18 eller 81?

Visst var det hårt i Onsdags & lite lagomt igår men vaför får det mig att sitta hemma sista helgdagen på lovet? Jag har fått flera erbjudanden som skriker fest & utgång rakt i mitt ansikte!!! Nej jag väljer att sitta hemma och titta på melodifestivalen & legally blonde med min familj. Det var jätteskönt och mysigt så jag ångrar inte mitt beslut om att stanna hemma ikväll men frågan är om jag borde göra det?
Är det här ett tecken på tråkighet?
Igår fick jag höra att folk pratar om mig som värsta partybruden.. Är det ett bra eller dåligt rykte?
Är det bra så antar jag att mitt val ikväll var totalt fel men om det är dåligt så känns mitt val suveränt.


/ L

Sverige slutar aldrig förvåna

Det var nästan så att man trodde att våren var på väg men icke sa nicke, när jag skulle gå hem från min syster så möttes jag av snö ner virvlandes från himmelen. usch & fy & blä.
Ville bara berätta det liksom.
Pussen


NU ÄR JAG 18 PÅ RIKTIGT

Visst har jag varit 18 i över en vecka nu men nu är allt avfirat och första krogbesöket är avklarat, presenter har öppnats, vin har druckits, ja ni förstår grejen. Nu är man inne i varadagen igen & det är så skönt :)
Jag hade jättetrevligt igår med tjejerna hemma hos mig och tråkigare blev det ju inte direkt när vi åkte hem till hallon som hade fest. Med mycket folk man inte har sett på länge och trevligt umgänge blev kvällen inget annat än bra :-)! Runt 3 tiden åkte jag, Rasmus & Angelica hem till henne, hungrig som jag var envisades jag om att jag skulle få mat och det fick jag, kött.. yummmie! Sen tittade vi på någon film som vi somnade till, godnatt.

Idag har jag bara tagit lugnt, varit ute lite i det enormt vackra vädret :) och hälsat på mormor & morfar.
dåliga nyheter är aldrig roliga, kämpa moster kämpa!

Nu ska jag ta tag i disken här hemma hos Sara så jag får ännu mer gjort. Cred to me.

dagens klädsel blir naket

Jaha, Angelica som äger klänningen jag ska få låna ikväll har inte kommit än så just nu ser min kvälls klädsel ut att bli NAKET. Tänkte köra på en lugn kväll ikväll men vet inte om jag kanske har ändrat mig nu (A). Blir mer & mer taggad för varje sekund liksom. nej snart kommer tjejerna. pussis

i love rock n´roll.....

aa precis ni kan låten!
jag älskar rock n´ roll men i onsdags blev det för mycket så ikväll när tjejerna kommer är det jag som tar det lugnt :-)

pusss

Vart ska jag börja?

Elina kom till mig runt 8 tiden igår och jag som är den största tidsoptimisten trodde att vi hade all tid i världen på oss att fixa & föra.. Tydligen inte, det blev stressigt och jag hällde i mig tre stora glas vin på en halvtimme. Väl nere på stan träffade vi Jonas & Kakan inne på Texas, vi lämnade och satte oss utanför och väntade på dem istället! Runt 11 tiden gick vi till 550 och där var det inget annat än lite folk. Med bjudning på drinkar hit & dit kan jag lova att jag tappade fattningen vilket inte är likt mig. Vad jag minns är att det fylldes på med folk och att jag var taggad på efterfest hemma hos Rasmus dock blev inget som jag hade tänkt mig. Vi hamnade på ett helt annat ställe och där dog min kropp. Jag trodde ärligt talat att klockan var 00.00 när jag slocknade på soffan men den var säkerligen mycket mer än så eftersom att vi lämnade 550 tidigast 02.00! Mamma hämtade upp mig runt 10 tiden imorse och då var det raka vägen hem in i duschen och ner i sängen. Jag vaknade upp lite då & då men min kropp vaknade klockan 7!

Som man brukar säga
"det sägs att jag var på 550 men jag kommer inte ihåg"

Andra gången

Idag var det andra gången "biffiga gänget" (ja det är det vi kallas) besökte gymmet. Vi fick egna program och lärde oss hur alla maskiner fungerar :-) känns bra! Nu är jag på g alltså.
Och nu är det bara börja tagga till, snart kommer Elina och sen blir det utgång :)

En riktig sucker är vad jag är

Som vanligt sitter jag uppe halva natten fast i morgon har jag ju ingen skola att gå upp till så då gör det inget :-)! Egentligen tänkte jag att jag skulle sovit för flera timmar sen men en film blev till två.. Men nu ska jag dra igång lite mysig sovmusik och sova lite. Min kropp kommer gilla det.

Men snälla

Alltså vad är det för fel på folk?
Här vankas det utgång men istället för att tagga till och göra morgondagen till något bra så ska vi tydligen banga & hänga läppp? Förstår verkligen inte hur folk tänker. Glömde ni att vi har sportlov eller är det jag som är dum i huvudet kanske?


kul liv

Alltså jag har inget liv känner jag. Sitter här med tv:n på & den visar animal planet, vad är det liksom? Sen när började jag tittat på animal planet.. Nej precis det gör jag ju inte heller men jag orkar inte lyfta mitt feta arsel och byta kanal. Har det gått för långt då?

En ledig jobbdag...

Kan lätt sluta som en väldigt annorlunda jobbdag..
Hade gjort lite ärenden på posten & banken och tänkte att jag kunde svänga förbi Terrassen för att käka lite lunch, där var Mary Jane (den nya tjejen) lämnad ensam så jag fick rycka in ;-) och dessutom fick jag jobba i köket, haha vilken syn. Jag menar här kommer jag som serveringspersonal direkt in i köket och fick laga allt från sallader till biff med lök & gratäng.. Vilken dag!

Roligare blir det inte

Tydligen så blir swedbank min dejt nu på förmiddagen, bra eller anus? Det återstår att se vad de vill erbjuda mig liksom.
Onödiga inlägg jag ger er såhär på morgonkvisten.

Seg_Tjej_91

Galet seg jag är alltså men vem vill leka?

Upp & Hoppa

Vaknade 6(!) imorse, rätt sjukt eftersom att jag la mig klockan 1 =/. Som tur var somnade jag om och vaknade klockan 10 igen, så skönt att inte sova bort hela dagen. Så frullen är avklarad, nu väntar duschen :-)


/ L

Kärlek


Mysig kväll :-)

I lördags jobbade min syter sin sista dag på Terrassen så idag "firade vi av" henne med bowling & middag på heron city :) Det var aaaapbra musik till bowlingen & jag fick mig en cider, så skönt at äntligen vara 18. Var bara tvungen att klämma in det där ;) Det blev två rundor och jag vann den ena, woohoo. För min del blev käket sushi och det smakade bra, efterätten blev smarrig glarre..

Nu sitter jag hemma hos papi och tittar på CSI med han, skulle ju egentligen hem till mamma men allt blev så sent så stannar här en natt till. skönt.

/L


gymkort inhandlat

Skönt med en slapp morgon, städade lite och fixade till mitt rum lite snyggt nu när jag sak till mamma en vecka. Kvart över 2 mötte jag upp Sarah & tillsammans knallade vi iväg till Katjas gym för att träna. Det gick helt okej eftersom att vi ska få hjälp med att lära oss alla maskiner på onsdag.. Men 1,5 h kändes nödvändigt i alla fall så nu vet ni vart ni hittar oss ;-)!



/ L

Sportlov

Vi såg på bedtime stories & den var jättebra :-)!
Nu sitter jag och tittar på BECK och papi lagar mat, mums vad gott är superhungrig (A).
Imorgon börjar sportlovet och jag har lite planer för veckan i all fall.

Måndag: Köpa gymkort & träna, Bowla med jobbteamet på heron
Tisdag: Överraska mig
Onsdag: Träna & troligtvis utgång
Torsdag: Jobba
Fredag: Födelsedagsfirande för moi
Lördag: Överraska mig
Söndag: Överraska mig

/ L


22/2-09

Idag sov jag reallllyn länge, vaknade halv 12 :-) och det var väldigt skönt ska jag säga er..
Ikväll ska jag gå på bio med pappa & Robert, äkta chillkväll idag igen. för sen är det ju BECK också :)
Om en timme börjar jag jobba så det kanske vore läge att hoppa in i duschen nu.
Sen får jag inte glömma bort att säga att jag faktiskt vann på monopol igår, yeees!
 
/ Louise

Melodifestivalmys med Angelica

Vid fyratiden kom släkten hit och firade mig och jag fick pengar, en guldring & en kryssning :-)!
Vi åt världens godaste chili con carne som pappa hade lagat, stark & god som jag gillar det.
Halv åtta mötte jag upp Angus vid tåget, nu har vi tittat på melodifestivalen och det var helt klart rätt bidrag som gick till finalen. EMD´s låt lär spelas på fest? Mollys låt lär spelas i ipoden på bussen. Aaa ni fattar känslan :-)
Och ärligt talat nu har jag spelat monopol två gånger den här veckan och min lilla skit brorsa har vunnit båda gångerna (bara för att pappa är snäll mot han) så idag tänker jag vinna.

ÅÅÅÅÅÅH BLOGGGG.SE har ju största dampet! Det går inte att lägga in bilder....
/ L

En kväll full med haderajan

Ja, vart ska jag börja någonstans?
Fyllde som sagt 18 ÅR igår och det kunde inte ha firats på ett bättre sätt vill jag lova.
Först & främst blev det massa grattis sms, samtal & sång i skolan :)
Sen hem och fixa lite hos sis som skulle styra förkröket, tjejerna gled in runt sju tiden och jag fick allt från en reflexväst till skumpa. tack allihopa :-) Det spelades melodifestivalen och vi hade allmänt trevligt tills vi rörde oss mot Slöddertälje för att glida in på Olearys.. där var det inget annat än dött men träffade lite folk man inte har sett på ett tag så ändå helt okej :) Men Söder & gänget var på G till 550 så vi lämnade Olearys och styrde vår resa dit vi med.. Där satte vi klackarna i taket & körde stenhårt! Riktigt kul att Söder & gänget kom med ut faktiskt :)
Jag kan lova att jag somnade direkt när jag kom hem för det var fan full fart hela kvällen!

   
fler bilder på facebook
& tack alla för en toppenkväll / L

dum i huvudet?

Jag är garanterat rent ut sagt dum i huvudet. Klockan är 03:12 och här sitter jag i min säng bredvid Angus som sover. Antar att jag också borde göra det men ville fixa bloggen lite först så aaa.. Och så har jag gjort lite kost också, redovisning imorgon. Bra där Louise!

Idag hade vi möte om Kläppen resan & jaa vad ska man säga? Det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss men det blir nog bra tillslut, jag menar jag Sandra & Janine har planerat att isolera oss i rummet med dubbelsängen sååå ni som ska med vet vart ni hittar oss ;-).
Efter skolan gick jag en sväng på stan och hämtade ut mitt pass & fikade med mami och hennes kille. mysin.
När jag kom hem blev det en skön powernap innan jag pallrade mig iväg till jobbet & idag fanns det i all fall lite att göra så det var kul :) Men nu kära vänner är det nog dags för sängen trots allt.

PUSS & KRAM / L  


18 ÅR


sleeping house

Okej det är väl kanske inte så konstigt att alla i huset sover? Ioförsig så är det ju bara pappa och Robert ;-)
Själv sitter jag i köket och dör av uttråkning.. I think i need a sleeping pill. Ärligt talat, vad finns det att göra 20 över 12 på kvällen/natten? Att titta på tv verkar vara det enda alternativet.

Just det mina skor kom idag också, haapppyyyfacee.
kan ha dem på fredag :-)!
PUSS PUSS

carina berg i all ära


17/2-09

hello people!
just nu leker jag med sandra och vi har skrattat jättemycket. kul va?
det var ungefär det roligaste jag kom på att skriva.
pussen


monopoly

Jag vet inte hur längesen det var jag spelade monopol.. men ikväll så fick vi i familjen för oss att spela det och jag var sämst. Jag som annars brukar vinna gav upp först, inte likt mig ;)
Nu är det dags att förbereda redovisningen jag s hålla om glutenintolernas imorgon på kosten. Lär ju gå bra eftersom att jag redan har rätt bra koll p ådet där.. stackars sis som lider med det

/ L


ingen ork

usch jag vill ta ledigt hela veckan för att ladda upp

ååååh fan också

Jag som hatar att sova bort dagen gjorde såklart det idag..
Vaknade klockan 12, suck!
Men ändå så har jag hunnit med en del
tagit reda på gymkortets pris
tagit mig hem till pappa & duschat
skumläst veckorevyn
fixat med banken

nu ska jag boka körkortskurs :)
pussen


planering planering planering

Det verkar som att jag tror att jag har en outtömlig plånbok men så är ju självklart inte fallet..
v.13 åker jag till kläppen
v.26 till cypern
v? till turkiet
Hur ska jag ha råd? det är frågan, kan någon ge mig svaret?

Imorgon är jag ledig & det känns fan som att jag alltid är det numera men jag tänker inte vara den som klagar :-)!
Att-göra-lista till imorgon:
skriva en rapport - projektarbete
kolla upp kostnad av gymkort
boka körkortskurs
planera lite inför helgen
ta mig hem till pappa
städa

wish me luck. pussen


en lugn helg

I fredags bjöd Sarah hem oss till henne på myskväll, let´s dance, prat och massa godis bjöds det på :)
vi kom fram till att vi ska starta ett korpenlag i innebandy, wanna join? hör av dig till mig! sen kom vi på att vi ska göra en roadtrip 2010, sverige eller europa? det återstår att se men en berras är spikad!

Igår på alla hjärtans dag jobbade jag från 17.00-00.30 & mycket folk besökte Terrassen den kvällen vill jag lova :) och min mamma är ju alldeles för söt, jag och min syster fick varsitt litet kuvert med varsin trisslott & 200 kr på H&M för att vi är hennes hjärtan (A). Självklart fick min lillebror också något mer än en trisslott men vad vet jag inte för jag antar att det inte var 200 kr på H&M iallfall? höhö.

Idag är det Söndag och dagen började med god frukost kvart i 11, sen chillade jag bara och tittade över hru de närmsta veckorna kommer att se ut och då insåg jag att en almenacka vore välbehövlig.. Jag och mamma tog oss ut på en långpromenad med hunden och då gick vi även förbi ICA, perfekt! Jag kunde köpa mig en almenacka :)

Nu är det BECK, åh vad längesen det var jag såg på det.
I just love Mikael Persbrandt

imorrn är det skola. buuhuuu

innan jag ser på, håll i er, csi så måste jag bara säga att jag älskar min familj så fuckin jävla mycket. dom är bäst. helt underbara faktiskt.

god natt :) / lowlow

en ledig dag i mitt liv

kan se ut ungefär såhär:
sovmorgon till halv 11
mysig frukost med mami och hennes boyfriend
dusch och fix
bankärende
promenad till pappa för att äta lunch och slappa
jobba från 15.45-21.30
efter jobbet hem till sis och mysa till 23.00
hem till mami igen

imorgon ska jag fixa mitt pass, yeeeey äntligen!!! och så ska jag försöka hinna med att prata med sofie om jobbtider, schema är på G.. vilket känns fantastiskt bra i mitt läge :) pengar rullar in som det ska...
jag ska även förska hitta på något kul imorgon, frågan är bara vad och med vilka? eller blir det en hemmakväll? den som väntar får se. nej vilket osammanhängande inlägg. bäst att jag avslutar innan det har gått ännu längre.

/L

på jobbet...

hej och hallå alla finingar :)
som jag nämde tidigare så skulle jag ju slippa stryka dukar eftersom att min sis gjorde det.. men nej inte det inte. nog fan fanns det dukar kvar för mig att stryka så det är vad jag pysslar med just nu.. stryker dukar. låter det kul? höhö.
sugen på glass blev jag också eftersom att jag precis severade ett barn en smarrig glassbomb! mums.
sen är jag sugen på det där andra också, ja ni vet...

PUSS / L

en dag ska jag ligga sex fot under marken



tiden bara springer iväg.. det är redan onsdag kväll och det känns som att det var måndag igår typ? helt sjukt hur fort det går och idag konstaterade vi att det endast är 50 skoldagar kvar. seriöst 50?! sen är det no more vackstanäs.. rätt råkigt men skönt, nu måste man bara se till att fixa ett bra jobb säj :)
imorgon har jag bara en lektion så jag tänkte skippa den för en mysdag med mami och sen på kvällen blir det jobb as always..

idag betalade jag även en del av kläppenresan, fyfan det kommer bli så bra skit!
åka skidor & kröka, någon som inte är sugen på det?

halv-åtta-hos-mig

hahaha tove tittar du på halv åtta hos mig eller? "nu verkar det vara en cup på gång för nu kom vanheden i jönssonligan" HAHAHAHA jag dog :-)

idag har vi varit på stadsvandring i huvudstaden och det var ganska mysigt faktiskt, vår stad är så grymt fin vafan!!
efter det var det bara att åka till skolan och ha två inte allt för roliga lektioner, jag somnade =/ förklarar de det mesta eller? höhö. sen fick jag iallfall skjuts hem av jocke, skönt :)

pusss

äckliga blogg.se

förra inlägget var skrivet igår..

hur gör jag nu?

efter en timmes häng på terrassen tog jag mig i kragen och började knalla mot mami, på vägen mötte jag henne och vovven så vi tog en liten promis :) sen hem och tittade på halv åtta hos mig & bygglov ärligt talat hur skönt är inte halv åtta hos mig? så soft program, garvar lika mycket varje gång åt han som är berättar röseten ni vet.. eller nej vänta det är inget ungdomsprogram direkt så antar att ni inte kollar på det? höhö. efter lite tv tittandes knallade jag hem till papi igen och när jag var utanför mitt hus fick jag värsta känslan i mig. ni vet den där "hemma-efter-semestern-känslan" då man blir så lycklig över att man har kommit hem.. konstigt att jag känner så när jag kommer hemifrån min mamma liksom, men här har jag ju ändå bott hela mitt liv så det är ju mitt hemma.

så hur gör man med sånt shit, jag orkar inte flytta mina saker mellan mina föräldrar varje vecka och jag vill inte välja någon att bo hos.. vad är det bästa? jag vet ju vart mitt hemma är men ändå, gaaaaah JAG HATAR ATT HA SKILDA FÖRÄLDRAR, FYFAN VAD VÄRDELÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST!!!!!!!!!!!!


/L

beachvolleyboll :-)

idag spenderade jag min skoldag i beach hallen i ynka två timmar och skoj var det! fan beachvolleyboll är en sport som jag skulle vilja prova på, vore himla skoj om man blev grym ;-) efter beachen blev det nancyś med sandra & janine, mysisar dem är och kul hade vi också, vi skrattade åt massa folk eller var det åt mig dem skrattade kanske :-)? hahaha. just nu chillar jag på terrassen och står och tittar på min syster när hon stryker dukar som förövrigt brukar vara mitt jobb på torsdagar skönt att jag sipper på torsdag :)

ikväll ska jag nog äta califonalullal med min sis eller nej jag ska inte äta carliforniarullar men sushi, mums! egentligen borde jag gå hem till mamma men jag har ingen ork faktiskt.. allt med att flytta alla saker tar kål på mig =(. jävla fifan säger jag bara suck

/ L

min vän janines blogg, klicka på länken!

http://madlyinlove.blogg.se

vad sägs om att sova lite louise?

ååååååååh det lät som en ypperligt bra idé, nu ska jag skynda mig ner i sängen så jag hinner få någon timmas skönhetsömn. GOD NATT

klockan tickar på som vanligt

mina vänners konsert var helt okej, toves mercy var nog bäst faktiskt :-)!
väl hemkommen blev det, trilla inte av stolen nu gott folk, CSI..
nu sitter jag här och har tänkt igenom det här med min blogg, det jag skriver är ju för er helt onödig information egentligen inte sant? så kanske borde skriva om något mer intressant tänkte jag men precis när den tanken slog mig insåg jag att HELL NO! jag älskar att bara babbla på om massa skit, som nu.. trevligt ellerhur?
och här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på brolle, fyfan va han är bra, det går liksom inte att tröttna på hans musik, det är något speciellt med han, japp det är det.

ingen är stark nog att lyfta det jag bär


mmm skridskor

det var apkul med skridskor idag :-) fast jag hade lite svårt att bromsa (A) men ändåå kul liksom. fast det roligaste var nog jonas propp på sandra, öhhööhöhöhöhöh. hon flög rätt ner i isen och alla garvade, sorry sandra men det var skit kul verkligen! nu ska jag slänga på skor och jacka för att sedan ta bussen mot södertälje med mina chicks.. först blire lite käk på nancy´s sen vidare till WH gymnasiet för att titta när tove & co sjunger. lär bli udnerbart!
tror även att det togs några bilder under lektionen, i så fall kommer de upp några här senare :)

pusssis

vågad tjej

kul att jag glömde ställa klockan igår så jag vaknade nyss.. det gjorde väl ioförsig ingeting eftersom att jag ska ta halv 12 bussen så :-)!  idag vankas det skridskoåkning i gnesta med klassen så hoppas att det blir kul :) mina fossar brukar ha lite problem med skridskor men man kan ju alltid hoppas att det går bra..
nej nu ska jag krypa ner i sängen ett tag till innan jag åker vidare till janine.

pussssen

01:40

bolt var as braaaaaaaa. blev sådär härligt rörd i slutet så tårarna nästan var på väg, åh för sött alltså!
nu har jag precis tittat på två csi avsnitt som också är för bra fast jag dampar på en del saker just nu, fix it up grissom :-) heuheuheuehueh.


har inte så mycket mer att komma med just nu så sängen och veckorevyns korsord verkar lämpligast

sex booze and rock n´ roll

igår då... förfesten styrde tydligen jag själv men hemma hos sis och sorgligt nog så blev det bara jag sarah och pernilla men det var trevligt ändå :) vi tittade på melodifestivalen och lyssnade på bra musik för att tagga till.
halv tio tog jag och sarah bussen upp till sandtorp för att partaja hemma hos per och vi blev ensamma tjejer där men vad gjorde det när sällskapet var lovely? och kul hade jag också :) runt 3 tiden rörde jag mig mot centrum med micke och kim.. på vägen mötte vi kissiga killen som började köra sin sepe dans, herregud den var verkligen sepe :-)! knallade iallfall hem till micke, somnade och vaknade vid 7 och kände att det var dags att knalla hem till min syster.
kul att jag fick sleepa på soffan, tack sara!

     

 
fler bilder på facebook :) / L

godmorgon världen

gårdagen var kanon och ska berätta mer ingående om den lite senare men nu till någonting helt annat..

idag skriver jag allt enormt långsamt för att farmor ska hinna med att läsa..
och idag ska jag även gå på den nya filmen BOLT med min pappa och lillebror, egentligen så vill jag och min bror se den engelska versionen men min pappa kan inte läsa texten så det får bli den svensktalande..
pappa vill även sitta längst bak så han kan kasta tuggade godiskolor på dom som sitter framför oss, vi tror att den här biokvällen kommer att bli lyckad!
eftersom att jag precis har förklarat hur facebook fungerar för pappa så har han insett att han också vill ha en fast han inte förstår så mycket av det & då vill han heta kalle kula med stort Å.

sådär farmor jag hoppas att du hängde med eftersom att jag skrev så sakta för din skull :)
/ L

ROCK N´ ROLL


ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT DEN!

johanna, njut!


bästa bästa bästa och snygg snygg snygg

sova, vad är det?

igår skrev jag mitt sista inlägg här runt 2 men somnade inte förns klockan 4, sweet!
jag har kommit på att jag tycker att sömn är överskattat och inget för mig, visst låter det bra :-)?
idag gick jag upp kvart över 10 och käkade god frukost innan vi åkte hem till farmor där vi fikade på jättegoda semlor, mums :) nu ska jag nog städa lite till tror jag sen tagga!

jag är galet taggad på party.
vem styr för & efterfest?

äkta chillprill kväll :-)

har bara gjort massa bra saker idag..
mina ärenden i södertälje
städat
handlat twice
lämnat saker hos sis
lämnar saker till henne på jobbet
varit hos mami och hämtat saker
ganska bra va :-)? det tycker iallfall jag, cred too me!
sen ikväll har jag tittat på lets dance & csi som förövrigt är min drog för tillfället! mm love it

hahahahahha janine du är också en sopa! inge detox här inte, bajsa på det!
nu ska jag läsa min VR som jag inte har haft tid för innan..
god natt / L

POKERFACE


tänker bara på det där när jag hör den här låten

duktig_tjej_91

idag har jag som sagt hunnit med allt jag skulle göra i södertälje, plus att jag hann med att laga ett par skor också :) så skönt! sen har jag även städat lite här hemma, handlat med pappa & tittat på ett csi avsnitt.
snart ska vi äta, håll i dig janine...... fläskfilé & potatisgratäng med bea & kantarellsås smarrigt värre!
sen ska jag kila till sis och därifrån vidare till terrassen, cashflow och sen vidare hem till mami.
just det, mitt H&M paket kom idag, underkläderna var suveräna men badräkten var för liten :( typiskt, den som var så snygg.

aja, tillbaka till städningen av rummet nu.
/ louise

godmorgon kära vänner

sött att jag somnade runt halv 4 i natt och skulle in tills södertälje TIDIGT men så blev det ju såklart inte..
nej jag får åka in nu istället och fixa mina saker för det måste göras :) och ikväll får jag se vad som händer, ska nog ta och leka med johanna eller bara vara hemma och mysa med papi!

puss & kram

02:47

nej kära vänner, nu är det nog dags för sängen!
känns bra att komma i säng tidigt faktiskt, eller glömde jag att klockan snart är 3 kanske?
tydligen..
imorgon ska jag in till södertälje och se till att få en hel del saker gjorda

lämna pengar till mathildas mami
fixa leg & pass
hämta mina kläder hos janet
sen får jag se om det blir en runda på stan också.. fast plånboken skriker nej med stora bokstäver!!!

NATTI NATTI SÖTISAR

jag bara älskar det

brolles musik är ju så grym, jag lyssnar på skivan ett hjärta som glöder som en gång brann & samtidigt tänker jag tillbaka på den tiden då jag köpte skivan, den 25 april 2008!

den våren var så underbar, jag, sandra & mickan hade så nära kontakt och det var verkligen vi tre. jag saknar alla dagar vi satt och sola ute på vacksta och alla våra besök på nancy´s, allt vi delade med varandra. det har inte ens gått ett år men banden mellan oss är inte desamma kan jag lova, jag vill att det ska vara som förut för vi hade det så mysigt :) alla bilder jag har på min dator... det är sjukt hur mycket vi hann med på så kort tid faktiskt!
hur det än är nu eller kommer bli så kan jag glatt; titta på bilderna, lyssna på brolle och se tillbaka på den tiden och känna mig som världens lyckligaste.

                   


hoppas att ni förstår att ni gjorde min vår 2008 / L

hörde jag csi?

allt gick finfint på jobbet och när jag kom hem så hade mina skor från ellos kommit, woohoo :-)!
jag åt även lite kvällsmat, ärtsoppa & pannkakor och gud så gott det var.. riktigt mumsigt!
nu har jag och pappa precis tittat på ett avsnitt av CSI och nu ska han och min lillebror sova så nästa avsnitt får jag titta på själv, like always...

min pappa förstår sig inte på detox?
P: haha varför äta grönsaker för att rensa? det funkar ju med en 75a whiskey också
L: garvar lite
P: whiskeykuren ska den heta
åååh papi är så söt!


DET ÄR JAG SOM ÄR WINSTON CHURCHILL
/ L


godmorgon dodmorgon, tjalalalala

god morgon god morgon min vän
vaknade för ungefär en halvtimme sen & gud så skönt med en lång sovmorgon :-) nu har jag gett upp the detox, ingenting för mig! JAG ÄLSKAR MAT!!!!!!! så till frukost ska jag äta något riktigt smarrigt, mmmmmmums!

kvart över två rör jag mig mot nykvarn för jobb..
pussis

21:43

jag är ledig ledig ledig imorgon och det är ju så skönt, kanske var därför jag var tvungen att nämna det en gång till här i bloggen ;-)? nu sitter jag & janine här och ser på tv, kanske ska se på film eller nått? ska nog övertyga henne om att det är en bra idé.. sounds grrrreat haa?

ni är dåliga bloggläsare som inte kommenterar!!!


låååååång helg :-)

guuud va skönt säger jag bara, för ungefär 1,5 timme sen började min helg :-) så himla skönt alltså. lediga både tordsag&fredag, isn´t it lovely? oh yes it is!
imorgon ska jag jobba  fast hur länge vet jag inte än.. får se vad jag känner för helt enkelt & på fredag/lördag, vem vet det kanske blir jobb då med! hoppas :)

janine är och jobbar som servitris på älvsjömässan & snart kommer nog hennes mamma hem, antar att det blir matlagning då :-) wooohooo!

PUSSS PUSS

bedtime!?

nu ska jag ta något att äta sen slänga mig i sängen med csi :-) någon som är förvånad? ååååh det är ju så bra! och det lär ju bli ett antal avsnitt? eller hörde jag sova? nej tänkte väl det..
saknar min sis, har varit med henne så mycket den senaste tiden :-(
PUSSEN

allltså mina besökare?

tjolahopp, engetligen så skulle jag vilja skriva att träningen gick bra och det gjorde den ju faktiskt de första 45 minuterna.... tills min fot sa tack&hej. så nu vill jag tacka dig foten! EKL

KOMMENTERA MERA TACK


storköket

på tisdagar har vi elver planerat egna "matlektioner" så varje tisdag lagar halva klassen mat och resten gör andra uppgifter.. idag var första gången och det stod skaldjur på menyn men jag och janine var i storköket och hjälpte dem med lunchen :-) rätt kul! vi slutade tolv och åkte hem och tittade på EVA & ADAM, ååååh den är så bra.

nu ska jag nog slänga mig i sängen och titta på csi, träning ikväll!
pusss puss


efter csi och powernap

janine åkte på träning runt 6tiden och då slängde jag mig i sängen och tittade på csi, somnade en stund gjorde jag också.. skönt! nu sitter jag och tittar på tv med hennes mami.
ganska sugen på glasss men icke sa nicke


detox, dag 1!

babbel babbel babbel
jag pallrade mig upp halv 11 imorse för en riktigt god frukst, muums. sen lagade jag och janine iordning våran lunch.. ärligt talat så smakade det värre än vad det såg ut. usch och fy och blä! nej vi slängde ihop en banan/blåbärs smoothie istället :-) och gud så gott.
orkar inte skriva om detox i den här bloggen men 2 veckor here we come.
och idrottslektionen var faktiskt grymt rolig idag, garvade så jag dog :)

nu håller janine och hennes mami på med maten, ska bli smarrigt för jag är hungrig som ett djur..
PUSSEN

en hektisk dag och ett nytt hem

en sammanfattning av dagen
buss hit och buss dit
bowling
powernap
middag
kvarnen match
hämta kläder hos mamma
hämta kläder hos pappa
städa hos sis
panta flaskor på ica maxi
hem till janine (mitt nya hem i 2 veckors tid)


finns iallfall några bilder på facebook nu :-)

nu ska jag och janine se på film, pusssssen


schlagertema hos angelica

igår så bjöd angelica hem oss till henne på 18 års fest.
det bjöds på taccopaj och banana split & gud så mumsigt det var :-)
det blev mycket sång & dans, massa gamla goingar spelades och towa och rille var med och skaka rumpa..
klockan 3 var det dags för sängen och sen vaknade jag runt 8 imorse, somnade om och gick sedan upp och duschade! mucho skönt! klockan 10 tog jag bussen från viksberg vilket resulterade i att jag fick sitta och vänta på nykvarnsbussen i 55 min, fyfan för dåliga busstider säger jag bara..

enligt oss: sarah flippar ja ja, alla flippar, ja ja!
enligt kent: sarah pippar ja ja, alla pippar ja ja!

klockan 1 bär det av mot bowling, kuligt :-)
och bilder lär komma upp på facebook!

full och glaaaaaaaaaaad

angelica styrde en bra kväll!
åh jag hade jätteroligt verkligen :)
egentligen ganska skönt att umgicks mer med hennes mami än henne själv..
men ändå liksom, bra skit!
nu ligger jag i sängen med alle, myyyyysin.
hon pratar i telefon med någon snubbe? kanske snygg? eller vem vet? bruden är skön!
imorgon ska jag liksom bowla med mammma och gänget, 11 ska vi åka från nykvarn. varför är jag fortfarande uppe??
ingen som vet..

och vet ni ida & elli som är angelicas vänner från uppsala ska också till AJ JA NAPPA (ayia napa) fyfaaaaaaaan va kul!
a ja nappa tjalalalala, aj ja nappa, tjalalalalala

egentligen har det här inlägget inget sammanhagn och det har tagit föör lång tid att skriva, vilken jävla energi jag har lagt ner på det, helt amazzzzzzzzzing. dags att sleeeepa nu sötosar.

PUSSS GODNATT VÄRLDEN