Kläppen i ord

"Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute & glider med snowboard & skidor, vi drar till fjällen, fest hela kvällen, se upp i backen för vacksta attacken" GPS-tant, poänglöshet, JA, NEJ, öl, cider, vin, groggar, sambouka, jäger, turkiskpeppar shots, tranan, trasiga glas, brutala vurpor, bastu, snöänglar, uppdrag, raila & hoppa, klamydia, (grillchips, gammal öl & fis), vart ska vi sova i natt? (8), allting kommer lösas & bli bättre igen om du har pengar i fickan (8), jenny let me love you (8), jag ska följa dig genom eld & vatten, över land & hav (8), bord & soffdans, Ibjer på dåligt humör, skrattattacker på hög nivå,
sverige-portugal, spårningar, raklödder & kajalpenna, hopp i sängar, ramla ur sittliften, så-många-som-möjligt-på-en-knapplift, simons "volt" slutade i hultas famn, stjärtlappsåkning, toppstugan, scooter - raggning, svenskjäävel, kupolen, EKL stugor, knäckebröd & längdskidor, fartkameror, släfsen, mjölksyra, adrenalinkickar, makaroner & ketchup, pannbandsligan aka sektmedlemmar,
lilla carl-jan, mongolidunge_louise_5_år, fullt ös medvetslös!
& till sist; rumpi, rumpitooschi wooooo, you know i do a basoowi too, rumpi, rumpitooschi wooooo, we belong to simon (8)

Here we come

Ikväll har jag umgåtts med mami & varit på BH - party med henne, jag vet att det låter muppigt men det var reallyn kul faktiskt. hihi.
Och som sagt så blir det Kläppen imorgon så nu sitter jag hemma hos Janine och packar och fixar & trixar med allt som ska ordnas. Snacka om att känslan är på topp nu :-)

TAGGGGGAA RÅÅÅÅ

Årsmöte

Det var inget annant än skamligt faktiskt, shape up shape up bågskytteklubben! Eller jo en bra grej hade ni, bjudning på pizza & päroncider vilket föll mig i smaken :-)
Nu har jag packat lite inför Kläppen och ska alldeles stax fortsätta med det innan jag tittar på TOP GUN med papi, grrryymmm film det där.

Kul att kvällen erbjöd, promenad, krök & buzz på olika håll och kanter men näee. Här sitter man hemma i soffan istället. Visst mitt eget fel men ändå liksom. Varför just idag när jag inte har tid?

Det närmar sig avresa

Avresa & avresa.. men på Torsdag åker vi i alla fall till Kläppen så idag var jag & Janine på ICA MAXI och handlade mat till oss. Nu är vi två riktigt taggade tjejer!

Och nu klockan 7 väntar ett årsmöte på bågskytteklubben. wiihooo!

Kenny Starfighter

Åååååååååååååh im loving it.
Jag & sis har tittat på alla avsnitten idag och sååå djeevla bra det är alltså.
Och nu äntligen börjar man bli taggad för Kläppen igen, skönt!
Nu ska jag mysa med pappa & sis.

Pussen


Nationellt Prov

Det gick väl helt okej för att ha slängt ihop det idag så jag är nöjd :)
Fick skjuts hem av Filip så kom hem mycket tidigare än planerat :-) ska snart möta sis för att göra något kul med henne här hemma, titta på film kanske? Och sen ikväll ska jag hem till mongolidaneglica.

Och nu är det klart, har flyttat hem till pappa på heltid så nu kanske jag äntligen får lite lugn i mitt liv. Åtminstone så kan jag ju alltid hoppas på det!

Bosse Håkansson

Det förklarar det mesta!


Jag är sönderstressad

Imorgon är det prooovis, hur viktigt som helst & jag är inte ens klar
=( Jag har knappt börjat, vet varken in eller ut. Suck!

Vem kan vara sann mot sig själv med en lögn?

Idag är det Söndag & det är en jämn vecka vilket resulterar i jobb!
Imorgon är det muntligt nationellt prov i Svenska B & jag jar knappt kommit nåogonstans.. ååååh det här kommer gå åt pipsvängen känner jag. Får försöka plugga lite på jobbet om tiden finns till för det :)

Ge mig ett tecken, hjälp mig förstå


jobba jobba jobbba

Yes you heard me!
Min dag bestod av jobb helt enkelt.
& imorgon blir det inte bättre.. Jobb då med, med andra ord.

Nu, film med papi & bror

Nanananana

Gårdagen var helt enkelt suuuperbra, vi hittade en mysig restaurang på söder där vi myste i 2 timmar innan vi begav oss till Göta Lejon.. Brolle gjorde rollen som Buddy Holly aaaaapbra men det var ju ingen nyhet, han är ju såå grym! Så allt var jättebra verkligen :-)

Idag hade vi bara ett prov i skolan så det var skönt och efter det åkte jag hem till Mickan där vi åt lunch och myste i sängen tills jag somnade sjuk som jag är =(. 2 timmars sömn senare insåg jag att det var dags att röra sig hemåt och vidare till jobbet. Klockan 5 var jag på Terrassen och började slita vilket jag gjorde ända fram tills halv 11 då jag knallade hem. Alla var ute på krogen & jag kände mig som en jobbtönt men kvart i 11 tvingade papi mig att fixa mig snabbt för att ta 11 bussen in till stan jag med. Började med Oleary´s för att sedan gå vidare till Hamnmagasinet. Utgången sög förutom när jag och Johanna shejkade assen på dansgolvet (själva)! Halv 2 bussen blev min vän den här kvällen eftersom att det var det bästa = HEMGÅNG!

Nu ligger jag nyduschad här i sängen & funderar på att sova eftersom att jag börjar 12.00 imorgon =( rädda mig!
/ L


Buddy Holly

Idag ska jag tillbringa hela eftermiddagen tillsammans med min mamma & min syster i Stockholm. Först ska vi hitta en mysig restaurang där vi kan hälla i oss ett glas vin eller två & självklart äta god mat. Sen efter det ska vi gå på Buddy Holly musikalen som mamma fick i present av oss :-) Så nu är det dags att börja göra sig iordning.


♥ / L

Något måste ändras

Jag hinner inte ens med mig själv längre, det känns som att jag stressar mig igenom varje veckan.. Det är skola, jobb, gym, läxor och massa annat som händer hela tiden. Och jag vet att skolan måste komma i första hand men mitt jobb är fan viktigt och träna är viktigt för hälsan och för att jag ska känna mig nöjd med mig själv. Alltså jag kommer fan gå in i väggen om jag ska fortsätta såhär =(.

Idag fick jag riktiga vårkänslor för första gången & nu vill man bara slänga in vinterjackan & stövlar längst in i klädkammaren & plocka fram alla vårjackor & skor. Idag var jag i skolan och guess whaaaaaaaaaaaat? Våra studentmössor kom & jag blev som en femåring som precis har fått en godispåse, helt lyrisk :-) Efter skolan åkte jag direkt till jobbet där jag blev kvar ända till klockan 23.00, ni kanske förstår att jag är stressad i livet?

Nu ska jag i alla fall slänga mig ner i min sköna säng som har väntat på mig hela dagen & titta klart på systrar i jeans 2 som jag började titta på igår.

/ L

Ta sig tid?

Ärligt talat så har pappa säkert tjatat på mig i en veckas tid nu att jag ska vika tvätten men jag är lite av en seg_tjej_91 när det gäller det där ska ni veta. Men det är nog lika bra att jag gör klart det nu så blir han gladis :-) Sen ska jag & Angelica se på film och mysa.

Love / Lowlow

1000 inlägg senare


And i´m still going strong ♥ / L

Mysdag

Tog mig en skön sovmorgon till 11 och sen åkte jag in till Södertälje och gjorde några ärenden & åt brunch. Jättegott verkligen! Sen åkte jag hem igen och nu har jag precis tittat klart på systrar i jeans som jag somnade till igår. Så nu ska jag göra iordning något gott och sen titta på tvåan :-).

Lovely weekend

Fredagen kunde inte börja på ett bättre sätt.. Jag fick hjälpa Sofie med hennes massageprov vilket innebar att jag blev masserad i ca 50 minuter direkt på morgonen :-) Sen väntade lite kost & det gick utmärkt med våran lasagne. Efter lite tjat på Marika fick vi sluta klockan 12 och då åkte jag ner på stan där jag mötte upp Angelica. Vi tog kvart lver 1 tåger till Stockholm för att sedan åka vidare till Uppsala. Jag åkte till Matilda där jag somnade i soffan och fick därför skynda mig som ett as sen när vi skulle göra oss iordning till Idas kalas. Det firades med hippieklädsel, pastasallad, massa lekar, alkohol, taxiresa, efterfest & en lång promenad hem. Oerhört kul kväll!

Klockan 12 på lördagen tog vi tåget från Uppsala direkt till Södertälje där Angelicas mamma hämtade upp oss & körde oss hem till Viksberg så halv 2 slängde vi oss i soffan och bestämde att det skulle få bli en lugn kväll med meloodifestivalmys och singstar med Jessicas sällskap. Riktigt så blev det inte, kvart i 12 bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till Niklas som hade 18års fest så klockan 12 stod taxin utanför och vi åkte till Perhagen. Trots att lite av folket började röra sig när vi kom hade vi jättekul så tack Niklas :-)

Söndagen bjöd på en sjukt skön sovmorgon fram till halv 1! Mamma hämtade mig & vi åkte till sjukhuset för att hälsa på min moster, lagomt jobbigt men kul att se henne.. Väl hemma hos pappa sen så bestämde vi oss för att åka till farmor & fika. Jättemysigt! & på hemvägen så plockade vi upp  Johanna som fick leka med mig all night long igår.

Jag vet att det blev en långt inlägg men helgen har inte erbjudit dator
/ L

sliten_tjej_91

Jag har mycket att skriva om men det kommer imorgon för idag har jag varken haft tid eller ork till att blogga.

♥ / L

SNÄLLA SLÄPP DIN STOLTHET


LETA EFTER DIN UPPMÄRKSAMHET NÅGON ANNANSTANS TACK!


Nyöppnat

Efter några timmars vila i sängen åkte jag in till Södertälje för att köpa min klädsel till morgondagen & då upptäckte jag att BIKBOK hade premiäröppning så där shoppades det lite grann och det var jag värd :-). Tror dock att jag ska byta ett plagg till ett annat som förmodligen kommer att passa bättre :) Sen var det bara att pallra sig iväg till jobbet och hänga där några timmar innan papi hämtade mig. Nu har vi precis dödat två NCIS avsnitt så snart tar väl gossip girl vid om det kan ladda klart snaaaaaart.

Pusssis

Ett hjärta som glöder som en gång brann

Blev fanimej bättre under dagen som jag hade hoppats på så kvart över 6 knallade vi iväg till gymmet men Angelica var bara ett okoncentrerat irritationsobjekt så Sarah som förövrigt är en gym-mygel fick knappt något gjort medans jag pressade mig. Så djäääävla skönt när man är klar sen.
Snart ska jag nog laga i ordning något smarrigt till mig & kanske Angelica & pappa om de också vill ha :-)

Imorgon är det bara Svenska så ska pallra mig till skolan eftersom att vi har någon genomgång av muntliga nationella.

God morgon

Inatt tittade jag på bästaste wild child, ååååh vilken bra film :-) Angelica sonnade liksom så jag fick titta helt alone & filmen var slut halv 5, bra jobbat Louise! Ställde i alla fall klockan men sen när jag skulle gå upp kände jag mig inte frisk & det lär ju vara Angelicas feeeeeel den sjuka ungen. Det lär ju bli bättre under dagen så jag kan träna ikväll och gå till skolan imorgon igen.

Nu ska vi äta frukost & se på film.
Puss

Mys med Angelica




/ L


No feeling today

Var bara ledsen hela dagen i skolan men tack för stödet Lisa & Amanda, mysgia ni var mot mig. tack för det.
Ååååh, jag som är en stark människa
började liksom till och med grina idag =(

Idag lagade jag & Angelica god mat, eller vi försökte oss på en repris av något som var sjukt gott för två år sen. Dock blev det inte lika lyckat som då men det får väl jag ta på mig eftersom att jag stekte köttet som ett as. Men tydligen var det reallyn ätbart eftersom att både jag & Angelica åt tills vi höll på att spy..

Nu sitter vi med varsin dator i knät i min säng & myyser like old times


02:30

Det verkar som att jag tror att jag är ledig imorgon med med tanke på vad klockan är nu men har inte haft tid att gå & lägga mig än =(. Fick sån reallyn känsla när jag pratade med Gustaf om gamla tider att jag var tvungen att se på massa bilder och ååååh.
Jag blir helt rörd & varm när jag tänker på det.
Men imorgon är det upp tidigt som gäller, ska vara mysin som förra veckan för det var så jävla skönt. Inget smink & myskläder :-) Imorgon på schemat står det matlagning & Idrott, hoppas på något gott & kul. 

Love Lowlow

Miss old times


Reunion i sommar
Hoppas ni är på, det är i alla fall jag, Gustaf & Angelica

Bilderna talar för sig själva

























fler bilder på facebook inom kort / L

Äckliga spinning =(

Skulle köra spinning idag på gymmet men det var aptråkigt så jag & Jessica gav upp efter 15 minuter, hihi. Så istället fick maskinerna sällskap av oss & det var skönt. Imorgon lär min kropp heta träningsväääärk i efternamn typ såhär: "Kroppen Träningsvääärk"

Nu spotifyar jag massa sonja musik & det är så bra, får värsta käänslan
& snart får jag alla bilder av Jessica så de dyker upp under kvällen :-)

Och så var det min tur

YES, nu har även jag spotify.. seg tjej men ändå liksom.. bra skit :-)
riktigt bra faktiskt.


skrick att du är popizzzzz


Njut av livet

Idag har jag varit ledig :-) allltid så skönt med ledighet på en måndag så efter en helg med jobb blev belöningen en sovmorgon till 13.00 vilket jag garanterat behövde för att återhämta mig. Då blev det i alla fall lite frukost & inget mindre än två avsnitt av csi för sen kom lillebror hem och tvingade bort mig från tvn.. ungen har ju fan en egen, men vad gör man inte för snorungen liksom :)

Nu tänkte jag vara duktig och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag som pappa brukar kalla det.

Jag kan nog inte riktigt förstå att det är så nära slutet nu..
Det är liksom helt ofattbart =(.

världen är allt bra liten


det började med att han hämtade mat på mitt jobb & sen infann även han sig på P & T´s fest och jag visste att jag kände igen han, kunde dock inte koppla vart i från men nu vet jag.. det här var vid ett tillfälle i Mariefred, december 2007
bra minne jag har alltså
och vi var verkligen så snyggggggggaaaa

söndertrasad alkokärring

Ungefär så illa skulle det kunna vara i mitt fall men som tur är så har jag inte hunnit bli en alkokärring (än). I mitt tidigare inlägg glömde jag nämna att jag träffade en supermysig tjej igår, Elin heter hon och vi har gemensamm vänner & allt sånt tjaffs ni vet. Hur go som helst var hon i alla fall :-) ååååh vill bara ha alla bilder av Jessica nu nu nu nu nu nu nu.


GOD NATT ALLA LÄSARE / L

angelica, nu myser jag


Helgens bravader

Igår jobbade jag till halv 9, käkade lite mat på jobbet & hällde i mig ett glas vin innan jag åkte hem och fixade irodning mig. Talon & Pers 20års fest kune inte firats bättre för det var hur kul som helst. Alla dansade som tokar och kvällen bjöd på en hel del annat smått & gott. Vi dansade ända in på småtimmarna och kvällens bravader slutade halv 7 imorse för min del. Då klev jag innan för dörren och hoppade in i duschen & efter det slockande jag som en stock. 12.45 var det bara att tvinga sig upp i sängen och käka lite frulle sen iväg och börja jobba 14.00. Det kostar att ligga på topp vill jag lova & man mår som man förtjänar!
Bilder kommer så fort jag har fått dem av Jessica :-)

Jobbet gick bra idag & nu ska jag fortsätta titta på BECK
oh my god Gunvald is seeeeexy

/ L

11:06

Godmorgon världen
Nu väntar en lång arbetsdag från 12.00 - 22.00 & sen är det party på schemat :-) riktigt taggad faktiskt!
Men nu kanske det är bäst att hoppa in i duschen så jag är fräsch på jobbet..

Puss

still going strong

I decided long ago never to walk in anyone's shadow
If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed.
No matter what they take from me they can't take away my dignity

helt tom känner jag mig


skenet bedrar

jag har inga ord, tack och adjö

Meloditextivalen

Min kära vän Tove Fällström är med som artist & tävlar i meloditextivalen så nu tycker jag att alla ska gå in och rösta på henne för hon är grym!



BILDEN ÄR EN LÄNK SÅ KLICKA PÅ DEN & RÖSTA PÅ BIDRAG NR.9!

/ L


torsdag baby fredag

Igår hade vi redovisning på Svenskan så nu har jag & Sandra fått klart det. Jag slutade halv 12 så efter skolan mötte jag upp sis och vi knallade hem till mormor & morfar på fika :) Sen var det bara att vandra vidare till jobbet där jag infann mig klockan 16. & kom inte därifrån förrns 22.30. Vann även 250kr på maskinerna :-) woohoo!

Idag i skolan var det dags för min redovisning om glutenallergi på kosten & jag vet inte riktigt hur det där gick alltså.. Blir alltid så nervös när jag ska prata inför klassen så glömde lite saker =(. Äsch, hoppas att det var dugligt i alla fall!

Nu ligger jag hemma i sängen och tar igen mig lite innan jag börjar jobba klockan 5.. Min mage sviker mig just nu på många sätt. Tror nog att jag är alldeles för stressad i livet just nu.

KÄRLEK / L


bästa bästa bästa

Just det, jag fick äntligen med mig navy cis (som förävrigt är den bästa serien ever) hem från min syster ikväll. Självklart var jag & papi tvugna att glo på ett avsnitt så nu jeevlar blir det navy för hela slanten. Eller okej fick ju med mig den sjätte boxen av CSI också så det får besöka mig varje kväll när pappa har gått & lagt sig :-)

godnatt sverige

Saknar att ha min syster hemma

Visst är det skönt att min syster har egen lägenhet så man kan hänga där ibland om man nu känner för det & aa slippa föräldrarna för en stund liksom. Men varje gång jag kommer hem efter att ha varit där så vill jag ju att hon ska vara här hemma också. Är det konstigt eller ska man sakna sitt syskon så som jag gör? Jag menar vi bråkade väldigt mycket när hon bodde hemma men vi blev alltid sams, det är väl så två systrar med 3 år i ålderskillnad fungerar? Hoppas det (A).

Väl där idag så gjorde vi i alla fall hemmagjord sushi & det blev helt okej gott. Vi kan knappast jämföra oss med sushin i Nykvarn men vi har nog en rätt så bra chans mot herons för den suuuuger... Hade vi bara fått till det lite lite bättre hade det blivit great! Men fan va snygga dem var,
de ni ;-)


misssing you sis

jag skulle kunna leva utan denna blicken som får mig ur balans


/ L

FKFR

Jin nya förklaring vilket innebär Fit Kropp, Fast Rumpa!
Jag & Jessica körde hårt på gymmet så nu jeevlar, beach 09.. ELLER???
Fick även ett sms om 20års fest som går av stapeln på lördag, grymt taggad så skippar utgången :-)

Kläppen, vad händer?? Ärligt talat kom igen nu folket & tagggggggga!!!
Snart ska jag pappa & Robert bege oss hem till min sis för att göra hemmagjord sushi, mumsigt (hoppas jag).

PUSS

Kost & Idrott på schemat

Jävligt kul dag idag, längesen jag hade reallyn kul :)
Det började med att vi lagade mat på kosten, jag & Sandra fick göra bröd och det gick bra till skillnad från vissa andra men jag nämer inga namn (A)! Sen blev det lite kläppen snack, TAGGGGGA RÅÅÅÅÅ! & efter det väntade idrott då jag och Janine skulle hålla i lektionen. Innebandy fick det bli och alla lyssnade jävligt bra & var duktiga så det blev lyckat.

Efter skolan följde jag & Sandra med Mikaela hem där vi lagade mat och hade allämnt skoj, missss you. Tänk er själva våran tid liksom, den bästa våren in my life. Får sån enorm känsla när jag tänker på allt vi upplevde!
Innan jag mötte upp Angelica sprang jag förbi hemma hos Sara och hämtade mina skor & glodde lite på hennes fula fisk som bara har ett öga :-) hahahha! 

       

Nu sitter jag & Angus här med varsin dator i knät och tror att vi är coola.  

Jag kan fortsätta ångra

Idag blev jag & Sandra som sagt klara med Svenskan och efter det sprang jag iväg till gymmet. Mötte upp Jessica först sen tränade vi ett tag innan Sarah kom, det gick suveränt och jag hoppas på träningsvärk imorgon.. Inte för att det på något sätt skulle vara kul eller kännas bra men då vet man att man har fått valuta för slitet :-) och kroppen ska bli tajt!

Ikväll har jag hunnit med att vika/hänga tvätt, städat mitt rum, hjälpt pappa att frosta ur frysen och lite annat smått&gott.
Imorgon väntar skolan, tidiga bussen dessutom vilket inte är allt för kul efter så här långt lov.

tjiiiiing / louise


en ny dag

Idag har jag och Sandra gjort klart Svenskan som ska redovisas på Onsdag :) bra vi är!
Vi sov bort dagen också vilket var mindre bra :( jag blev skit arg och tvingade upp oss ur sängen..

Nu ska Sandris åka hem & jag ska kila iväg till gymmet.
hard work work

Sista dagen på lovet

Efter vasaloppet tog jag en skön dusch & sen en långpromenad med mamma och vovven :) Det var verkligen supermysigt att knalla omkring i solskenet och känna att våren närmar sig. Me like!
Kvällen har bjudit på tv, tv & tv. Parlamentet var underbart, helt jävla lovely. Sen BECK som alltid är bra & då kom Sandris också, MYYYYSIN.

Jag älskar Gunvald & grannen, hur sköna är dem inte?
"Ta hit tavlan annars häftar jag upp dig på väggen och ramar in dig"
"Jag var tillsammans med en geisha när jag låg i lumpen blablabla, hon hade ögon snea som en lördagsfylla"
"Vi är en kör, drei trocaderos"
Man kan ju inte göra annat än skratta, inte sant?

Nu ska jag ta något att äta innan jag svälter ihjäl, har ju bara ätit typ
4-5 gånger idag :( Om Sandra också vill ha något får hon det för att jag är snäll. Åh nu vet jag, ost & kex. MUUUUUUMS!

enformig_tjej_90


allltså herregud man vill bara skratta åt henne.
snälla titta & gör det ni med
 

tacka vet jag parlamentet

ärligt talat det är så djevla bra!!!!
håller på & döö av skratt

GE MIG SOMMAR NU TACK !


Fullproppat schema

13 mars - till Uppsala för att fira Ida
19 mars - buddy holly med mamma & sis
26-29 mars - kläppen
2-3 april - kryssning med faster+kille & Angelica
April bjuder även på massa studentskivor varav våran går av stapeln den 22 så om ni inte vill missa den kan ni ju be om att få köpa en biljett av mig.

Samtidigt skola, massa jobb & kanske en kryssning till med familjen.


Krogen

Kom att tänka på en sak..
Hur kul är det inte med alla dessa raggningsrepliker killarna kör med för att försöka få med sig tjejerna hem?

"Du är så jävla fin"
"Alltså jag menar det verkligen, du är naturligt vacker"
"AAAAAAHH, Jag älskar ditt hår"
 
blablabla hahaha

Åh nej :(

Ibland hatar jag mig själv.. Jag vill inte förstöra dagen med sömn som jag gjorde idag! Vaknade kvart i 11 liksom, kul Louise. Gick i alla fall upp och åt smarrig frukost medans jag tittade på vasaloppet, tjoohooo! grattis till dig som vann. Själv hade jag aldrig pallat 9 mil, man vet ju bara hur man dör några varv runt ön på vacksta? :-)

Idag om Angelica inte är ett mongo ska vi leka. Men jag tror att hon är ett mongo så aa vi får väl se hur det blir med den saken. Igår var melodifestivalen bra faktiskt & igår dök ett oväntat sms upp i inkorgen. Ibland slutar aldrig folk att förvåna.

Nu är det duschen & vad händer sen?