söndag & måndag

i söndags kväll så tog jag och tove en kvällspromenad och pratade massa skit, hur skönt & trevligt som heslt faktiskt :) och när vi är ute och går (på gångvägen upp mot sandtorp, precis bredvid skogen) så är det två dumma idioter som har gömt sig där och skriker BUUUUUUUUUUU rakt ut så vi höll på dö. sprang rakt över vägen men var sen tvugna att gå förbi för att fortsätta dit vi hade tänkt & vi var ju bara tvugna att fråga vad det var för jubel´s som befann sig i en liten skogsdunge kl. halv 9 på söndagskvällen? jo det var ingen mindre än DK och någon vän till han, till svar fick vi att de lekte???? vem fan är snart 18 år och leker i skogen på en söndag halv 9?????? get a life please 

igår så åkte jag hem till sandra och umgicks med henne hela dagen, vi pluggade, pratade om allt som hänt på lovet, gick och åt pizza, tittade på om en pojke & gud så den filmen är bra. :)
sen tittade vi även på prison break, SATC, massa andra konstiga program, förhäxad och sen slutade jag med att titta på CSI halv 3 :-) sandra dissade för sleeping!

/ louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback