brännvin rensar våra organ

som sagt så styrde gustaf igår & jag hade jätteroligt :) träffade massa folk som man inte har träffat på riktigt länge så det var kul.. och johanna det anuset ville vara kvar jäääääättttelänge så vi kom hem 6 imorse men det är okej för jag sov lite hemma hos gustaf ;-).
kvart i 10!!!!!!!!! ringer min syster och väcker mig, tack!
som tur var så kunde jag somna om igen men blev väckt vid 11 igen för frukost så nu sitter jag här efter en skön varm dusch och ska snart göra mig iordning för att åka till media markt och köpa en tv till min sis.

och till folket, ge mig  bilder från igår!
/ louise

hem till gustaf ikväll :)


en del av kvällens outfit / louise

hos janine

okej nu börjar idol igen.. kan någon bara skicka ut johan?????
ja tack! och vad var det för mongo som skämde ut sig när han sjöng? suck.

HEM TILL JANINE!

Om ett tag ska jag hem till Janine :) vi ska se på idol & mysa massa. och så kommer vi säkert titta på mamma mia eftersom att min vän har köpt den :-)! sen får vi se vart vindarna för oss (okej, janines bil) det återstår liksom att se.


lateeeer / louise

IKEA igen... ovanligt?

igår var jag & pappa på IKEA vilket inte är något ovanligt ;) iallfall så köpte vi en tv:hylla till min sis och så köpte jag en tillhörande hylla åt henne i present.. så igåtkväll när vi kom hem till henene var vi först tvugna att springa upp och ner i alla trappor för att  få in alla delar i lägenheten. sen började vi bygga :) vi började med hyllan som skulle stå på sidan & den tog väl ungefär 20-30 minuter eftersom att vi inte hade någon skruvdragare!!!!!! suck. fint, sen var det dagd för tv.hyllan som gick oss på nerverna & tog 2 timmar! woohoo. men oj så snyggt det blev när vi hade fått upp allt :-)

tjugo i tolv kilade vi ner till macken och köpte lite mat :) sen tillbaka hem och tittade på PoC2 men jag somnade & vaknade sen av en röst "hmm, jag ska nog se den en gång till" hahhaa. hon är söt.

idag har jag varit ledig och egentligen skulle jag ha behövt plugga jätttemycket, men nej.. jag har bara läst kap 1 i naturkunskapsboken som vi har läxförhör på nästa fredag. istället har jag städat mitt rum, dammsugit massa, hjälpt min lillebror med läxan och tvättat mina skor!
nu kommer snart pappa hem & jag lovade att jag skulle vika tvätten så det är väl lika bra att ta tag i det på en gång.


PUSS / LOUISE

tidsfördriv...

det finns massa tjecka klänningar & kjolar på www.stylebystars.se
vill ha!


öland 2008


DET VORE INTE HELT FEL MED SOMMAR FAKTISKT

i dont know what to say


mmm idag åt vi på terrassen, gott!


redovisning in my ass

hej min bästaste blogg.
idag på historian hade vi som sagt redovisning men jag kom undan :D eller det gjorde väl iofs halva klassen eftersom att lektionen tog slut... synd. eller inte förresten för nu har jag en vecka till på mig med mitt underbara mästerverks arbete. nej nu gick jag för långt, det är ju inget mästerverk.
idag var även kenny på anställningsintervju på min pappas jobb and he made it :-) jätteglad för hans skull, han är sån mysig kille och verkligen värd det.

men nu gott folk ska jag ägna några minuter åt VRs korsord, &  det är danny som pryder bilden den här gången, blev du glad nu johanna? det är ju faktiskt din bästa favorit artist. du kanske kan få bilden sen, om du vill?????

pussis / louise


jag kan vara hemlig

från och med nu så ska jag vara mer hemlig i min blogg :-) jag kan faktiskt vara hemlig johanna! så det så!

idag var mysigaste mysin kenny här & åt middag med oss, det var kul och jättelänge sen...
det är liksom som att han bara ska sitta där bredvid mig när vi äter, som den var förut.

/ louise

ååh. pappa :-)

nu kom min pappa ner med glass & frukt cocktail, mums :-)
idag curlade vi som sagt med klassen och det var skit kul, tjooohooo.
mitt lag var bäst fast vi förlorade (A) men vi hade ju kul och det är det som är huvudsaken!
nu måste jag ta tag i en uppgift som jag har tills imorgon i historian =/ ska skriva massa om Hercules. suck

/ LOUISE

godmorgon :)

vaknade för ungefär 30 minuter sen :) gud vad skönt det är med sovmorgon!
snart ska jag hoppa in i duschen men innan det ska jag njuta av massa fin musik..

sen blir det curling med klassen :D wooohooo!
PUSS

jag söker efter frid i min själ

det blev ingen navy, pappa soooov :-(

jag har funnit en jättemysig vän som jag känner att jag kan lita på fast jag inte har känt den här personen särskilt länge alls. det är så skönt, jag behöver någon att prata med och X förstår mig, tacksam!
men jag vill ha frid i min själ, känna mig sådär trygg & allt sånt som alla vill.
jag vill. jag försöker. det är svårt. jag ska lyckas.


nu ska jag äta något & se på film
peace out

23:12

idag har det varit en mysig dag :)
det har snöat  jättemycket så snart ska jag och janine utföra våra planer, passa er!
och nu ikväll har jag varit på möte med laget. som inte längre heter NSK utan Telge DFK, yes we built a new team. fick reda på allt som har med det nya laget att göra så nu är det bara att hoppas på det bästa för vi har fina förutsättningar :)

jag & pappa skulle titta på navy men det verkar som att han har somnat??? suck, jag ska iallfall titta! eller kanske inte, vi följer det ju trots allt tillsammans... ska nog springa upp och titta nu ifall han verkligen sover.

PUSSSS / louise


when i was young...


it used to be so nice
it used to be so good

DALECARLIA CUP 06


DET HÄR ÄR BLAND DEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV

min helg :)

i fredags efter skolan lekte jag med janine & vi hade en myskväll hemma hos henne. åt god mat, pratade & lekte med gotland & rasmus - vi tittade på idol & hade snöbollskrig :-) jättekul med snö. lovely

sen gick vi upp klockan 9 på lördagen för att åka till bromma? och titta på en bil till janine, hur gick det med allt sen älskling? bestämde du dig för någon? sen släppte de av mig i skärholmen där jag mötte upp ma famila så där slösade jag helt enkelt bort några fler timmar av mitt liv. fast det var värt det för jag åt en nummer 8, haha internskämt!
sen åkte vi hem & senare på kvällen kom johanna och sarah, vi gick vidare till micke där han och niclas myste ;) jag hade iallfall jättetrevligt och det blev en sleepover, lite sömn inatt kära vänner. tror att jag somnade 5 halv 6? och vaknade 9. wiihooo :-)

men det var skönt imorse när jag skulle gå hem, massa frisk luft & musik i öronen. bra sätt att vakna ordentligt på. väl hemma gjorde jag inte så mycket men sen åkte vi till heron för biomys.
min familj tittade på madagaskar 2 & jag tittade på mamma mia alldeles alone. DEN VAR SKITBRA :-) jag älskar filmer med massa musik i.


LOUSIE FÄLDT, SOMMARN 2008 I DANMARK

många ställen blev det...

dagen började med svenska B i skolan & jag dog av uttåkning, bläääää!
sen åkte jag, sandra & janine till nancy´s och lunchade, mums va gott & efter det åkte vi till sacomässan där vi kollade efter intressanta högskolor och så. jag ville bli psykolog tills jag insåg att man typ behövde MVG i alla ämnen :O eller det var ju ioförsig okej med 1 VG också???? suck, jag gav upp... men något som är helt klart att jag ska göra är att åka ner till magaluf för att få mig en bartenderutbildning under tre veckors tid. det kommer bli så grymt kul och lärorikt! härligt att mina föräldrar vill att jag ska åka också, bra med support liksom.
så i juni/juli - I´M OFF!!!!!

efter mässan åkte jag hem till janine & chillade ett tag innan jag åkte till IKEA med min sis, vi handlade lite saker & åt en god middag :) sen kom pappa & hämtade osd för en sväng till media markt, tittade på tv till sara & ny telefon till mig :) vill ha.
sen åkte vi hem & nu ligger jag i sängen hemma hos mamma men funderar på att gå upp och göra iordning en kopp te och mysa i soffan ett tag :) sovmorgon till halv 11 imorrn! TACK.

NATTTTI / L

sommar & sol

eller kanske inte?
idag kom den första officiella snön, ni vet den som iallfall ligger kvar ett tag och bildar ett lager på marken, inte den snön som blir slask efter 30 min.. jag var verkligen positiv när vi såg att det snöade i skolan, eller vänta lite...... nej det var jag inte!!!! men nu har jag ändrat mig :) jag är jättesugen på en riktig vinter med massa snö och snöbillskrig, ja allt vad det innebär helt enkelt. det var ett tag sen vi hade riktig vinter faktiskt. och förut ikväll så gjorde jag & janine massa planer så passar er, vem vet om vi tänker mula er =)? haha.

nu har jag precis suttit och tittat igenom lite papper inför saco-mässan som är imorgon & jag är rätt sugen på att få massa information om högskolor osv. jag är inte som förra året, när jag & sandra sprang runt och letade efter de ställen som hade godis liksom. söta vi var då.


i år kanske vi lyckas bättre hunny?
/ LOUISE

suck

efter en dag på bodaborg och en klantig(?) louise har jag precis fått halva min rygg och nacke insmörjd med tigerbalsam av min mamma.. känns som att det behövdes, vem vet jag kanske är handikappad imorgon!
har iallfall rätt så ont så aaa, kul liv. bra jobbat.
men nu orkar jag inte klaga mer, ska se på film istället :) får se vilken det blir.


NATTTTI NATTTI / Louise

tjalalala vacksta

ikväll ska jag & sandra sova på vacksta, mysigt :)
så om en timme ska vi åka, bara för att sandra är seeeeeegaste anuset jag känner :O damp typ!
iallfall imorgon så ska vi till bodaborg med klassen, himla kul ska det bli!


mmmm, sommmmar!

seeeeee you / louise

hos fredrik

a men okej, kul att fredrik söp ner mig en helg till!
JAG SKA GE IGEN!


fler bilder på bilddagboken & facebook snart antar jag :)

/ L

sovmorgon & städdag

imorse ställde jag klockan på 10 men stängde snabbt av och sov till klockan 12 men gick sen upp vid halv 1. himla skönt! åt frukost och spelade yatzy sen satte jag igång med att städa & fixa.

på listan

* bädda rent
* vika tvätt
* sätta upp krokar i garderoben
* sätta fast rundstaven i garderoben
* plocka bort bokhyllsdel
* dammsuga källaren
* torka golv i källaren
* städa min toalett
* tvätta mina skor
* städa "altt-i-allo-lådan"
* sätta upp hyllan i garderoben

& nu är jag äntligen klar med allt. tjoohoo
nu ska jag äta

later / louies

fredagsmys

igår sov jag som sagt hos janine & vi hade jättemysigt!
åket till skolan tidigt idag för att göra lite på projektarbetet och vi lyckades rätt bra faktikst :)
synd bara att det inte sparades :-( så nu måste vi skriva om det igen men det löser sig.. efter skolan fick jag skjuts hem av sammieboy, snälllt! då myste jag med lite mellis och tittade på OC & så somnade jag (A) skönt med en powernap.

till middag blev det taccos & sen kilade jag ner till centrum för att träffa gotland, rasmus & niclas, vi kilade hem till niclas och chillade :-) mys!
sen gick jag hem för att titta på idol med familjen. ALICE VAR BÄST, inget snack!


/ L

hem till janine min bebis

nej vet ni vad nej vet ni vad...........
om typ 40 minuter så ska jag åka till janine, vi ska äta bullar & se på film :)
mysigt värre alltså!


MASSA KÄRLEK / L


skolfoton i all ära

HAHA, FYFAN VA KUL DET ÄR ATT TITTA PÅ GAMLA SKOLFOTON!
tittade i skolkatalogen när jag gick i trean & fyran, my god. sexigare i trean liksom..
vad händer med världen ;)


här är när jag gick i 7an alltså var jag 12 år, sniggggggg

gymnasiemässan

idag åkte jag och janine till gymnasiemässan i älvsjö för att reklamera våran skola..
vi hade jättemysigt & garvade så vi höll på dö, magrutor???
"ring mig, 070......" jissses va kul det var!


alltid hon som gör mig lika lycklig

nu ska jag kila till jobbet, see you

"G S E"

igår såg jag på green street hooligans för första gågen och jisses vilken bra film.
ruggigt bra faktiskt!!



och nu ska jag ta tag i mitt rum, blev fast i telefonen förut och shit. 
men innan måste jag bara berätta vad jag hörde på radion häromdagen...
- att om man sover mindre än 7 timmar varje natt så ökar risken för hjärt&kärl-sjukdomar????
jag antar att jag ligger i riskzonen men vafan jag är ju en nattmänniska. suck :-(

aja, rummet kallar. orkar inte tänka på äckelsjukdomar mer.
känner mig omringad av de. inte okej.

/ L

TAGGAD!


vem styr i helgen?

GlenmarkErikssonStrömstedt

Mhmmm, hemma från jobbet nu :)
och nu ska jag väl pyssla lite på mitt rum, det kommer bli så snyggt när det är klart!!!!
helt galet snyggt faktiskt. nöjd :-)
men man måste ju ha lite mysig musik när man håller på också så nu blir det en gammal GES skiva som jag älskade när jag var liten.


vad skulle man göra utan musik?

bilder från i lördags!


jag, cerise & angelica, innan hemma hos mig


tove & tim, sötisar!


sarah, angelica & sofia :)


sarah & sarah


Jusy i sin nya snygga frisyr!!!!!!!!


johanna styrde kalaset!


mmmm jag


fredde, affe & tove, IN I DIMMAN!


CERISE & VERONICA, SNYGGGGGGGGA


sådärja, full som en kastrull

/ L

mycket tid men ingen ork

jag förstår inte, jag har mycket tid & ledighet nu när jag har gjort illa foten efterrsom att jag inte kan träna men ändå orkar jag inte göra något? hur sjukt är det liksom...
jag antar att det är det äckliga vädret som gör än på dåligt humör eller nått, vet inte!

idag var vi i sthlm på någon hare krischna (?) föreläsning, inte så jävla kul alltså!
fick iallfall i mig lite god friterad kyckling. hahaha. hörde jag tjockis?
och nu om en timme så ska jag iväg & jobba.. vet inte riktigt hur länge, men antar att det bblir till 9.
jag behöver pengar, känner mig som en fattig människa :-(


/ louise

10/11-08

idag var det en helt vanlig skoldag, rätt så chill.
sen åkte jag till heron med papi och bror, vi såg rallybrudar!
min stil på film. mummsssiggt.

sen hem till mami och hämtade my stuffs. 
nu ska jag plocka upp alla saker & lyssna på mysig musik
det som spelas just nu är creedence clearwater revial

sen väntar veckorevyn på sängen....

later anusar


sötisar

mest ni som kommenterade.
alltså greken vilken bebis du är, men det löste sig så jag slapp gå naken ;) även fast jag vet att du hade gillat det bättre ^^ hahahahahaa. och ni andra sweetiesar!

PUSS

fars dag

vaknade upp tidigt & kände igen huvudvärken.... mmm bakis. gick och la mig igen för att sova bort det & jag lyckades faktiskt. klockan 1 vaknade både jag & min syster så då berättade vi massa från våran kväll, alltid kul.
sen knallade vi till ica och handlade farsdag present, choklad som vi vet att han älskar. och han är medveten om vad som ligger i paketet eftersom att vi ger han det varje år. bra fantasi?

sen gick vi hem till mamma där alla skulle äta middag tillsammans, det blev taccos.
jättegott till frukkost & middag. mmmm yummie på det alltså.
och sen efterrätt. proppmätt.
runt halv 7 åkte vi till papi och gav han den efterlängtade chokladen och åt glass. för mycket ätandes idag :-O!
& lyssnade på creedence clearwater revival, de är så bra så man bara diggar......

och sen tillbaka till mamma där vi har tittat på ensam mamma söker.
nu sitter jag på mitt rum in mah bed och ska se på cocktail  bästa bästa bästa filme. sseeeeee ddeeeeen!

/ L

OKEJ GÅRDAGEN

vi åkte till johanna runt 8 tiden och började kröka direkt ;) haha.
det blev lite olika lekar, seven-heaven, jag-har-aldrig, bussen mm.
och jisses vad jag och cerise dansade, helt gaaaaaaalet.
hela kvällen var helt galen för min del.
in i dimman och sen var det kört.... suck louise!
iallfall så hade jag massa med kul & det var trevligt folk där också.
bilder togs men har inte fått tag på några än, de dyker väl upp så småningom :D
och en video på mig och cerise om jag minn rätt????? mahahha
kvart över 3? tog vi en taxi till nykvarn och vad som hände där är något jag sent kommer glömma, herregud säger jag bara!
kom iallfall hem till min sis vid 4 där jag somnade efter att jag berättat massa historier för henne. full & glad.

louise


alltså tur jag har

nu ringde min chef & bad mig jobba för att hon skulle inte till södertälje ett tag.
och då kom jag med den briljanta idén att hon kunde få fixa det där med min klänning.
som sagt..
VAD ÄR ODDSEN?

/ louise

the day

idag styr min vän ferre så jag tänkte att jag skulle åka in till södertälje & köpa någonting sött att ha på mig.
hittade en svart klänning från VILA och sen när jag kommer hem och provar så ser jag att de glömde ta bort larmet på den. VAD ÄR ODDSEN?????? helvete. nu får jag rota i garderoben iallfall.
men förhoppningsvis lyckas jag hitta något iallfall.

och just det, jag fick min jacka också. happyface jag är nu råååå.

seee ya

outfit???

mm hej jag heter louise fäldt & har ingenting att ha på mig imorgon på min väns kalas liksom.
södertälje imorgon så jag kan inhandla något fint :)
nu ska jag bege mig mot sängen.

natti sweeties / L

idol idol idol

ikväll har jag bara chillat & tittat på idol :)
mysigt!
bra att lars åkte idag faktiskt & kevin var ju såklart lika bra som vanligt. bäst alltså.
nu ska jag kila iväg till papi en snabbis. hämta lite kläder och så..

PUSSS


kommentera mera

kan inte ni som läser slänga en kommentar?
skulle vara kul att veta vilka ni är :)

/ lowlow


18 juli 2005



jag garvade ihjäl mig när jag hittade den här.

chilla janine


du ser ju, i was a "tandställningsfreak".

13:51

åååh, jobbig dag alltså. eller inte kanske.
hade som sagt endast naturkunskap men vi behövde bara vara där en timme. skönt!
sen var det dags för lunch, taccos. kul att det inte fanns sallad eller gurka. jippie.
sen blev det stan en snabbis med janine min älskade bebbbis. vi la undan en jacka som jag & mami ska köpa imorgon! äntligen :) mihihi.

ikväll blir det en mysig hemmakväll med familjen, titta på IDOL och bara ta det lugnt :) ska bli mysigt.
vad ska ni göra va?

PUSSSS & KRAM / L

08:46

tjalalalala   god morgon   god morgon   min vän

idag väntar en skoldag med endast naturkunskap A på schemat, suck!
tvåorna & den andra trean är på hälsomässan, synd att dom missar taccosen, mohahahaha!

PUSS / L

sådärja.

då var man hemma igen efter lite jobb.
känns väl ioförsig rätt bra att man drog ihop 400 kronor. skönt!

SONJA ALDÉN - DU FÅR INTE

det är den som spelas på repeat just nu.

work baby work

jahaja, jobb från halv 6 till 9 ikväll.
cash!

mysig dag med mickan bebis.

idag var både sandra & janine hos tandisen och fixade med gaddarna :)
tråkigt för mig och mickan men skit i dom ändåå liksom..
jag & mickan lånade felix säng från typ halv 11 till halv 1, var väl egentligen inte tänkt så men vi somnade runt 10 i 11 och sen när vi vaknade halv 12 var det dags för lunch men vem var sugen? inte vi, äckelmat eller en varm & skön säng.. vad väljer man? hmmm svårt.. SÄNGEN. så då sov vi en timme till, jättemysin :) sen hade jag f.ek! tror ni jag gjorde mycket eller? neh jag raggade upp felix så gick vi och gosade ner oss i sängen. skönt. jag behövde en vilodag.

tråkigt inlägg men vem bryr sig?

over and out / golden

åååh. saknat!

idag ska jag hem till angelica & mysa med henne :)
det ska bli jättemysigt faktiskt, i miss her.

idag försov jag mig så jag missade första bussen till skolan...
sen missade jag nästa buss, suk!
kom iallfall dit till halv 1. good job..
alltså jag älskar mina tjejer, vi har alltid jättekul.
hur tråkigt det än är så gör vi det roligt, det gillar jag :)

näe, nu är det maxi med mami som gäller.
KYSSSS/ louise

under uppbyggnad

nu när vintern närmar sig känns det som att bloggen behöver få sig en uppryckning så därför ska jag göra en ny design & det lär ta tid för jag är lat. men hoppas på bra resultat när jag är klart sen :)

/ louise

vackert


LYSSNA TILL DITT HJÄRTA


år 2005

bowling & ikea

idag började jag klockan 1, fyfan va skönt med sovmorgon :)
och ännu längre blev det för att adam var så snäll och körde mig från centralen!
efter en snabbis i skolan åkte vi till bollhallen & bowlade.
jag var sämst. brukar vara bättre men gjorde iallfall 2 strike ;) hahaha. good work louise fäldt.

kvart över 4 tog jag bussen till ikea där jag mötte upp pappa, först åt vi & sen köpe jag massa saker som jag behövde till mitt rum :)
*inredning till min garderob
*matta
*hylla som jag kan ha över sängen

åååh. mitt rum blir värsta snyggt nu! HAPPYFACE!
ska lägga ut bilder när allt är klart.

/ LMarielle

MIN BÄSTASTE, 17 BARRRE!

min bästaste vän johanna fyller 17 idag. klockan är nu 00:50 så GRATTIS!
hon finns alltid där för mig and i love it. jag ska alltid finnas här för henne också.
hoppas hon förstår det.
iallfall. hoppas din dag bli superbra sweetie.
du förtjänar det bästa!


och snälla, döda mig inte för bilden (A)
du är så grrrrr! på den.

masssa kärlek / din lowlow

vackstanäs i all ära, kära vänner!

skoldagen började med en lugn f-ek lektion, dumt att klaga på..
fortsatte med lunch, värt att klaga på..
efter det var det dags för klassråd, ingen big deal..
slutligen projekt&företagande som varade i säg 10min?
lagomt skön första dag :)

efter skolan åkte jag hem till papi & tittade på två avsnitt OC.
sen insåg jag att det var dags att packa för att bege sig till mami..
och sen dess, har det inte hänt allt för mycket under kvällen.
en promenad i min ensamhet
& lite tv med resten av nötterna i huset.

imorgon är det sovmorgon & bowling som gäller :)


jag tänker inte slösa energi på det.
om du vill göra det är det upp till dig!

back too school

jajajaja, imorgon är det skola som gäller!
är väl inte direkt jättesugen på alla läxor och shit men jag vill se mina sexxxxiga vännner.
typ sandra & janine.
fast janne är ju på eeeecklig intensivkurs så hon kommer hem imorgon därför kommer hon inte första dagen. ELAK! men det är ju bra att hon är där, för då fixar hon körkort säj. det blir massa med bra för henne. lycklig.
och sandra det lilla anuset, alltid lika lömsk. hon har säkert någon smarrig hemlis att bjuda på.
sen är det en liten filur till, mickanpickan. hon är mest hemlig. måste prata med henne känner jag.


masssa kärlek / L

hallo'fuckin'ween

igår så åkte jag johanna & tove hem till toves vän tobbe. han styrde & jag var taggad men nej, det dundrade in massvis med 93or typ??? tappade lusten där&då på en gång. okej ta inte illa upp nu mina nykvarnsvänner som är i den åldern (er gillar jag) men de här var inte okej! menmen, jag hade jätte trevligt med de jag kände så det var bra!
och just det vi var de ända utklädda typ. vi är coola


johanna är det du vill att hon ska vara, tove is a woddddoooo & jag, cowboy.
okej sweetiesar.

/ over and out

vad händer med kvällen?

okej klockan är typ 5 och det ser inte lovande ut inför kvällen..
jag vill göra något kul, det är lördag & lov.
något finns det väl???

ses i dimman?

natti natti

imorgon vill jag festa loss.
är sugen som satan!!!