det börjar bli bättre

Är fortfarnade sjuk men hostisen börjar faktiskt hjälpa mer och mer vilket är bra :) jag har verkligen ingen lust att vara sjuk en längre tid, det är så himla jobbigt och tråkigt för man sitter inne hela dagarna och inte gör ett skit =/. Längtar så tills jag är frisk igen.  Idag var det OC och det är ju så himlans bra, vill sitta och glo på det hela dagarna (A)!

dagens låt - Bon Jovi med Bed of roses

äntligen :)

pumpsFick ett par ur snygga skor av mammsen idag, helt perfekta partyskor och dom kommer sitta snyggt till helgen ;)  Har velat ha ett par väldigt länge så det känns bra att jag äntligen har det nu!  Det blev ett guldhalsband med medaljong också :)


      

, louise

sjuk

Det började redan i lördags morse med lite ont i halsen men sen har det bara blivit värre.. Hade ont som en gris igår så jag skippade skolan, hostade var femte minut och inte fan ville det bli bättre. Sen kom mamma hem med hostis och jag hällde i mig en hel del, vill verkligen inte vara sjuk :(  och jag trodde att hostisen skulle vara till mycket stor hjälp men neeeej såklart inte!  Kunde knappt somna för att det värkte så mycket och sen vaknade jag ett antal gånger av hostattacker som jag nästan spydde av.. Var riktigt yr, kallsvettas, hostar och har allmänt ont i kroppen :/ menmen nog om det! ikväll ska jag och mamma åka och titta på skor, jag hoppas verkligen att jag hittar några snygg till helgen :)

till alla er andra som också är sjuka, krya på er / louise!

minnen!

Lite fotbollsbilder från den gamla goda tiden :)
småfotbollstjejer
Då var det Mathilda-järndotter men nu mera är det Ciggis eller Lammet ;)
fotbollll
Jag med nummer 16 och Mathilda med 15, titta vad liten jag var :P
planen
Match på alkorfältet
fotboll
Sofia som ska lägga en hörna ;)
flickor
Jag och nina var alltid forwards-kompisar ^^
små
Roggan var domare den här matchen, saknar han som tränare!

GÖR DEN DU MED!

Jag har inte gjort någon lista på väldigt länge så jag tyckte att det satt fnt med den här!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
Akcent - Kylie

How do your friends see you?

Jimmy Jansson - Som sommaren

Will you get married?
Mr.Big - To be with you

What is your best friend's theme song?
Orup - Då står pojkarna på rad

What is the story of your life?
Pakito - Living on video

What was high school like?
Sommarpojkarna ft Fröjda - Lilla hjärtat (jag vill så gärna ha sex med dig)

How can you get ahead in life?
Byz - Karatefylla

What is the best thing about your friends?
Shirley Clamp - Du är allt

What is tonight going to be like?
David Guetta Vs. The Egg - Love don´t let me go (walking away)

What is in store for the remainder of this weekend?
Rufus Wainwright - Hallelujah

What song describes you?
Dj Balrog - Old school classics

To describe your grandparents?
Bon Jovi - Bed of roses

How is your life going?
Dj Roine - Ragnar

What song will they play at your funeral?
Eric Clapton - Tears in heaven

How does the world see you?
Tobbeno1 - Clubglamour (fredrik)

Will you have a happy life?
Gloria Gaynor - I will survive

What do your friends really think of you?
Sean Paul - Temperature

Do people secretly lust after you?
Hilary Duff - Someone´s watching over me

How can I make myself happy?
Chris Brown - Say goodbye

What should you do with your life?
Andreas Johnson - Sing for me

Will you ever have children?
Jason Mraz - I´m yours


Några saker stämde faktiskt, scary! ;)


skidor på vackstanäs!

Trots en helg full med roliga saker så var det faktiskt lite kul att komma tillbaka till skolan för vi åkte skidor igår på gympan igår :).  Det var ioförsig långfärdsskidor som jag inte har åkt förut men det var jätte roligt ;) jag och janine åkte tillsammans och vi drog en 5 kilometare, sug på den ni!  Sen så tog vi ju såklart massa kort också =)


fler bilder i min bilddagbok :)


när jag åkte hem från skolan så berättade min kära syster att busspriserna höjdes idag :( kostar nu 20 kronor.

/ louise


helgen slutade bra och dåligt!

Fredag.
Började med skola och sen blev det en sväng på stan för att köpa present till Sarah :) Kom hem fixade iordning mig och sen kilade jag iväg till Sarahs tjejmiddag, där blev det singstar och så spelade vi "med andra ord"  det var riktigt skoj!  Sen blev det hemgång runt 11 pg.a tidig match dagen efter.

Lördag.
Det började med att jag vaknade och hade ont i halsen men tänkte inte mycket mer på det utan tog mig upp ur sängen kvart över 7 för att ta mig till samlingen halv 8. Sen åkte vi till Oxelösund och spelade match mot onyx - det gick inte så värst bra men ändå helt ok!  Väl hemma igen så tog jag det bara lugnt, satt och nördade mig framför datorn innan jag gjorde i ordning mig för att åka till Gnesta till min faster som hade fyllt år.  Vi var väl där i ungefär 2 timmar sen åkte vi tillbaka till Nykvarn och jag & Johanna åkte in till Södetälje och sen vidare till Salem på fest :) Det var riktigt kul och jag träffade en hel del nytt folk också..  Vi var tvugna att dra där ifrån runt 11 men vi hade faktiskt kul ute också ;). 
Tog 12 bussen hem och där var det en kille som satt och spydde, mysigt :S.
                   
har fler bilder i min bilddagbok :)

Söndag.
Halsen hade defenitvt inte blivit bättre efter gårdagen, snarare sämre så det blev inget bra slut på helgen men tjejmiddagen hos sarah och festen i salem gjorde att den blev riktigt lyckad ändå.

Tack för en trevlig kväll allihopa <3, louise!

helgen närmar sig med stoora steg.

Ett tag så hoppade jag på en super helg men när man fick reda på den tidiga matchen så sprack ju hela helgen =/.  men så kung som jag är så har jag löst alla problem nu.. för imorgon efter skolan blir det en sväng på stan sen hem och fixa mig och vidare till sarah som ska ha tjejmiddag :) Där efter tänkte jag dra mig hemmåt runt 11 tiden för att orka upp till matchen dagen efter, halv 8 :(.  Så då blir det match och efter den ska jag ta mig hem till min faster som fyller 33 år idag grattis. Får se hur länge jag blir kvar där men sen är planerna att jag ska på fest i salem med några stycken och hoppas på att få sova hos jonas eller hallon, det skulle bli suuuper :D Till sist så blir det nog en liten sovis på söndag för att sen orka med brottnings träningen som bara är styrka :O beach 07 för fan!

kamerakåt



Hoppas verkligen att helgen blir som planerat, louise!





bilddagbok

partyyyy
Här kan ni se alla bilder som tas :)
louise bilddagbok

Nykvarns IF - Damjuniorer.

louise djIdag var det träning och det var riktigt kul förutom att jag typ stukade fingret =/ men det var ingen större fara! Har match i helgen på den roligaste dagen och den roligaste tiden, och gissa vilken.. Nej det kan ni inte för det är samling HALV 8 på LÖRDAG MORGON :O det är inte bra. Men man kan ju inte göra så mycket åt saken.  Fick iallafall lite bilder från lagfotograferingen idag.

Ser hur sne ut som helst men jag bjuder på det, haha :D

nif damjuniorer
Övre raden från vänster: Leif Rauhala (tränare) Sara Eriksson, Linn Eriksson, Antonia Isaksson, Louise Fäldt, Elin Karlsson, Nina Lindholm, Tomas Lindgren (tränare)  Nedre raden från vänster: Sofia Karlsson, Josefin Öberg, Ellinore Metso, Kim Ekenhall, Sarah Emanuelsson, Elin Lindgren, Ina hällgren.

Nu ska jag fixa lite innan jag går och lägger mig / louise

Skolan FFS!

Skolan är sperkul för tillfället :) Eller själva skolarbetet är inte speciellt kul, men rasterna är kanon! Jag har så himla roligt med mina klasskompisar. Idag hade vi "kostlära" som är som hemkunskap, vi bakade bröd och idag tog Davve och Adam priset. fyfan va kul det var.

Slutade tidigt så jag kom hem runt 1 och då tittade jag på OC som jag missade förra veckan, det var inte alls som jag hade tänkt mig men hoppas på en bra fjärde säsong. Sen blir det till att städa rummet lite  innan jag går till träningen.

vi bara kör
Jag längtar tills helgen, då blir det förmodligne röj!  ,  karatefylla.

lowlow

kamerakåtDet är helt sjukt hur jag känner och beter mig för nu har jag insett att du inte är värd mig men ändå är det svårt, but life goes on.

Om jag så ska leva livet ensam så är det bättre än att låta det bli fel, right? Orkar iaf inte bry mig ett skit längre, får se vad som händer med kärleken men vem bryr sig! Nu ska jag ta och leva livet.

Idag hände det inte mycket, tog en skön sovmorgon till halv 1 sen gick jag upp och nördade mig framför datorn tills det var middag och efter det begav jag mig till träninge, usch vad jobbigt det var  =/ men vafan, beach 07 =). När jag kom hem tog jag mig en dusch och sen hamnade jag framför tv:n så jag glodde på playa del sol & köping, rikitgt bra faktiskt. Sen så kom nörd-lowlow fram igen och här har ja suttit sen klockan 10, men nu måste jag försöka sova även fast allt bara är jobbigt just nu.. Kan inte strunta i skolan, det löser inga problem, så nu blir det att krypa ner i min sköna säng och somna till lite musik.




take care, louise!


hej mitt vinterland

snö
Igår så kom snön, och inte var det lite heller ;)


i love her <3

lovely

grattis bästis :)

bästis
Idag fyller min bästis Jonas 16 år <3

olyckskväll

SHIT VILKEN JÄVLA OLYCKSKVÄLL SÄGER JAG BARA!!!!
Det börjar med ett jävla snöoväder och blablabla.. Sen åker vi på match till Vagnhärad och Ina skadar sig så hon får skjutsas till sjukhus med ett knä som inte ser bra ut.. Vi blir en spelare för lite i kedjorna så nu står vi med 9 spelare och får gå runt på 5 stycken i anfallet, det blev riktigt jobbigt att spela så mycket så de flesta tappade greppet om matchen och det slutade med förlust ( 6-2 ) inte kul, vi packade in oss i bilarna och började åka hemmåt. Ninas bil kom iväg lite före Antonias bil som jag åkte i, och när vi kom till en kurva så såg vi att det var en bil som hade kört i diket, vi i våran bil : SHIIIIIT nu har det hänt en olycka och jag tittade väldigt noga dit och såg att det var NINAS bil !!! vi stannade till vid kanten och Antonias pappa gick ut och pratade med dom och såg till att allt var okej, och det var det som tur var för alla hade haft bältena på sig fast dom var i chocktillstånd och så.. Men det var iallafall bra att inget allvarligt hände :).  Däremot så klarade inte bilen sig så bra, helt tillbucklad på ena sidan och det ena däcket var helt pajko!  

Så nu vill jag säga till alla att om ni bara ska ner till affären som ligger två minuter bort, ta på er bilbälte för det kan hända stora olyckor på små sträckor!!! Det blev en riktig kaotisk kväll och jag sitter här med rysningar i hela kroppen och tänker på alla som var inblandade och på Ina som sitter på sjukan nu..  USCH USCH USCH!!

Den här lördagen blev en olyckskväll vs hemmakväll.   take care / louise <3

varonica 16 år!

Igår fyllde Veronica 16 år och det firades med tjejmiddag och partaj :) Jag hade en riktigt trevlig kväll och det hände en hel del roliga saker! Sen fick jag Lotten och Gustaf skjuts hem till Gustaf rav Chrilles pappa runt 2, i tittade lite på tv och satt vid datorn sen somade vi (A).

Idag blir det match halv 7 i Trosa, hoppas på en vinst för idag är jag på G ;) haha!

kommer bilder på
www.bilddagboken.se - louisemarielle  /   om ett litet tag, ska bara lägga in dom i datorn först.   / louise!

död man

Jag kan inte släppa taget om dig, allt är så himla svårt :(
Dagen började med en seg skoldag med lång engelskalektion, ca 3 timmar usch usch usch. Sen kom jag hem och åt middag och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, tänkt igenom mitt liv och jag kommer inte fram till mycket dåligt men saknar dig emil <3
Imorgon ska jag nog förmodligen köpa ny jacka & jag hoppas att det blir så för jag är så trött på den jag har nu! 
over and out / louise


Hallelujah

I heard there was a secret chord
that David played and it pleased the Lord
but you don't really care for music do ya
Well it goes like this the fourth the fifth
the minor fall and the major lift
the baffled king composing hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew ya
she tied you to a kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah.

Hallelujah,hallelujah, hallelujah, hallelujah

Baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah,hallelujah, hallelujah, hallelujah

Well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do ya
but remember when I moved in you
and the Holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Well maybe there's a God above
but all I've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew ya
And it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

I feel weak and sad and i don´t know what to do, i´m just so lost!


time to go to bed.

Har inte kunnat sova den här veckan så det har blivit sena nätter, runt 3 varje kväll men ikväll så känner jag att jag behöver extra sömn för allt har varit så jobbigt.. Så nu ska jag kila upp och äta något innan jag går och lägger mig! 
Love / louise.


en lista kanske piggar upp mig?

Favoritalkohol: någon god drink :)
Favoritfärg: svart går alltid hem
Framtidsplan: tar dagen som den kommer
Tre prylar till en öde ö: mobil som laddas av solljus ;), min älskling vid det tillfället och ett flygplan!

Är du vegetarian eller vegan? nopie
Hur många har du kysst? så det räcker och blir över ^^
Hur många piercings har du? naveln (öronen)

Två saker du skulle vilja ha: mer tid, en värld utan sjukdomar!
Önske hångel: det har jag inget!

Pommes eller mos:
pommes
strand eller storstad: båda tack!
Något alla vet om dig: att jag inte ger upp lätt
Vad blir du glad av? alla mina vänner <3
Vad gör du när du blir ledsen? tröstäter och lyssnar på sorgliga / fina låtar..
Vad är det första du köper när du varit pank länge och får pengar? don´t know
Vad längtar du till? sommaren & värmen
Favorit land: spanien & ryssland
Favotit stad:
har inte varit på så många olika ställen med drömmer om NY!
Favoritsnabbmatställe: donken ofcourse ;)
Vad har du i glaset? nothing

Favorit sago figur: så många att jag inte kan välja :D
Favoritte: har inget speciellt..
Favoritglass/ar: mjuk och kulglass
Vilken film får dig att gråta? titanic and the oc om det räknas (A)
Vad är skönhet? kärlek
Vad är lycka? kärlek

Om du fick 1 miljon: skulle jag använda pengarna mycket väl
När grät du senast? igår
När skrattade du senast? någon timma sen
Vad är du rädd för? kärlek
Vem är du rädd för? mig själ

Favoritmat: har så många.
Maträtt du avskyr: kan inte komma på någon just nu
Favoritgrönsak: gurka och morot :)
Favorit frukt: banan :D
Grönsak du avskyr: squash eller hur det nu stavas..
Frukt du avskyr: kiwi, får utslag  =/
favorit plats att ha sex på: det väntar att se.
Vacker människa: alla är vackra på sitt sätt
Klok människa: mycket bra fråga..
Meningen med ditt liv: lev farligt som ung och kom till helvetet som kung!
Vad åt du till frukost? tå mackor och ett glas juice
Gillar du svarta kläder? absolut :)

Vem hade du senast en seriös pratstund med? Jonas
Brukar du svära mycket? om jag gör
Största misstaget som du begått? säger bara R!
Har du pojkvän? Tyvärr inte :'(
nått du ångrar att du inte har gjort: nej inte än så länge iaf..

Är du kär? ni skulle bara veta, jag är olyckligt kär för tillfället :(
Hur tidigt stiger du upp? det beror på
Gillar du att slåss eller? nej men det kan vara lite kul med girlfights någon gång ibland ^^
Hur många timmar sover du per natt? inte tillräckligt många iaf.
Saknar: EMIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kan du stå på händer? ja det kan jag.
Favoritserie:  the O.C helt klart :)
Gröna eller röda äpplen? både och
Senaste hångel? Emil

Bra musik video just nu: vet inte
Har du raggat på internet? NO WAY!
Bästa barnprogrammet: disneydags såklart
Kärleken: just nu ingen :(
Religon: kristen egentligen men jag tror inte på sånt
Amerikanskt eller brittiskt: doesn´t matter

Listan piggade knappast upp mig, det var ju nästan så jag blev deppigare =/.
Men alla ni små nördar som gillar att blogga kan ju ta den här listan och göra den ni med,

bye/ louise

love don´t let me go.

Tänk att allt kan ändras på en sekund, jag vill inte tro att det är sant men tyvärr så kan man ju inte bestämma över ödet och det är jävligt surt  :(      i´m sorry, i can´t help it!


nyfärgat

Jag vill börja med att säga att helgen var nästintill perfekt :) fredagen hemma hos simone var superkul! lördagen blev inte riktigt lika rolig men helt okej, söndagen blev det match på och den gick bajs dåligt :O nämner inte ens resultatet.. Senare åp kvällen så ringde adam mig och sa att det inte blev någon skola pga, strömavbrott som orsakats av stormen ^^  Då satte jag och syrran på en film som jag sen somnade till och så tog jag en låååååång sovmorgon :D gick upp runt 2 och käkade frukost sen glodde jag lite på tv och sen kom tove och färgade håret på mig!   Ska lägga ut bilder på bilddagboken och kanske någon här också :P  Menmen, nu ska jag titta lite på OC för på onsdag börjar det igen :D:D:D
saknar dig angelica, sanna vänner!

meeeeee , louise <3

party!

Igår var det party hos Simone, och det var riktigt skojigt :) shejkade hela kvällen! Sen när vi skulle hem tog vi oss en kebab som vi käkade på bussen :D Och ikväll blir det party igen, yey .

Jag måste bara berätta för er att jag var vaken i 36 timmar, haha.

bästis, bergman
/ louise <3

trött?

Nej, konstigt nog är jag ju inte det =/. Igår så fyllde pappa år och det blev mys med film och fika, sen nördade jag framför datorn nån timma och sen blev det film igen med syster, efter det så blev det ytterligare nåhra timmar framför datorn och sen så hade jag tänkt att gå och lägga mig runt halv 1- 1! Men icke sa nicke för jag blev så rastlös att jag började städa på mitt rum och sen när det blev tråkigt så kikade jag in i Saras rum för att titta om hon var vaken och det var hon så vi började glo på en film som gick på tv:n, desperata kvinnor hette den och den var helt okej! Sara tänkte köra ut mig vid kvart i två men hon lyckades inte så bra så vi fastnade framför tv:n :O tio över 3 var filmen slut och då började vi leta efter en ny att titta på :D det blev tjorven och mysak den filmen är bara för härlig! Och efter att den var slut så satte vi på ett band med inspelade avsnitt av saltkråkan =) Vi tittade på två avsnitt som varade i ungefär 1 timme ^^ Så när klockan hade blivit 6 på morgonen gick vi och la oss - bättre sent än aldrig, eller? ;)  Iallafall så somnade jag runt 10-15 minuter över 6 och vaknade 15 minuter över 7 då jag gick upp för att ta mig till skolan.   Så man kan sammanfatta kvällen/natten med 4 filmer, 2 avsnitt av saltkråkan och 1 timmes sömn.   Men det var det värt för vi hade riktigt skojigt :)

vi bara kör
ikväll är det party, louise!

girls just want to have fun!

Idag fyller pappin 45 år :)  jag och sara köpte en fin blombukett och dukade bordet fint, myyys! sen käkade vi och efter det såg vi på the pink panther, riktigt bra var den. När vi hade haft lite mys framför tv:n så tittade jag och min syster på girls just want to have fun och fyfan va bra den är, man blir så glad av den :D. Iallafall så hamnade jag här tillslut som vanligt ^^ Och fick reda på att det är party imorgon, kan det bli mycket bättre? Nej min helg är helt enkelt perfekt nu!  

  • Fredag, party!
  • Lördag, mys med mamma!
  • Söndag, Match!

Älskar när helgen ser ut att bli så lyckad för det är inte ofta det händer :)
pappablommorbordetpaaaarty

see you / louise <3


Vi bara kör!

vi bara kör
Johanna, Jag & Jonas bara kööör :D, för fler bilder checka
this!

Sista dagen igår

 Sista dagen på lovet igår då, har varit ett roligt lov och har lärt känna massa nytt folk :)

Det här hände:

  • Party hos Magnus
  • Julafton
  • Var med kompisar
  • Var på bio med Antonia
  • Nyår
  • Hade oc marathon med Tove, Johanna och Antonia
  • Party hos Hallon

forever together brudarna <3


so long suckers!

Jag som skulle fortsätta titta på OC lyckades inte särskilt bra för tv:n ville inte göra som jag sa åt den att göra så jag fick helt enkelt sitta och snoka lite på PA istället ^^ men nu är det dags för sängen, good night!


everything changes

Den låten är så himla bra :) Hejade såklart på Markus i idol. Idag väckte mamma mig runt 11 men jag somnade om direkt och vaknade sedan vid kvart över 2 då jag bestämde mig för att gå upp. Käkade lite frukost och satte mig vid datorn och nördade lite samtidigt som jag glodde lite på tv också. Men sen blev det en snabb middag efter en snabb dusch för att skynda iväg till björkestahallen där det var prisutdelning med fotbollslaget.. Fick varsin medalj utan band  :O hur kan man göra så? Aja, gick hemmåt igen och sen så kom Johana och Tove förbi, love them <3  vi tog massa mupp-bilder som passade bra när vi sen tittade på KÖPING, haha! sen kom sötnosen emil också och vi gick he till mig och glodde på OC och nu sitter jag här och funderar på hur morgondagen kommer att bli.. sista dagen på lovet, önskar att det kunde vara minst lika lång tid kvar :'(.   

Hade tänkt att se lite till på the OC och sen krypa ner i sängen för att orka kliva upp 10 imorgon bitti som jag och Johanna har lovat varandra ett antal gånger det här lovet ^^ Men imorgon är det vår sista chans så då ska vi klara det, 
see you / Louise!

lyckad kväll.

Det blev en riktigt lyckad kväll igår hemma hos Viktor i Brunnsäng. Jag, Johanna, Hallon och Jonas körde hela tiden, fyfan va kul det var! Tove gled mest runt men hon dansade en hel del hon också. Sen skulle jag, Lotten, Johanna och Patrik gå från Brunnsäng till Centrifugen för att ta bussen till Nykvarn. Vi gick hemifrån Viktor vid 1 tiden och tog den snabbaste vägen för att hinna med bussen men det innebar att vi var tvugna att gå igenom en skog vilket inte var det smartaste för där drog jag på en feting vurpa ^^ haha. Har 3 blåmärken på benet efter det menmen... När vi var tillbaka i Nykvarn så stog polisen och blockerade vägen vid Björkesta, vet inte riktigt vad som hade hänt men vi tog oss en titt (A). Sen gick vi en sväng i Nykvarn och satte oss och pratade lite innan vi gick hemåt.  

Måste bara påminna er om att Amanda fyllde 16 år igår, Grattis bruden!

- kommer även komma bilder härifrån i min
bilddagbok men kan inte lägga in bilderna förns i morgon.

t, l , j
my girls, louise!

så är det

I´m off to Brunnsäng,  party on bitches!

OC!

Ja, det blev som vi hade tänkt oss :) ett oc marathon av säsong 3, hittills så har vi kommit 3 timmar så det är långt kvar.. Men gud så bra det är! och så tänkte jag bara berätta att vi tar massa roliga kort under kvällen/nattens gång som ni kan titta på i min bilddagbok .  Men nu ska jag och johanna kila upp till Tove och Antonia som sitter och väntar på oss :P.

party
See you / louise&Johanna <3

Beronde?

Ja det är jag, av en hel del faktiskt!  Men just nu så är det av fyra speciella saker - Min familj, Mina vänner, Min sötnos Emil och the OC.  Och nu har jag fått veta att the OC ska sluta efter den fjärde säsongen, hur kan man göra så?  Tänkte iallafall säga att jag sitter och tittar på sista avsnittet av säsong 2 nu och imorgon så ska jag, Tove, Johanna och Antonia förhoppningsvis ha OC marathon av säsong 3 :).  Men nu kan jag inte slösa mer tid på det här för nu ska jag titta klart på OC =).

emil <3

see you/ louise,  


2007 som jag vill ha det

  • Jag fyller 16  

  • Jag håller mina nyårslöften 

  • Three sisters håller ihop

  • Idre med klassen

  • Jag åker utomlands

  • Vi skaffar oss en hund

  • Öland tillsammans med brudarna i sommar

  • Valborg, Midsommar, sommarlovet, jullovet och nyår med vännerna

  • 1 Januari 2007 blev jag tillsammans med emil och det ska förhoppningsis hålla


  - Nytt år med nya möjligheter helt enkelt , louise <3


2006, det hände

  • Jag fyllde 15
  • Åkte till Gotland med 9a
  • Konfirmerades
  • Slutade grundskolan
  • Hade ett super bra sommarlov med kompisar och familj
  • Var på Öland med Angelica
  • Började på Vackstanäs gymnasiet, 1b
  • Hade underbara tider tillsammans med kompisarna
  • Lärde känna Emil och Jonas
  • Firade jul
  • Och nyår med massa trevligt folk.

Det var 2006 det, nu har vi ett nytt år framför oss / louise!


Så slutade kvällen =)

Nyårsafton började i Brunnsäng på fest hemma hos Viktor med massa skönt folk, sen åkte jag och Antonia vidare till Nykarn till mera skönt folk :) Eftersom att alla var hemma hos Anton så gick vi dit. Det blev en riktig höjdarkväll med raketer och firandes och tolvslaget tillbringade jag tillsammans med Mathillda (Ciggis). Synd bara att emil stannade kvar i södertälje och att Tove inte kunde vara med. Men som sagt, jag hade det super kul tillsammans med alla jag träffade! 
<3