28/2-08

Har myst med mamma och lillebror idag, först så åkte vi till skärholmen och uträttade min brors ärenden ;) sen blev det en snabbis på donken där jag åt en mumsig blåbärspaj. YUMMIE! Efter det insåg vi att det är dumt att sitta inne en så fin dag som denna så vi tog oss upp på cyklarna och trampade iväg hem till mormor och morfar. Mycket mysigt faktikst! 

nu lämnar jag er för anna skipper / louise

bloggtönt - I am!

Hittade en hel del snygga kläder men trots det så fick jag bara med mig en väldigt fin väska hem från stockholm.. Det var iaf jättemysigt att strosa runt där med mamma och vi åt på tacobar, yummie :)

Nu väntar jag på att topmodel ska börja och jag har tråkigt, ska nog mysa lite med mamma istället för att sitta här som en tönt och slösa bort mitt liv.. fast ioförsig så är min blogg en stor del av mitt liv.  Sådärja nu fick jag med lite dubbelmoral också och därmed tackar jag för mig.

Tjingelingplingling / lowlow


mysdag med mami <3

Idag ska jag till sthlm med mami och det ska bli mycket mysigt :) sen när vi kommer hem ska vi titta på topmodel! Åh, vilken mysig dag alltså, synd bara att jag börjar den med ett tandläkarbesök :O jag hatar sånt och jag kommer säkert ha massa hål :( bajs bajs bajs.

nej nu måste jag duscha.
goodbye my lover / lowlow


hos min snygging antonia!

Okej, madde sover och snarkar ;) antonia borstar tänderna och jag sitter här som en nörd.. iaf så ska vi titta på bring it on again 4 tror jag att det var? Ikväll har vi tittat på "i huvudet på gynning" för er som såg det - jag ska köpa hennes parfym (okej om den luktar gott) bara så ni vet.  men aaa, natti natti anusar.

KYSS / lowlow

fotboll och gymnastik!

Idag fick jag förfrågan om att bli gymnastikledare för 10åringar och jag kan lova att det är frestande!!!
Jag har själv gått i gymnastik och det är så himla kul, synd att jag slutade hahahaha :(  men iaf, det jobbiga är att det är på samma dagar som mina fotbollsträningar men på något sätt kanske jag kan pussla ihop det hela, hoppas på det iaf!  jag tror att jag lever för idrott. idag hade vi första utomhusträningen för i år och det gick rätt dåligt men kul var det iaf, hihi.  och tjejer kom igen nu, 8 på träningen? shape up.

Imorgon ska jag ut och springa med towe l (vi behöver bättre kondis!!!!) sen blir det chill tills träningen och efter det ska jag hem till antonia och träffa henne och madde :) ska bli mycket trevligt.
jag säger bara looooov. mums.

hejdå snyggingar / lowhoe?

vilket vårväder :)

Åh imorse vakande jag klockan 9 och när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det var hur fint väder som helst :) då blir man så lycklig och väldigt sugen på sommar, eller iaf jag! Det här kallar jag bra start på lovet, yes!
Nu ska jag göra iordning mig för att sedan ta en promenad i härliga nykvarn, japp jag gillar nykvarn. 
och till er som fortfarande sover, SKÄRPNING!!! bara för att det är lov ska man inte sova bort hela dagen. upp och hoppa :)

adjö / louise

det var tider det tjejer :)



jag tycker att vi är coola
KYSS

jag säger bara björn


är han cool eller är han cool?
jag diggar han så jävla stenhårt!!!!!

mysig helg

Var hemma hos min pingla igår, vi badade jacuzzi, eller angelica och hennes syrra gav upp efter ett litet tag men jag höll ut så som vanligt var det jag, hennes mamma och rille som umgicks ;) haha sött alltså. jag känner mig verkligen som hemma när jag är där, towa är nog min extramamma i think (A).

Snart kommer min faster och hennes kille och firar mig, det ska bli mysigt :) det var ett tag sen jag träffade min söta faster hihi! Och ikväll blir det wallander med papi och lillebror, what a life :D
men nu är det ju lov så jag ska hinna med massa kul hade jag tänkt :)

image218
kyss på er / louise

middag hos mig.

Igår kom några av mina vänner på middag hos mig, för att fira min 17års dag då alltså och det var rätt mysigt :) vi åt god mat (som jag hade lagat) gud så duktig jag är ;). Sen hade vi lite drinktävling och åt massa frukt och aah, det var helt enkelt. sen så fick jag jättefina presenter också :) tack snyggingar!

Idag har jag varit i skärholmen med papi, fick 3 tröjor i present :) mycket najs! Om 45 minuter ska jag åka hem till angelica och det var jättelänge sen vi umgicks och det är rätt sorgligt faktikst, men ska iaf dit idag och vi ska mysa till melodifestivalen och mada jacuzzi (stavning tack)?  Åh. jag har faktikst längtat efter dig bästis.   evig vänskap tar aldrig slut.

nu ska jag fika lite med papi /  lowlow

tt kan betyda många saker

men idag står det för Torsdag och Trött!
sitter i skolan nu och har engelska lektion, jättekul eller inte..
jag vill helst av allt bara gå under jorden om man nu kan säga så? imorgon är det fredag och det betyder loooooov, jag har längtat så ja tack!!!!!!
jättetråkigt inlägg men hoppas att ni inte dog av det för jag verkar ju tappa läsare, bajs på er men mums på er som läser. hahahahahaha :D

Och en sak till, fredrik!
när du kommenterar så måste du göra det under namnet "gävle" så jag vet att det är du, haha :)

grattis ken 17år / louise

kolla tjejen 17 bast!

image217
idag blir jag 17 år :)
och jag har fått jättebra saker så nu är jag lycklig.
bara för att konstatera en annan sak så är det bara 365 dagar kvar tills jag blir 18 nu ;)

over and out / louise

jag vill också vara så där snygg

image216

så skön stil, avslappand och cool.
det är najs bajs / louise

jag vill så mycket mer

vi kör en dagens bara för att jag tänker gå och lägga mig nu.

dagens längtan: min födelsedag kanske
dagens bästa: mamma
dagens sämsta: långtråkig dag
dagens roligaste: "i en annan del av köping"
dagens saknad:
my family guys, my family!!!!!!
dagens händelse: tv?
dagens kläder: mjukis, det är ju söndag.

det var allt för mig / louise


bara en vecka kvar, tiden går fort och det gillar vi :)



Nu är det bara en skol vecka kvar innan lovet vilket är riktigt skönt :) jag behöver vila upp mig trots att det är det ända jag har sysslat med i 3 månaders tid nu? konstigt men sånt är livet. Igår var jag i Romme och det var hur kul som helst, har inte åkt skidor sen jag var i Idre förra året.. Jag hade väl kanske velat åka lite fler varierade backar men jag var istället snäll och hjälpte min systers pojkvän att lära sig åka eftersom att det var hans debut ;) hihi. Vi nötte dom gröna backarna ett tag men sen fick jag äntligen åka lite rött och svart, najs!

Runt 10 kom natha towe och johanna hem till mig och vi snackade mest skit och så var vi lite dirrrrrrty också.

nu ska jag fortsätta titta på singing bee / louise

glöm inte bort att du är värdelös

Okej det var väl inte riktigt så jag menade men värdelös det var precis vad min skoldag var idag. Jag går upp klockan 7 för att ta bussen 10 i 8 när jag dessutom börjar 20 i 9, visst det var väl okej.. väl framme i skolan så är vår lärare försenad till lektion nr 2 så vi fick se på en trist film sen ha rast i 1 timme :) det tackar vi för! lektion nummer 2 ska börja och en annan lärare kommer: torben är sjuk idag så därför slutar ni klockan 12 men den här lektionen ska ni göra klart era styrketräningsprogram och blablabla... killarna oseriösa som alltid skiter fullständigt i det och spelar fotboll istället men vi tjejer svettades lite iaf :) nice brudar!

Tog iaf 12 bussen från skolan och fick vänta på nykvarnsbussen i 20 minuter när det dessutom var svinkallt ute :( eller oj just det, jag fick vänta en fucki´n jävla halvtimme på våran skogsbuss för att den var försenad!!!!! jag menar så sällan som våra bussar går, då får de väl förfan se till att passa tiderna, shape up SL. Kommer hem till en rätt deppig mami :(  men hon blir snart lite gladare när vi tar oss in till södertälje för tröstshopping (A)  jag hittade äntligen den där supersnygga kjolen som jag har letat efter och ett passande skärp, mammas plånbok betalade och jag blev riktigt glad :) tack mamma <3

Rätt tråkigt inlägg för er men sånt händer.
Imorgon är det ROMME, mycket najsbajs.
På åsterseende / louise

top model 9

jag vill också! okej jag vet att det är många i den här världen som hatar det programmet med vad ska jag göra åt saken, jag älskar att vara med på kort och inte minst att dra en pose på dem. jag tror att det skulle passa mig men men.. 

image215
drömma går ju alltid.

nu är det sängen, ska vara duktig och lägga mig tidigt idag!
godnatt sverige / louise

björre gustafsssssson

han är riktigt grym, har tittat på massa klipp på youtube nu och gud så jag garvar ;)
men bäst är nog dikten från melodifestivalen i lördags! looka in den alltså.

image214

hejdå anuuuuusar

psykologi för hela slanten..

Idag var skolan najsbajs typ och efter den knallade jag runt på stan i min ensamhet vilket jag älskar. köpte ett linne och så blev jag intervjuad också, inget speciellt men ganska kul haha. Sen åkte jag hem och åt innan träningen som jag dog på. sjukt jobbigt men nu är det bara två gånger kvar av den där förbaskade brottningen :D Men nu ska jag läsa 19 sidor i min psykologibok för det ska vara gjort tills imorgon, dags att börja? Jag tror faktikst det så nu skiter jag i det här och pluggar lite istället.

godnatt / louise

vackstanäsgymnasiet!

jag och sandra sitter som vanligt och nördar oss på rasten, eller som vanligt? men det händer ju ibland iaf :) nu har jag snokat runt i lite bloggar och jag tycker att alla borde läsa http://porre.blogg.se mycket bra mycket bra! speciellt senaste inlägget så kom igen, klicka vidare dit efter mitt inlägg nu ;) hihi.

Nu är det pedagogiskt ledarskap och jag vill hem istället men vad ska man göra, nästa buss går 20 ÖVER TVÅ!!!

over and out / louise


skola+träning=måndag

Skolan var rätt najs idag, jag är mig själv och det är så skööööööönt!
Imorgon blir det kort dag, eller kort och kort? slutar två iaf och då ska jag kila ner på stan en snabbis :) behöver en ny bh så det måste införskaffas ;) instressant?  TRÄNINGEN ikväll var riktigt skön, hur jobbig som helst men endå skön.. och efteråt känner man att man är ett steg närmre bbbeeeeeaaaachh 08. thank god!

det är jobbigt när sanningen kommer ikapp en!
jag vill att det ska vara lika lätt som när jag var liten, pleeease.
nej jag vet, det blir aldrig så igen.
så gråt ut smärtan och kom igen!!!!!!

godnatt hotties

kära läsare.

helgen har varit mycket lugn och skön och jag har faktikst vunnit 100 kr på black jack de ni ;)! men nu ska jag sleepa, skola imorgon!
godnatt


orka vara du.

gud va du är boooooooring.

12:51 direkt från my computer.

Rubriken säger väl allt? att jag är riktigt uttråkad!
Farmor är här och hon putsar våra fönster så pappa slipper vilket jag trodde att jag också skulle få göra!! men icke sa nicke, nu är utsidan klar så nu kom hon in och bad om min hjälp här inne :O ooooh noo. men vad gör man inte för farmor liksom? hur snäll är hon inte, igår när hon kom hade hon köpt med sig ett par jättemysiga tofflor till mig. man blir så glad av sånt så nu får jag offra mig för hennes skull. Sen blir det "21" även kallat black jack, jag typ äger på det så jag ska spela av alla massa stålar tänkte jag. jag vill ha massa nya klääääääder så hoppas att jag drar in storvinsten, mohahhahahaha.

ikväll hoppas jag på partyyyy men en myskväll går ju allttid hem också.
so long /  louise


Jolene Jolene Jolene Jolene!

1 dag tills helg igen, skönt!
2 dagar till fest? jag tror att jag behöver komma ut på lite äventyr igen ;)
3 dagar till tv:ns dag, singing bee, i en annan del va köping och wallander.
4 dagar skola igen och då vankas det massage
5 dagar till nästa brottarträning, tungt men skönt
6 dagar till nästa drama lektion och jag längar det är faktikst riktigt skoj :)
7 dagar är lika långt som en vecka ;)
13 dagar
till min födelsedag, tjalalalala :D

Jag vill bara skriiiiiiiika ut min saknad, snälla kom tillbaka jag vill att allt ska vara som då.
/ louise


seee upp i backen, ttttuuusen hhål i nacckkken

Dagens mående: helt ok
Dagens borde: plugga i guess
Dagens frisyr: slarvig knut.
Dagens smink: solpuder, mascara, rouge och ögonbrynspenna
Dagens klädsel: mjukisar, linne och kofta.
Dagens vill ha: magruuuuutor
Dagens längtan: min födelsedag, bara 13 dagar kvar nu ;)
Dagens beroende: ett halsband, svårt för er att fatta men det gör mig stark!
Dagens tråkigaste: mina kläder, vill ha massa nytt nu..
Dagens roligaste: ska träffa Johanna ikväll
Dagens sämsta: inget tror jag
Dagens bästa: att jag fick VG på min inlämningsuppgift i Samhällskunskap A.
Dagens låt: Lisa Nilsson - Långsamt farväl


i en annan del av köping

åh jag älskar det programmet, de är så himla sköna alltså :)
speciellt tobbe han är nog min favorit hihi.

nu är det chokladpuddig med grädde, bär och annanas på g.
mums på min mamma.

massa mumsiga pussar, L

en vecka till och än är det många kvar.

Hej blogg.se och mina kära läsare
Förra fredagen bar det av till Åland där jag var på cup hela helgen :)
Visst hade vi kul och så men var det inte lite torterande också? jo enligt mig var det de.
Uppstigning klockan 4 svensk tid för en härlig joggingtur på 4km
sen frukost och uppvärming innan matchen klockan 7 också svensk tid.
Lördagen var inte lika dramatisk eftersom att vi fick sova en timme längre, woohoooo :)
vi vann våran grupp och gick därför till semi och den vann vi med 1-0 mot huddinge så då var vi vidare till finalen där vi mötte stensätra eller nått?  och då förlorade vi med 1-0 men det gjorde inte så mycket, vi var nöjda med våran insats!  nog om det.

Den här veckan har gått snabbt, i måndags var jag ledig :)
Tisdagen var däremot jobbig, skola och hård träning.  angelica 17 år <3.
Onsdagen var rolig som vanligt, eller aa vi hade prov i psykologi men det gick bra! sen drama och det är najs!
Torsdagen fick bli en ledig dag det med, missade första bussen och det fanns ingen anledning att åka till skolan för en lektion eftersom att jag slutade 12.   jag skrev istället klart min samhällskunskapsuppgift och det var skönt :)
igår fredag, blev det en skön skoldag och sen mys med mamma hela kvällen. hon slingade mitt hår och det blev inte så stor skilland men snart har jag blont igen.. vänta ni bara ;)  och efter det blev det let´s dance.

Idag ska jag leka med mamma igen, titta på göta kanal 2 och städa rummet.
så det är väl lika bra att sätta fart, hejdåååå

grattis andreas 17 år :)