friends forever <3

image120
As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

Yeeeeees!

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit på IKEA och hämtat min nya garderob så när mamma kommer hem ska vi ställa in den i mitt rum  :).  Sen kommer Johanna och då blir det partyy!
Jag har varit väldigt duktig idag för jag har storstädat hela mitt rum så nu känns det riktigt bra när min snygga garderob kommer på plats också. 

/ louise.

natti natti (S)

image119
god natt alla sötnosar.

let´s dance finalen.

VINNARKYSSEN SATT FINT!
image116

och showdansen var suuper!
image115

Tobbe och Annika gjorde en hur skön showdans som helst
image117

så det var riktigt tråkigt att dom inte vann..
image118

Det har varit en rolig säsong av let´s dance och jag längtar tills nästa börjar :)

SAKNAR!

image114Fan va tomt det kändes imorse när man vaknade och insåg att man var ensam hemma, det var lite skillnad mot idre kan man säga! 

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, började med en skön sovmorgon till klockan 1 och efter det glassade jag lite ute i soolen :) i love this weather! Sen käkade vi på terran och det var myspys det :) Nu sitter jag här med Antonia och vi har precis tittat på let´s dance finalen, go go go tobbe trollkarl!
Håller riktigt hårt på honom och Annika så ring och rösta for fuck sake :D.

Kände att jag var tvungen att lägga upp den här ursööta bilden på david as a girl (A). 
make-up by lowlow.
hairstyling by janet.


Idre, helt underbart :)

Idag kom vi hem från idreresan och det har varit hur kul som helst.

Söndag:
Det började med att bussen avgick från vacksta 20 över 9, 35 minuter försenade mot södertälje centrum. Vi hade planerat platserna hur bra som helst men näedååå, då var det några tråkmånsar som inte ville sitta med oss :O. Det slutade iaf  med att jag, janine och adam delade på två säten fast det fanns platser över (!) haha.  Men jag måste faktiskt erkänna att det blev riktigt mysigt (A).
Det blev en lång resa upp till idre och vi kom fram vid 6 tiden om jag minns rätt, då hämtade vi ut all utrustning och packade in oss i stugorna. På kvällen gick jag och adam en promenad och det behövdes verkligen, skönt att reda ut allting :). Sen hade jag och janine väldigt roligt fram till klockan 3 och sen somnade vi.  

Måndag/turåkning:
Vi hade samling halv 9 på morgonen för att åka iväg en bit till fjället, det var riktigt jobbigt att "gå på tur" och uppförsbackarna var ingen hit! Vi stannade på ett jätte mysigt ställe där vi åt lunch och la oss och sola ett tag, sen bestämde vi oss för att åka tillbaka och då blev det en massa nerförsbackar och det gillar vi :) totalt så åkte vi 1 mil. Efter en jobbig dag uppe på fjället så drog jag och janne ut i backarna och åkte skidor och bräda.
Det var förjävla roligt för det var ett tag sen jag åkte, och sen så hamnade jag uppe på janines bräda också (?) hur det gick ska vi inte prata om.. men kroppen kan tala om mycket (A). 

Tisdag/slalomåkning:
Idag var det samling kvart i 9 och vi skyndade snabbt iväg till backarna :) Det var halvtråkigt att åka med lärarna eftersom att vi inte fick välja själva vilka backar vi skulle åka, menmen det var väl helt ok! Sen blev det lunch och jag och janne käkade gröt och sen la vi oss och solade, det kanske inte var så smart att somna? haha. Sen tillbaka ut i backarna och snart blev det fri åkning. Det var skoj och jag och janne drog och hämtade brädorna och ut och åkte igen.. och just som jag trodde att jag hade fått kläm på skiten så drar jag på en fetingvurpa och det gjorde så ont att jag knappt kunde sitta på rumpan på hela kvällen :O. När vi skulle laga våra efterlängtade pannkakor så gick det väl kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss? det fanns ingen bunke som rymde våran sats och det var fullt med disk på bänkarna så vi satte oss på golvet och sen glömde vi hälften av äggen och massa skit, det blev en jävla pannkakssmet det.. och när jag satt där på golvet bredvid mjölpåsen så kände jag hur frestade det var att ta upp en näve och kasta i janines face! och sen var mjölkriget igång... FFP och Sebbe fick också smaka lite på mjöljet och fyfan va kul det var ;) mindre kul att städa upp allt sen bara, menmen!

Onsdag/längdåkning:
Idag var det samling klockan 9 och det var sjukt skönt faktiskt. Sen knallade vi iväg mot längdspåren och på vägen så hoppade vi på fjälltåget så vi slapp gå (A).  Först lekte vi lite lekar och det var rätt kul och sen skulle vi ut i spåret, fyfan va mina fötter strejkade!!!!! memen, jag tog mig runt 5,5 km och sammanlagt så åkte jag 8km, rätt nöjd med tanke på att det inte riktigt är min grej det där..  Sen tog vi oss tillbaka hem till stugan och tog det lugnt ett tag innan vi drog ut i backarna. Det var sista dagen innan hemfärd så vi passade på att åka så mycket som möjligt och det var skönt :) På källen gick vi till sporthallen och tog det lite lugnt sen kilade vi tillbaka till stugorna där det blev fotboll, Sverige-Nordirland hur kunde sverige förlora (?) Inte för att jag såg hela matchen, det var en annan sak som var betydligt mycket viktigare och det kunde inte skjutas upp!  Runt halv 12 tiden så började vi sminka och platta håret på david, adam och ffp ;) det var riktigt kul och dom blev jätte söööööta (A) Vi hann också med att städa upp lite i våran otroligt stökiga stuga.

Torsdag:
Vi blev väckta klockan 7 av att Schuman står och bankar på fönstrena, så hårt att dom nästan gick sönder (!) Jag gick upp kvart i 8 och då städade vi i ordning det sista som var kvar. Bussen kom runt kvart i 10 och innan vi packade in oss i den så tog vi en gruppbild som avslutning på idreresan 2007. Bussresan blev halvrolig med massa olika filmer och det blev rätt tröttsamt när vi bytte mitt i filmen.. Så jag bestämde mig för att sova lite och det var rätt skönt.  Det sista vi gjorde var att dra igång hip hip hora som vi inte ens hann se klart på, och då började sötnosen adam retas och jag dampade. Alla tyckte att jag var en suris och då var det tydlige ännu roligare att retas? aja, orkade inte bry mig så jag satt i stort sätt tyst sista biten. 

image113 image112
adam muppar sig och jag är fullt allvarlig!

tack för en sjukt rolig tid i idre/ lowlow.

We are off to Idre :)

IHK 1B <3

image111
Imorgon bitti så åker IHK IA OCH IHK IB till idre och det ska bli riktigt kul :)
Kommer hem på torsdag så det kommer inte bli något bloggandes på ett tag..
Men ni får ha det så bra här hemma och hoppas att det inte händer något skoj som jag missar (A).

bye slyyynor / lowlow.

Sämsta fredagen ever?

JA vi drar på fest i grusåsen!!!! :D
och så kul blev den kvällen, så fort vi kom innan för dörren ville vi vända om men det kändes så oartigt så vi stannade ett tag men skyndade snabbt iväg till 11 bussen (A).
Då för att vi skulle träffa Chrille och Patrik i nykvarn, såklart så hamande vi uteeee i kylan i döda sandtorp =/..
Jag gav upp hoppet så vi tog halv 1 bussen hem till mig och sen blev det natti natti (S).
usch usch, väldigt tråkig dag måste jag erkänna.

Idag blev det en lugn dag, har packat inför morgondagen.
sen blev det en sväng till badhuset i nyköping också..
Men man måste ju hinna med att träffa vännerna också så jag rörde mig hem till Emma där i stort sätt alla brudar var :)  myyyyys! <3

/ louise.


lång ledighet :)

Idag var det sista skoldagen innan Idre. Vi hade bara massa äckel prov hela dagen :(  hoppas att det går bra!
Ikväll blir det förmodligen en massa röööööööj tillsammans med brudarna och sen så ska Johanna und bajskorven angie sova hos mig :) 

På söndag blir det Idre med IHK 1A OCH 1B, kommer hem torsdag den 29/3.
Och sen är vi lediga på fredagen.
ÅH självklart så har alla mina homies här i Nykvarn lov vecka 14 när jag måste gå i skolan, fuckoff!
Men vi går bara måndag-tisdag som heldagar för på onsdag är det matlagning och då slutar vi 12, torsdag-fredag är vi lediga..
Och v. 15 så har vi lov :)
Det betyder att vi har rätt mycket ledigt nu dom här 3 närmaste veckorna, sug på det sötnosar :)

Men nu måste jag börja packa till idre, byyye bitches!


vad tycker ni?

tycker ni att jag ska färga mitt hår brunt? nu har jag blont och har tyvärr ingen bild på hur jag ser ut i brunt eftersom att jag aldrig har färgat hela håret förut..  

pusssinuss / lowlow :)

som planerat!

Det blev som jag hade planerat igår, jag åkte till farmor på middag och sen tog jag tåget från gnesta till södertälje.. bussen skulle gå om 15 minuter så jag började knalla mot sjukhuset och så ringde jag andreas som kom ut och gick med mig till bussen :) tack för sällskapet!  Hemma hos angelica tog vi det lugnt, provade massa av hennes kläder :) hon har så himla mycket fint (A)  iallafall så gick vi ut på en kvällspromenad med Måns som var en riktigt go kille. satte oss på bryggan och pratade om allt möjligt, riktigt mysigt i mörkret, sen gick vi tillbaka till angelica och nördade lite framför datorn och jag pluggade lite livsmedelshygien eftersom att vi hade prov idag =/.

Provet gick helt okej men det kan ju såklart alltid gå bättre, eller?  aja, det får gå som det går men hoppas på Vg iaf (A). kvällen blir lugn med lite plugg, solandes och kanske en del packandes också?

idre på söndag!
bye slyyyyyyyynor.


sleep over at angie´s palce!

image110

Idag var det kort och rolig skoldag :) jag och Janine garvade som fan, haha! Sen gick jag på stan med sam och Jonas ett litet tag innan jag tog bussen hem.. Och när pappa kommer hem så ska vi åka till farmor och äta :)  Sen ska jag förhoppningsvis sova hemma hos angelica i viksberg och vi lär hitta på något riktigt skoj ikväll!

/ lowlow!

jag tar och..

.. gör en lista eftersom det är urtrist på datakunskapen!


FAKTA

Namn: Louise
Smeknamn: Lollo and Lowlow
Födelsedag: 20 Februari
Bor: Nykvarn
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Blont
Arbete: Skolan och förhoppningsvis ett sommarjobb till sommaren

FAVORIT..

Färg: Svart, det passar verkligen till allt!
Plats: Sandstranden på böda!
Drog: Shopoholic!
Fordon: Moped-Bettan!
Film: So many!
Djur: Vovvsingen och Kissekatterna!
Affär: Åhlen´s city and H&M!
Serie: The OC, NAVY CIS!
Café: Nancys!
Skor: Alla!

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Självklart.
Gnälla: Hmm, jaa.
Skrika: Inside.
Sova: Det är väl rätt så nödvändigt.
Drömma mardrömmar: Det händer.
Drömma sexdrömmar: Har hänt.
Försöka vara annorlunda:
Har aldrig hänt, jag är mig själv.
Klä dig i svart: Ja.
Hata folk: Yes.
Lita på folk: Nej, alla snackar.

NÄR..
Var du på konsert senast:
Augusti 2006, Carola..

Köpte du något senast: Macka och Te i cafeterian idag..
Svor du senast: Idag..
Sjöng du senast: Alldeles nyss..
Klagade du senast: Det minns jag inte, men säkert idag..
Är det sommar: 30+ i luften och 20+ i vattnet..


HAR DU..
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Ja
Någon annan psykisk sjukdom: Det hoppas jag inte
Färgat håret: Yes
Brutit några ben: Nej jag har klarat mig
Några piercings: Öronen, Naveln
Egen dator: Jao
Gjort bort dig rejält: Ja det har jag, mohahahaha
Bra självförtroende: Det beror på
Kysst någon: Absolut

Sagt jag älskar dig till någon idag: Nyss, till Sandrut <3
Varit kär: Det också
Blivit kär i någon på nätet: Nopie.
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Naaje
Velat vara otrogen: Never ever
Varit otrogen: Nopie

HUR..
Svarar du i telefonen: Ah, louise eller, Ah, hallå
Fördriver du tiden: Framför tv:n & datorn, tränar eller något annat skoj!  
Bäddar du sängen: Inte alls ofta..
Ofta städar du: inte alltför ofta

ÄR DU..
Förstående: Maybe
Öppensinnad: Hmmm
Intressant: Bestäm själv
Smart: Självklart
Barnslig: Rätt ofta
Rolig: Jaduuu..
Pratglad: Det skulle man kunna säga
Hälsosam: Ja det tycker jag (A)
Blyg: Ibland
Lätt uttråkad: Alldeles för ofta
Arg: Japp
Ledsen: Allt för ofta, chicken!
Glad: :)
Pålitlig: Jao
Laglig: Inte alltid (A)
Positiv: Inte för ofta, haha
Bra på att ge komplimanger: Jaaa
Bra på att få komplimanger: Ja, faktikst 
 
VÄLJ..
Katt eller hund:
Hunden - Whisky, Katterna - Tjockis och Bajsen :)
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Vatten
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva

du är utmanad!

sooolen?

vart är det fina vädret?
image109


den sorgen, den dagen..

.. är det idag?
tanken gör mig galen.

det är inte lätt när det är svårt, jag saknar dig!

ännu en helg har gått!

Fredag:
det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, inget solande och så träffade jag varken johanna eller antonia menmen..  tänkte att jag skulle ta en skön hemmakväll med lets dance och så :)  men icke sa nicke för jag somnade redan klockan 20.00 (A)

Lördag:
gick upp redan halv 9, åt frukost och pratade lite med mamma! sen gick jag, mamma och hennes kille en promenad med vovven och det var riktigt skönt i det fina vädret. Runt 11 tiden så åkte jag och mamma upp till IKEA där vi köpte lite små saker och en garerob till mig, yeeeeey!  Sen skjutsade mamma mig till västergårdshallen där det blev match mot telge, förlorade men bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig..
.. sen blev det party at hallons place, mycket trevligt folk och bra musik gjorde kvällen riktigt bra :) synd bara att det blev lite dävet där på slutet (!)  jag och johanna tog som vanligt en kebab med bröd innan halv 2 bussen kom (A) sen gick vi hem till mig och somnade så fort vi la oss i sängen? haha.

Söndag:
Vaknade klockan 10 så då klev jag upp och åt lite frukost medan slöhögen johanna låg kvar i sängen ;)
klockan 11 åkte familjen till badhuset i nyköping där vi tog det lite lugnt och robert och kevin badade som två tokar, haha!  Kom hem för ungefär 2 timmar sen och sen dess så har jag bara tagit det lugnt. får se vad som händer nu ikväll men OC är väl klockan 7? i hope so :) 

7 dagar kvar till idre, lowlow!


UNDERBARA SOOOOOOOOOL

image108
Åååååh vilket vackert vårväder vi har fått hit till lilla Nykvarn (A), solen skiner och det är en härlig känsla :)  Idag är det äntligen fredag och än så länge så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt efter skolan men om ett litet tag så ska jag kila bort till pappsen och sola lite solarium i think ;) känner att jag är riktigt blek (!) Sen ska jag nog träffa min sötnosar Johanna och Antonia också, i just love them <3

sol, sol, härliga sol :)

Har inte uppdaterat på ett tag men man har väl annat för sig också. I måndags kom det som jag har längtat efter, våren och det var så härligt :) Jag bara älskar det varma vädret och det är inte många saker som är härligare än att gå ute i den skinande solen i lättklädda kläder!  Nu är det bara 2007's sommar som jag längtar efter, tänk er alla häliga sommarkvällar med grillning och massa mys. åååh vad jag får sommarkänslorna från 2006 tillbaka, vill ha sommar nu!
image106

image107
bilderna är på maren i södertälje från tisdagen den 13/3-07.  ciaoooo / louise.


hos gurrie :)

I lördags blev det fest hemma hos min bästis gurrie :) jag kom dit vid halv 8 och ordnade min första drink på momangen och sen  var partyt igång för min del. Södertälje folket och de flesta andra från nykvarn kom runt 20:00 tiden, det blev en kväll med massa dans, trevligt folk och fylla. haha! lätt en av mina bästa fester och tack gurra för en trevlig kväll, synd bara att det blev som det blev med vissa saker.

   

bild1, daaaans!
bild2, hååångel!
bild3, skitsnack?
bild4, rökppause.

take it eeasy, vi är vana (A)



party party!

gilrs

Igår så var det skoldag som vanligt sen kom jag hem och tog det lugt, solade lite och fixade mig :) Sen kom Tove och Mathilda och vi begav hos hem till Adde Persson där det blev fest, mycket trevligt! Träffade lite nytt folk och några som man redan kände också och sen så drog jag Ricky och Joel hem till Tarzan där det var lite folk. Vi fick skjuts av några moppepojkar och det var mycket snällt av dom (A) haha, väl hemma hos Tarzan så dyker Belle och Sofia upp så jag pratar lite med dom och sen börjar jag, Ricky och Joel röra oss hemåt.. Kom en bit sen stannade vi och pratade om en massa saker som var rätt intressant måste jag erkänna ;)  Kom hem runt 1.

suckers / louise

för att du finns.

Sonja Alden - för att du finns, så underbart fin! 
natti natti (S)

DAGENS LISTA!

Bästa köpet: 4 nya skor, ett halsband och ett diadem idag (A)
Höstens låt: Akon Ft. Eminem-smack that
Roligaste resemålet: dalecarlia inom sverige, helt klart!!!!!!
Bästa bio: linas kvällsbok ;)
Höstens foto: kanske blev det skolfotot? tar ju alltid kort så jag vet inte ^^
Höstens flirt: jadu... haha!
Bästa dagen: 1 december?
Jag har lärt mig: av mina misstag men ändå begår jag dom igen =/
Frisyren: blont, halvlångt med sidbena och sndlugg =)
Väskan: har en massa olika.
Plagget: mina svarta tihgts ofcourse!
Musiken: allt såklart, men inget slår nog hallelujah.
Höstläsning: i don´t read.
Beautyprodukten: aloevera krämerna!
Smycket: pilgrimspluppar och färgade pluppar
Tesort: något lösvikts te med körsbärs smak :)
Skorna: har så otroligt mpnga olika men just nu är det väl de bruna bootsen.

bye, lowlow <3

temadag, klättring!

Idag så hade vi temadag och då åkte jag, Janine, Sandra och Sam till klätterverket i Nacka och det säger sig självt vad vi gjorde där ^^  men för er som inte fattar det så var vi där och klättrade :).

Positivt:
det var riktigt skoj
lagomt svårt så att det blev en utmaning

Negativt:
långt att åka
ont i händerna
man behöver arm muskler, vilket jag inte har ;)

När vi skulle åka hem så hamnade vi på fel tunnelbana enligt mig i think (A) vi kände väl för att skynda oss lite så vi tänkte att vi skulle mot gullmarsplan för att det såg bäst ut och jag kände igen det ;) men så var det inte, så vi fick hoppa av där och sen ta rätt tunnelbana mot T-centralen. Det var lite kul men om vi hade tagit rätt från början så hade jag och Janine hunnit med 12:42 pendeln men nääedååå, så nu fick vi vänta tills 12:57 så att jag missade bussen till nykvarn med typ 10 minuter =/ fick vänta på bussen i 20 minuter!
kommer bilder i min
bilddagbok snart.

Ikväll ska jag träna bandyyyyy för första gången på typ 3 veckor och det ska bli skit kul =) måste ju träna upp mig lite inför mora som vi ska till 13 april. lääääängtar!

take care sweeties!


grattis :)

måste bara säga grattis till syrrans kille som tog körkort idag, så grattis kenny :)

nu ska jag ta och titta på NCIS som är ett av de bästa programmen enligt mig (A)
godnatt loosers.

lovet


Jag vet att jag borde ha skrivit om lovet tidigare men det är pga. blogg.se som jag inte har kunnat göra det =/.
 
helgen v.8 så var jag bara hemma och tog det lugnt, kände inte direkt för att hitta på något och så var det skönt att vila upp sig :)

  • måndag
  • kom hem från angelica
  • tog det lugnt
  • åkte till mamma
  • var med johanna

  • tisdag
  • sovmorgon:)
  • gick med vovven
  • fixade lite på rummet och bara slappade
  • åkte hem till Lisa på tjejmiddag med brudarna i min klass =)

  • onsdag
  • sovmorgon :)
  • gick med vovven
  • tog det lugnt som man ska göra när det är lov..
  • sen tog jag antonia och johanna tåget upp till huvudstaden där vi såg på linas kvällsbok och den var suuuper bra!
  • kom hem runt halv 1 och då blev det sängen.

  • torsdag
  • sovmorgon :)
  • gick med vovven
  • tog en sväng till mammas jobb
  • tittade på oc/topmodel som jag missade på onsdagen
  • vara med johanna my love :)
  • städade mitt rum..

  • fredag
  • sovmorgon :)
  • var med tove
  • hade tjejmiddag
  • fest hemma hos mathilda

  • lördag
  • sovmorgon :)
  • mormor och morfar kom och firade mig
  • av mormor/morfar fick jag pengar
  • av mamma/robban fick jag pengar, tröjklänning och örhängen
  • av moster fick jag pengar
  • sen orkade jag inte gå ut på kvällen för det var en påfrestande kväll dagen innan ;)
  • så jag titatde på melodifestivalen med familjen, Sanna and Sonja - just love them.

  • söndag
  • gick upp hyffsat tidigt faktiskt ;)
  • tittade på vasaloppet
  • åkte in till södertälje med mamma
  • tog en lugn hemmakväll
  • tittade på dennis slår till igen när jag skulle sova men som vanligt kunde jag inte somna även fast klockan var 12 och jag ville vara duktig och komma i säng någorlunda tidigt (A) men som sagt så gick det inte så bra så jag satte på titanic kvart över 12 och tittade i 2,5 h så jag somnade typ kvart i 3 =/ haha!

lev dagen som om det vore den sista för imorgon kan du vara död / lowlow!



äntligen..

.. så kommer jag in på bloggem igen! jag har haft damp i två dagar nu och jag som tänkte skriva om lovet igår men det får bli imorgon för jag måste fortsätta plugga till provet imorgon + att jag ska se navy cis nu! not good i know.

bloggar mer imorgon, dvs. om det funkar =/   .
bye, bitcheeeeees!

shape up for fuck sake!

Jag är så jävla less på blogg.se så det finns inte :S för det första så har jag försökt posta mitt senaste inlägg i 16 timmar och först nu kom det upp på min sidan men då istället så blev designen helt förstörd istället =/ allt ser ju förjävligt ut och nu är det på tiden att blogg.se skärper till sig och får ordning på sidan. annarsbörjar jag blogga någon annanstans där allt fungerar korrekt!!! någon som håller med mig? 

take care, vi får se när jag bloggar nästa gång!

tjejmiddag went party

Tjejerna kom hem till mig runt 18-tiden och då käkade vi och snacka lite skit sen öppnade jag presenterna och fick en massa fina saker, tack brudar! Efter maten så spelade vi twister, lyssnade på musik och fortsatte med skitsnacket ;) Sen kom party ämnet upp och vi begav oss hem till ciggis då även killarna kom och det blev party för hela slanten. Det var en riktigt trevlig kväll så tack för allt tjejer <3

partyyyyyyyyyyyyy
tove, linus, jag, jocke!
nu ska jag snoka lite till sen är det natti (S) sleep well!

today he´s 16.

Idag är det torsdag och lovet lider tyvärr mot sitt slut, så idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt :)  än så länge så har jag bestämtatt jag ska:
* ta en prommis med vovven
* kila ner till mammas jobb
* titta på oc/topmodel som jag missade igår
* vara med vännerna
* planera morgondagen
* städa mitt rum
* fortsätta med att ha ett bra lov
- idag fick jag veta vart man kan köpa öl spelet, och det står högt upp på min inköpslista ;)

man glömmer mycket här i livet men man kommer också ihåg väldigt mycket och en av de sakerna är att emil fyller 16 år idag, grattis! 


sorry..

.. men jag var tvungen att lägga upp de här snitsiga bilderna ;)
tralllalolllllo
nu är det natti natti på riktigt (A)

som vanligt..

.. så fortsätter jag alltid att snoka när jag har skrivit mitt "godnatt inlägg" men nu skriver jag ett riktigt godnatt inlägg för det är verkligen säng dags nu om jag ska orka upp imorgon! 

så godnatt allihopa och sov så gott :)  natti (S)

linas kvällsbok.

Jag, Antonia och Johanna begav oss till huvudstaden runt halv 7 tiden för att se linas kvällsbok på sergelstorg. Innan bion började strosade vi runt lite inne på åhle´ns och jag som ska spara min pengar hittade så klart en massa fina saker jag genast skulle vilja lägga beslag på! men som sagt det blev ingenting eftersom att jag snålar mig igenom den här månaden ^^.  Bion började 20:20 och den var suuuper bra, skrattade som en tok och skämdes med huvudrollen i vissa lägen men filmen var verkligen sevärd, så den rekomenderar jag er att se fortast möjligt ;)!   Nu ska jag nog ta och lägga mig för jag och Johanna bestämde oss för att gå upp 10 som förra lovet men det blev ju aldrig av så hoppas på att vi kommer upp imorgon.

och jag vill fortfarande påminna er om att min blogg är under uppbyggnad ;) 
- natti natti (S)(A)