig så jag var hemma runt halv 1 och då tog jag mig en powernap till 16. Så djeevla skönt alltså. Sen blev det matlagning, grillat :-) hur gott som helst!

Nu ikväll har jag pluggat lite körkortsteori & snart ska jag deklarera också.
Känner mig så duktig


Varför slösa med tiden?

Idag har jag fan inte gjort någon nytta alla men det ska det bli ändring på vill jag lova!
Nu ska jag städa hela mitt rum :-) & sen efter det blir det dusch --> vidare till heron för mat & bio.

Sista dagen idag

Som sagt så blev det en fika i Södertälje igår, mysigt!
Efter det kom Johanna hem till mig och vi var sugna på fest men alkoholen svek oss denna kväll så vi fick stanna hemma och hör å häpna, baka paj! Vi fick även sällskap av Gotland som gick från Vacksta till mig :-) hurtig kille..
Imorse sov jag & Johanna bort dagen, klockan 11 gick jag upp vilket inte är helt okej.. nu är klockan 1 och vi hoppas på en bio ikväll som avslutning på det är enormt bra påsklovet.

/ Louise

Påskafton

Veronica styrde även igår & det var verkligen inte sämre än i Onsdags, blandat folk, god dricka och dans & vad mer begär man? Kvällen slutade väl kanske inte direkt som jag hade tänkt mig men kvällen & nattens händelser fick alla på bra humör. Speciellt min syster kanske, lagomt packad sådär men det är ju alltid kul, hahahhaaha! Bilder kommer på facebook så håll ut.

Nu väntar en fika med tjejerna i Södertälje
/ L

fucking jävla sommarväder

Det är så djäääääävla amazing! har varit ute i stort sätt hela dagen och det är fan sånna här stunder jag älskar sverige :-)
Ikväll blir det fest för hela slanten så vi ses i dimman snyggingar!

Långfredagen

Mina försök till att få med alla på en fika igår slutade med att dom gjorde något dom tyckte var kul? Och jag gick hem till mamma & myste i solen :-) Sen lekte jag med Johanna och det var som vanligt mysigt!

Nu väntar en hel dag ute i solen
♥ / L


Skärtorsdagen

Igår åkte jag in till Södertälje med mamma & jag fick med henne till Nancy´s, längesen jag åt där men farao så gott det var :-) sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt innan jag började jobba. 17-22.45. Så sen fick det bli en skön hemmakväll med film för min del

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju fint väder så ska försöka få med mig tjejerna på en fika. Men alla latmaskar ligger säkert & sover fortfarande.
Men ska förska så gott det går.
Puss

En kväll hos Veronica

Det var jättetrevligt, vi dansade & sjöng och ännu mer där till.
Någon blev sugen på popcorn vilket slutade med 3 påsar poppade & en av dem befann sig tillslut utspridd på golvet, vilken röra, haha! Alla hittade en skön säng att sova i men nejnej, jag, Johanna & Emil fick soffan och filtar.. Men som sagt en jätterolig kväll som slutade med en morgonpromenad imorse runt halv 9.

Nu ska jag åka in till Södertälje med mami, fika lite & så.
Jag ska tvinga henne till Nancy´s hihi
Puss

Hårfärgning

Har färgat håret på min sis i ca. 2 timmar nu :O! fyyfaan säger jag bara :-).
Nu ska jag fixa mig för att sen uträtta en del ärenden.

/ L

Vart är solen?

Hoppas verkligen att den tittar fram under dagen för nu har man blivit beroende av den!
Johanna, jag sov bort dagen idag :O med flit! Fattar du? Jag vaknade halv 10 och tänkte gå upp men nejnej, jag trotsade & somnade om så jag vaknade kvart över 11 igen =( stackars mig.
Nu har min sis vaknat också så funderar på att speinga och hoppa i hennes säng & sen äta frulle.
Ikväll blir det partyy :-)

Kärlek / L

Myskväll med tjejerna

Gårdagens planer var verkligen suveräna, den som kom på idén att vi skulle vara här hemma hos Johanna igår ska jag tacka. En härlig myskväll med tjejerna slutade med 3 trötta tjejer, 3 fulla tjejer och Gustaf & Lotten. Kvällen bjöd på allt möjligt mysigt, vin, korvgrillning, tända ljus, snacks, vindruvor & lekar. Det kunde nog inte ha slutat bättre än med andra ord spelet, jag & Johanna mot Gustaf & Lotten, gissa vilka som vann? Yes det var vi :-)! Just det, sleepover blev det för alla också.

Nu ska vi åka in till Nykvarn och mysa med Jessica, grillad kyckling, pommes pinnes & pajbakning.
Visst låter det mysigt?


Grillmys tonight ♥

Idag har jag tillbringat dagen i Stockholm tillsammans med Johanna, Sarah & Jessica :-) skitmysigt var det coh så inhandlade jag en ny jeansjacka som var finis. Sen visade jag tjejerna den bästa kinarestaurangen i Zinkens också ;) nöjd_tjej_91. Och så kom vi på den briljanta idén att ha en myskväll med grillning & vin vid vattnet hemma hos Johanna, hur lovely är inte det på en skala 1-10?

Bilder från idag / ikväll får ni se senare.
/ L


Ge mig det fina vädret igen

Allltså lördagens väder var så sjukt najs :-) satt till och med ute och solade när jag inte hade något att göra på jobbet, så himla skönt. Nu är det verkligen vår, sandra & mickan.. ni vet vad det betyder va? janine du meed älskling! en massa sol på vacksta & brolle så gör vi den här våren också.
Nu leker jag med Johanna igen, stackaren har väntat på mitt jobb i 70 timmar så får väl tillfredställa henne ordentligt nu ;)

/ L

Tid, när får man tid?

Det är en bra fråga men idag tog jag mig i alla fall tid för att leka med Johanna & det var riktigt länge sen så nu sitter vi här in my bed efter en händelsrik kväll. Lyssnar på fredom och är allmänt lyckliga.

Sugen på party är jag också, vem styyyyr i veckan?
Vi har ju påsklov :-) så lovely!

Åh vilken lättnad

Ja alla ni som vet om mitt dilemma vet vilket damp jag har haft, nervositet hit & dit men nu kära vänner!
freeeedom freeeedddoooom
fuckin jävla freeeeeeeeddddddddoooooooooooooommmmmmm


Svenska kärringen är död

Okej, någon kärring är jag inte! Men död det är jag fan.
Mina fötter är någon annanstans och smärtar sönder mig.
Mina ögon faller ihop var och varannan sekund.
Min mage skriker efter mat.
Mitt psyke vill återhämta sig.
Hur löser jag det här nu då?
Jo det är skit lätt!
God natt


Helt slutköörd

I onsdags var jag på studentskiva i Stockholm med Sandra & det var väl helt okej.. Inte superkul men jag gjorde det kul med mig själv, haha. Hemvägen var utom all kontroll och vi kom i säng runt 5 tiden. Klockan 9 var det bara att dra sig upp ur sägen för att åka hemmåt. Väl hemma duschade jag & packade väskan för att åka tillbaka till Stockholm, destination birka paradise! Med mig hade jag Angelica, min faster & hennes kille :-). Vi åt gott och allt sånt som hör till kvällens gång. Tiden gick och vi träffade ett härligt grabbgäng i blandade åldrar, tillsammans sjöng vi karaoke & dansade.. Och sämre blev det inte med champagne och drinkar hit och dit, schlagermusik och ny musik blandat gjorde dansgolvet till en hit. När allt stängde väntade hytten så jag, Angelica & Steven låg och pratade tills Angelica somnade.. Två andra idioter låg ju vakna till klockan 6 på morgonen. Nu är jag äntligen hemma igen och ska iväg och jobba om 2 timmar men tills dess måste jag återhämta mig efter 6,5 h sömn på två dygn & alla dessa bravader.

Bilder kommer senare
♥ / L

Orkar inget mer än en dagens

Humör: på topp
Gjort: slappat hela dagen lång
Planer: sova vore nog bra
Ser på: inget just nu
Lyssnar på: pappa som snarkar
Läser: det som skrivs på msn
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: en grymt rolig helg väntar
Sämsta: att jag är sjuk
Väder: närmre sommar än vinter

onsdag - studentskiva
torsdag - kryssning
fredag - troligtvis utgång
lördag & söndag - jobb